Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Industriarmaturer IP54-68 LED

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 88

 • Industriarmatur Julie Led, Thorn
  Industriarmatur Julie Led, Thorn
  IP65 LED-armatur som ger högkvalitativ och energisnål belysning i fuktiga, dammiga miljöer. Kan ge en energibesparing på upp till 60 % jämfört med T8-lysrör. Den traditionella designen passar perfekt för direktutbyte i renoveringsprojekt. Armatur: polykarbonat Kupa: opal polykarbonat Armaturfäste: rostfritt stål
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur IP65 CoreLine, Philips
  Industriarmatur IP65 CoreLine, Philips
  Oavsett om de renoverar eller bygger nytt vill kunderna ha belysning som ger hög ljuskvalitet och sänker energi- och underhållskostnaderna. Nya LED-serien CoreLine Waterproof kan användas i stället för traditionell vattentät lysrörsbelysning. Lösningen är enkel att installera och underhålla. Bytet går snabbt och lätt.
  D-Märkt
  Mer info
  3 Varianter
 • Industriarmatur IP66 Indy66 LED, a-collection
  Industriarmatur IP66 Indy66 LED, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänna ytor, garage, våtrum eller andra likvärdiga inomhusmiljöer som kräver IP66 och en funktionell belysning. D-märkt.
  Utförande:
  Stomme och kupa i polykarbonat med clips i rostfritt stål. Finns som LED 40W samt 60W. Färgtemperatur 4000K på båda modellerna.
  Montage:
  Kan monteras dikt tak/vägg, nedpendlad eller på lina. Monteringsbeslag i rostfritt stål samt bygel för linmontage medföljer.
  Infästning CC 770 mm respektive 1100 mm. LED-moduler och drivdon sitter på plåt med snabbkoppling för enkelt montage och utbyte.
  Kupan kan låsas med medföljande säkerhetsskruv.
  Anslutning:
  Kabelinföring genom PG 13,5 knockouts i gavlarna. Kabelförskruvningar medföljer.
  Förberedd för överkoppling i gavlarna med kopplingsplint 5G2,5 mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur Damp Proof, Ledvance
  Industriarmatur Damp Proof, Ledvance
  LEDVANCE DAMP PROOF LED är en fuktsäker armatur för applikationer som industrier, verkstäder, lagerlokaler, parkeringshus och tunnlar. Förutom tänd/släck så finns armaturen även i versioner med genomgående kabel. Hög effektivitet på upp till 115 lm/W. Snabb och enkel installation utan verktyg. Armaturhus och kupa tillverkad i polykarbonat.
  Mer info
  6 Varianter
 • Industriarmatur Planox Eco IP66, Vinga
  Industriarmatur Planox Eco IP66, Vinga
  Industriarmaturer av slagtålig polykarbonat. Ändstycken i grått och opalvit kupa med jämn luminans. Monteras dikt vägg/tak eller wirependlas. Monterings/pendelbeslag medföljer, med valfri placering utefter armaturens längd. D-märkt vilket gör den lämplig även i dammiga miljöer. Överkopplingsbar och utrustad med 3-polig snabbplint för enkel installation.
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur LED Julie IP65, Thorn
  Industriarmatur LED Julie IP65, Thorn
  IP65 LED-armatur som ger högkvalitativ och energisnål belysning i fuktiga, dammiga miljöer. Kan ge en energibesparing på upp till 60 % jämfört med T8-lysrör. Den traditionella designen passar perfekt för direktutbyte i renoveringsprojekt. Armatur: polykarbonat Kupa: opal polykarbonat Armaturfäste: rostfritt stål Komplett med 4000K LED, 1800lm. Klass I , IP65, IK08. Armtureffektivitet: 90 lm/W Färgåtergivning min.: Ra 80 Medellivslängd: 50000h, Systemeffekt: 20W
  Mer info
  1 Variant
 • Industriarmatur IP66 MAMBA mini Agro RS , Proton
  Industriarmatur IP66 MAMBA mini Agro RS , Proton
  Allmänbelysning med rörelsesensor för montage i lantbruksmiljö.

  MAMBA mini Agro RS är utrustad med en rörelsesensor som tänder armaturen vid närvaro och släcker armaturen om ingen är närvaro registrerats under inställd fördröjningstid. Sensorn kan även detektera rörelse genom glas och väggar m.m. (ej metall) och kan vara känslig för vibrationer, ventilation och dylikt.

  MAMBA mini Agro RS DIM möjliggör att ha ett trygghetsskapande grundljus på t.ex 10 % med en övergång till 100% ljusstyrka vid rörelse. Efter inställd tid utan rörelse så återgår armaturen till 10% och kan även ställas in att släckas helt efter ytterligare en tid.

  Opal kupa i akryl (PMMA) med UV-skydd. Stomme av grå glasfiber. Vitlackerad insatsplåt. Uppfyller kraven för D-märkning. 5 polig snabbplint i båda ändar. 2 fas överkoppling och 1 tändtråd. Garanti enligt ALEM09.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tillbehör till Industriarmatur Julie, Thorn
  Tillbehör till Industriarmatur Julie, Thorn
  Tillbehör till Industriarmatur Julie
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur Aquaforce II LED, Thorn
  Industriarmatur Aquaforce II LED, Thorn
  En IP65-armatur med damm- och fuktskydd. Elektroniskt driftdon utan ljusreglering. Elektrisk klass I. Armaturhus: ljusgrå Polykarbonat (PC). Kupa: Polykarbonat (PC) med linjära prismor. Lås: rostfritt stål. Tak-/väggmontering eller pendelmontering. Snabbfästen för takmontering medföljer. Rörmonterings-, kedjeupphängnings- och linupphängningskit finns som tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industriarmatur Indy66 LED 6000 ind, a-collection
  Industriarmatur Indy66 LED 6000 ind, a-collection
  Industriarmatur Indy66 LED 6000 ind.
  Mer info
  1 Variant
 • Industriarmatur Coreline Waterproof G2, Philips
  Industriarmatur Coreline Waterproof G2, Philips
  Oavsett om kunderna renoverar eller bygger nytt vill de ha belysning med hög ljuskvalitet och låga energi- och underhållskostnader. Vår nya LED-serie CoreLine Waterproof är idealisk som ersättning för funktionella vattentåliga armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte.
  PSU: On/Off
  PSD: Dali
  IA1: Interact Ready
  MDU: Motion Detection Unit
  PCO: Opal kupa
  TW1: Through Wiring 1-fas
  TW3: Through Wiring 3-fas
  TW4:
  WEC:Vattentät yttre kontakt för enklare installation
  Mer info
  39 Varianter
 • Industriarmatur LED Mamba Mini Agro, Exaktor
  Industriarmatur LED Mamba Mini Agro, Exaktor
  Tålig armatur i litet format för krävande miljöer. Klarar krävande miljöer som t.ex. djurstallar. MAMBAmini Agro är en kapslad LEDarmatur, IP66, som klarar miljöer med kemisk påverkan, t.ex. djurstallar. Tack vare det smala utförandet är armaturen lätt att placera. Armaturstommen är i glasfiber med UVskydd, packning i polyurethane och monteringsplåt i vitlackerad zinkbelagd plåt. Kupan är i akryl PMMA med UV skydd och sitter monterad med rostfria clips. Armaturstomme: Stomme är i glasfiber (RAL 7035) med UV skydd, packning i polyurethane (twistadapter och snäppfäste). Monteringsplåt i vitlackerad zinkbelagd plåt.
  Bländskydd: Kupa i frostad akryl PMMA med UV skydd. 8 st (1282längd) och 10 st (1578längd) rostfria clips för kupa.
  Montage: Montering dikt tak med snäppfäste som följer med armatur, samt möjlighet att monteras på lina med hjälp av bipackat linfäste. För montage i rumstemperatur från 20C till +35C.
  Anslutning: Ledningsinföring vid gavel/gavlar. Medföljande gummiinföring.
  Tändsläck: 2 st 5 polplint för 3 faser överkoppling med 5x2,5 mm² sladdar.
  DALI: 2 st 5 polplint för enfas och DALI överkoppling, 5x2,5 mm² sladdar.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur IP66 MAMBA mini LED, Exaktor
  Industriarmatur IP66 MAMBA mini LED, Exaktor
  Tålig armatur i litet format för krävande miljöer. MAMBAmini har en modern minimalistisk design. Tack vare det smala utförandet är armaturen lätt att placera. MAMBAmini är en armatur i kapslingsklass IP66 för funktionell allmän belysning inomhus eller utomhus under skydd. MAMBAmini Dali, kan kopplas som Dali eller alternativt som impulsstyrning/Switch. Lämplig för krävande miljöer som bl.a. industri, verkstad, garage, källare. Armaturen har bred ljusfördelning för jämn belysning med visuell komfort. För montage i rumstemperatur från -20 till +35° C. Två artiklar finns även med högre ljusflöde, 8000 lm. Uppfyller livsmedelsindustrins internationella standard; (EU) No. 852/2004 (HACCP).
  Mer info
  10 Varianter
 • Industriarmatur IP66 Pacific LED, Philips
  Industriarmatur IP66 Pacific LED, Philips
  Högklassig kapslad LED-armatur med optik som minimerar bländning. Installationsvänlig med snabbplintar och löstagbara gavlar. Monteras med medföljande clips dikt tak/konsol. LED-modulerna är utbytbara.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur LED Coreline Kapslad IP65 InterActPro ready, Philips
  Industriarmatur LED Coreline Kapslad IP65 InterActPro ready, Philips
  Philips nya LED-serie CoreLine Waterproof är idealisk som ersättning för funktionella vattentåliga armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte. InterAct Ready armatur med integrerad trådlös kommunikation kan användas med InterAct gateways, sensorer och mjukvara.
  Mer info
  1 Variant
 • Industriarmatur LED Aqualine, Siteco
  Industriarmatur LED Aqualine, Siteco
  Kapslad industriarmatur för t.ex. industri, tillverkning, lager, källare, biutrymmen och P-hus etc. Stomme och kupa av polykarbonat, ljusgrå stomme RAL 7035, takfästen av rostfritt stål (V2A). Överkoppling 3x1,5mm².
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur IP 65 Mamba LED, Exaktor
  Industriarmatur IP 65 Mamba LED, Exaktor
  Mamba LED – en högeffektiv armatur med LED-ljuskälla. Armaturen kan med fördel användas i miljöer med temperatur (-20° – +35°) och är inte känslig för vibrationer. Helt dammtätt utförande IP65, gör att den kan installeras i krävande miljöer såsom bl.a. industrier och snickerier. Armaturen är försedd med driver av hög kvalitet och variant med Dali-styrning finns som standard. Uppfyller kraven för D-märkning. Armaturer med beteckning -RS, (rörelsesensor) lämpar sig bäst för takhöjd max 4 meter.
  Montage: I tak, på vägg, på bärlina med syrafast linfäste 343 eller 347.
  Mer info
  9 Varianter
 • Industriarmatur LED Arkas, Westal
  Industriarmatur LED Arkas, Westal
  Robust D-märkt industriarmatur tillverkad i alugrå polykarbonat och kupa i opalt polykarbonat. Bestyckad med LED-enhet. Montage dikt an tak. Levereras med 2st kopplingsplintar förmonterade på vardera sida. För 3-fas överkoppling. Enkel att öppna, installera och underhålla. Armaturen är anpassad för inom- och utomhusbruk. Lämpliga för belysning i mer utsatta miljöer såsom, garage och dammiga, fuktiga utrymmen. Montage: Dikt tak alt vajerupphängning.

  Armatur med HF-sensor: Styrs med inbyggd microvågssensor som kan ställas in efter behov med hjälp av DIP-switchar på drivdonet. Funktioner som känslighet, tid för grundljus och om armaturen ska tända upp vid rörelse när det är ljust ute regleras.
  Mer info
  5 Varianter
 • Industriarmatur Aquaforce IP66, Thorn
  Industriarmatur Aquaforce IP66, Thorn
  Aquaforce Pro IP66 är gjord för tuffa omgivningar med fukt och damm. Armaturens unika Drip-Edge-effekt förhindrar ansamling av smuts och fukt. Vår unika EasyClick-mekanism möjliggör enkel montering med en snäppmekanism samt sju olika kabeldragningsmöjligheter.
  Mer info
  6 Varianter
 • Industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  Industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  Högeffektiv lysrörsersättare. Skjutbara multifästen och separat kopplingsutrymme i gavlarna. Snabbplintar 5x2,5mm2 för överkoppling som standard, förskruvning M20 och knockouts i varje gavel för enkel installation. Anpassad för montage på armaturskena, nyckelhål för montage i tak och Integrerat vajerupphäng med krok och kroklås. D-märkt, IP65- och IK09-klassad för installation i tuffare miljöer och utrymmen med förhöjd brandrisk. Lämpad för t.ex. parkeringshus, dammiga och smutsiga industrier.
  Mer info
  4 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.