Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Övriga

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 51

 • Tillbehör till Industriarmatur MAMBA mini, Exaktor
  Tillbehör till Industriarmatur MAMBA mini, Exaktor
  Kupor (PC) för allroundarmaturen, MAMBA mini. Kuporna är i opalt utförande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur Damp Proof, Ledvance
  Industriarmatur Damp Proof, Ledvance
  LEDVANCE DAMP PROOF LED är en fuktsäker armatur för applikationer som industrier, verkstäder, lagerlokaler, parkeringshus och tunnlar. Förutom tänd/släck så finns armaturen även i versioner med genomgående kabel. Hög effektivitet på upp till 115 lm/W. Snabb och enkel installation utan verktyg. Armaturhus och kupa tillverkad i polykarbonat.
  Mer info
  6 Varianter
 • Industriarmatur IP66 MAMBA mini Agro RS , Proton
  Industriarmatur IP66 MAMBA mini Agro RS , Proton
  Allmänbelysning med rörelsesensor för montage i lantbruksmiljö.

  MAMBA mini Agro RS är utrustad med en rörelsesensor som tänder armaturen vid närvaro och släcker armaturen om ingen är närvaro registrerats under inställd fördröjningstid. Sensorn kan även detektera rörelse genom glas och väggar m.m. (ej metall) och kan vara känslig för vibrationer, ventilation och dylikt.

  MAMBA mini Agro RS DIM möjliggör att ha ett trygghetsskapande grundljus på t.ex 10 % med en övergång till 100% ljusstyrka vid rörelse. Efter inställd tid utan rörelse så återgår armaturen till 10% och kan även ställas in att släckas helt efter ytterligare en tid.

  Opal kupa i akryl (PMMA) med UV-skydd. Stomme av grå glasfiber. Vitlackerad insatsplåt. Uppfyller kraven för D-märkning. 5 polig snabbplint i båda ändar. 2 fas överkoppling och 1 tändtråd. Garanti enligt ALEM09.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur Planox Eco IP66, Vinga
  Industriarmatur Planox Eco IP66, Vinga
  Industriarmaturer av slagtålig polykarbonat. Ändstycken i grått och opalvit kupa med jämn luminans. Monteras dikt vägg/tak eller wirependlas. Monterings/pendelbeslag medföljer, med valfri placering utefter armaturens längd. D-märkt vilket gör den lämplig även i dammiga miljöer. Överkopplingsbar och utrustad med 3-polig snabbplint för enkel installation.
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur Dora+, I-Valo
  Industriarmatur Dora+, I-Valo
  I-VALO DORA+ är ett nytt högkvalitativt sortiment med armaturer för allmänbelysning i industrilokaler. Armaturen kan användas inom samma användningsområden som kraftfulla bredstrålande armaturer utrustade med traditionella urladdningslampor eller lysrörsarmaturer. Den vanligaste monteringshöjden är 2–8 meter
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur LED Mamba Mini Agro, Exaktor
  Industriarmatur LED Mamba Mini Agro, Exaktor
  Tålig armatur i litet format för krävande miljöer. Klarar krävande miljöer som t.ex. djurstallar. MAMBAmini Agro är en kapslad LEDarmatur, IP66, som klarar miljöer med kemisk påverkan, t.ex. djurstallar. Tack vare det smala utförandet är armaturen lätt att placera. Armaturstommen är i glasfiber med UVskydd, packning i polyurethane och monteringsplåt i vitlackerad zinkbelagd plåt. Kupan är i akryl PMMA med UV skydd och sitter monterad med rostfria clips. Armaturstomme: Stomme är i glasfiber (RAL 7035) med UV skydd, packning i polyurethane (twistadapter och snäppfäste). Monteringsplåt i vitlackerad zinkbelagd plåt.
  Bländskydd: Kupa i frostad akryl PMMA med UV skydd. 8 st (1282längd) och 10 st (1578längd) rostfria clips för kupa.
  Montage: Montering dikt tak med snäppfäste som följer med armatur, samt möjlighet att monteras på lina med hjälp av bipackat linfäste. För montage i rumstemperatur från 20C till +35C.
  Anslutning: Ledningsinföring vid gavel/gavlar. Medföljande gummiinföring.
  Tändsläck: 2 st 5 polplint för 3 faser överkoppling med 5x2,5 mm² sladdar.
  DALI: 2 st 5 polplint för enfas och DALI överkoppling, 5x2,5 mm² sladdar.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur IP66 MAMBA mini LED, Exaktor
  Industriarmatur IP66 MAMBA mini LED, Exaktor
  Tålig armatur i litet format för krävande miljöer. MAMBAmini har en modern minimalistisk design. Tack vare det smala utförandet är armaturen lätt att placera. MAMBAmini är en armatur i kapslingsklass IP66 för funktionell allmän belysning inomhus eller utomhus under skydd. MAMBAmini Dali, kan kopplas som Dali eller alternativt som impulsstyrning/Switch. Lämplig för krävande miljöer som bl.a. industri, verkstad, garage, källare. Armaturen har bred ljusfördelning för jämn belysning med visuell komfort. För montage i rumstemperatur från -20 till +35° C. Två artiklar finns även med högre ljusflöde, 8000 lm. Uppfyller livsmedelsindustrins internationella standard; (EU) No. 852/2004 (HACCP).
  Mer info
  10 Varianter
 • Industriarmatur LED Aqualine, Siteco
  Industriarmatur LED Aqualine, Siteco
  Kapslad industriarmatur för t.ex. industri, tillverkning, lager, källare, biutrymmen och P-hus etc. Stomme och kupa av polykarbonat, ljusgrå stomme RAL 7035, takfästen av rostfritt stål (V2A). Överkoppling 3x1,5mm².
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur IP 65 Mamba LED, Exaktor
  Industriarmatur IP 65 Mamba LED, Exaktor
  Mamba LED – en högeffektiv armatur med LED-ljuskälla. Armaturen kan med fördel användas i miljöer med temperatur (-20° – +35°) och är inte känslig för vibrationer. Helt dammtätt utförande IP65, gör att den kan installeras i krävande miljöer såsom bl.a. industrier och snickerier. Armaturen är försedd med driver av hög kvalitet och variant med Dali-styrning finns som standard. Uppfyller kraven för D-märkning. Armaturer med beteckning -RS, (rörelsesensor) lämpar sig bäst för takhöjd max 4 meter.
  Montage: I tak, på vägg, på bärlina med syrafast linfäste 343 eller 347.
  Mer info
  9 Varianter
 • Industriarmatur LED MY1, Schréder
  Industriarmatur LED MY1, Schréder
  MY1 LED är en enkel och slitstark armatur. Med sin höga IP- och IK-lass så tål den de tuffaste miljöerna.
  Kroppen är gjord av pressgjuten aluminium, sidorna samt skyddsglaset består av polykarbonat.
  Den kommer som standard med fäste för tak- eller väggmontage.
  Man kommer enkelt åt driver och dioder genom att öppna ena sidan och dra ut installationsplattan där dessa är monterade.
  Mer info
  1 Variant
 • Industriarmatur LED Arkas, Westal
  Industriarmatur LED Arkas, Westal
  Robust D-märkt industriarmatur tillverkad i alugrå polykarbonat och kupa i opalt polykarbonat. Bestyckad med LED-enhet. Montage dikt an tak. Levereras med 2st kopplingsplintar förmonterade på vardera sida. För 3-fas överkoppling. Enkel att öppna, installera och underhålla. Armaturen är anpassad för inom- och utomhusbruk. Lämpliga för belysning i mer utsatta miljöer såsom, garage och dammiga, fuktiga utrymmen. Montage: Dikt tak alt vajerupphängning.

  Armatur med HF-sensor: Styrs med inbyggd microvågssensor som kan ställas in efter behov med hjälp av DIP-switchar på drivdonet. Funktioner som känslighet, tid för grundljus och om armaturen ska tända upp vid rörelse när det är ljust ute regleras.
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur LED 100W IP65 DB-741, Designlight
  Industriarmatur LED 100W IP65 DB-741, Designlight
  Smidig armatur i pulver lackerad aluminium för lite tuffare miljöer, IP65 klassad, 4000K med ett CRI värde över 85. Spridningsgraden är på 120°. Vikt 4,8kg.
  Lampan passar utmärkt i industriell såväl i jordbruks miljö då den uppfyller dess krav på D-märkning samt CE och RoHS.
  Mer info
  1 Variant
 • Industriarmatur Inox LED, Nokalux
  Industriarmatur Inox LED, Nokalux
  Industriarmatur för dammiga och aggressiva miljöer, tvätthallar etc. Kapslad armatur IP65 som uppfyller kraven för D-märkning. Stomme och kuplås av rostfritt stål (AISI 304). Härdat planglas. Anslutning via gavel som standard försedd med 3-fas överkoppling 5x2,5 mm. Vid ljusreglering 1-fas överkoppling. Montage dikt tak på väggkonsol, armaturskena eller på lina. Försedd med robust industridon med hög tålighet mot spänningstoppar. Reglerbar variant (TDC) för trycknappstyrning, Dali samt inbyggd korridor funktion.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur LED IP65 Europroof 2, Ensto
  Industriarmatur LED IP65 Europroof 2, Ensto
  Europroof 2 är konstruerad för tuffa miljöer som kräver hållbarhet, pålitlighet, korrosion, kemisk beständighet och långvarig funktion i olika applikationer som parkeringsgarage, jordbruks- och djurstallar med andra ord krävande miljöer.
  Mer info
  6 Varianter
 • Industriarmatur LED Modul Linjär, Westal
  Industriarmatur LED Modul Linjär, Westal
  Industriarmatur i svart pulverlackerad aluminium. Bestyckad med LED-enhet 100W, 2x100W alt. 3x100W, 130lm/W. Modulbart upp till 2000W. Går att få med DALI-styrning.
  Hög kapslingklass på IP68, Ra över 80, 4000K. Flexibelt montage dikt an tak eller med kedjeupphängning. Armaturen är anpassad för inomhus- och utomhusbruk.
  Lämpliga för belysning av tunga industrilokaler, lagerlokaler etc. Kommer med 2 st förmonterade kablar på vardera sida på 1,5 m för enklare vidarekoppling.
  Mer info
  6 Varianter
 • LED RetroFIT Paket, I-Valo
  LED RetroFIT Paket, I-Valo
  Den här uppdateringssatsen passar till I-Valos bredstrålande HID-armaturer 6111, 6121, 6201, 6211, 6221 och 6301 och till första generationens 6721LED-armaturer. RetroFIT-satsen levereras med färdiginstallerat drivelement.
  Enkel eftermontering – öppna bara spärrhakarna och byt ut LED-modulen
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur LED Damp Proof Compact, Ledvance
  Industriarmatur LED Damp Proof Compact, Ledvance
  LEDVANCE DAMP PROOF COMPACT är en fuktsäker LED-armatur som finns i längderna 1200 mm och 1500 mm. Nu med högre IP-klass och utrustad med genomgående kabel (L, E, N). Enkel installation med monteringsfästen som kan placeras fritt på armaturen. Enhetligt ljus med bred spridningsvinkel och delvis indirekt ljusutsläpp. Idealisk för industrier, lagerlokaler, garage, parkeringshus, tunnlar och verkstäder.
  Mer info
  6 Varianter
 • Industriarmatur RS PRO Connect 5100, Steinel
  Industriarmatur RS PRO Connect 5100, Steinel
  RS PRO 5100 LED är en sensorarmatur med integrerad Bluetooth-kommunikation med mesh-teknik för sammankoppling flera armaturer i belysningsgrupper, 99 kanaler. Ställbart grundljus 10-50% samt ställbart maxljus 50-100%. Försedd med HF-sensor som reagerar blixtsnabbt på gående människor, bilar som kör, port som öppnas etc. Välj mellan samtidig tändning av alla armaturer i gruppen eller svärm-funktion, dvs ljuset följer dig. För konfiguration av armaturen används gratisapp och smartphone.
  Mer info
  3 Varianter
 • Industriarmatur IP67 Cobra LED, Exaktor
  Industriarmatur IP67 Cobra LED, Exaktor
  Tålig och effektiv industriarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Kvicksilverfri och vibrationstålig. Armaturen kan med fördel användas i kalla miljöer som parkeringshus, applikationer utomhus och i kylrum. Passar även i tvätthallar och smörjgropar. Rekommenderad installationshöjd: 3-7 m.
  RS = Rörelsesensor
  Mer info
  8 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.