Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Industriarmaturer IP44 LED

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LED, downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Smarta belysningslösningar från flertalet stora leverantörer. Här hittar du belysningsarmatur i många olika utföranden. Utforska vårt breda utbud av belysning och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.
Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 20

 • Industriarmatur IP44 Indy44 LED, a-collection
  Industriarmatur IP44 Indy44 LED, a-collection
  Mångsidig armatur för industrier, källarutrymmen, garage eller andra likvärdiga inomhusmiljöer som kräver IP44. Stomme av vitlackerad aluzink, gavlar av slagtålig plast och kupa av opal linjeprismatisk akryl. Sensorarmaturerna har inbyggd HF-rörelsesensor samt skymningsrelä för max 400VA LED-last. Sensorarmaturerna kan kopplas i grupper med en eller flera sensorarmaturer som master och 6 st slavarmaturer. Ta alltid hänsyn till sensorns maxlast och använd vid behov kontaktor. Sensorer med HF-teknik kan i vissa fall känna av rörelse på andra sidan tunnare väggar. DALI CF-armaturerna levereras med ettt kombidon för DALI, SwitchDIM samt korridorfunktion (CF). Armaturerna har korridorfunktion (CF) med grundljus (30 minuter efterlystid på 10% dimnivå), finns som master med sensor (DALI CF Sensor) eller slav utan sensor (DALI CF). Max 20 st slavar (DALI CF) kan anslutas inklusive master. Flexibelt montage dikt tak, på väggkonsol, armaturskena eller lina. Infästning c-c 500, 900 respektive 1200 mm.
  Anslutning genom 13 mm knockouts i gavlarna och på armaturens ovansida (minsta storleken endast i gavlarna). 5-polig snabbkopplingsplint med möjlighet till vidarekoppling monterad i mitten av armaturen. Armaturer typ ÖK har fempolig snabbkopplingsplint i vardera ände för enkel överkoppling. Inställningsanvisning av sensor finns på www.ahlsell.se
  Mer info
  20 Varianter
 • Industriarmatur Naiad LED RS, Exaktor
  Industriarmatur Naiad LED RS, Exaktor
  Lågbyggd allroundarmatur med Rörelsesensor. H = 46 mm. Opal kupa. IP 44. Armaturlumen 4363 lm. Uppfyller krav för D-märkning. Livslängd: L80B50, 68000h @ Ta 25°C. Stomme av vit zinkbelagd plåt. Gavlar av vit ASA-plast. Försedd med nyckelhål för enklare takmontage. För installation i rumstemperaturer från -20° – +35°.
  Mer info
  12 Varianter
 • Industriarmatur Naiad LED G3, Exaktor
  Industriarmatur Naiad LED G3, Exaktor
  Naiad G3 LED är en lågbyggd, allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Armaturen är lämplig för många olika typer av miljöer till exempel industri och parkeringshus.
  Armaturen kan med fördel användas i miljöer med temperatur -20° – +35°
  Naiad G3 LED är avsedd för montage dikt tak. Armaturen skapar en bra allmänbelysning genom en opal kupa med kontrollerad bländning.
  Naiad G3 LED Dali – Kan kopplas som Dali eller alternativt som impulsstyrning/Switch.
  Armaturstomme:
  Stomme och monteringsplåt av zinkbelagd plåt med vit pulverlackering. Gavlar av vit ASA-plast.
  Bländskydd:
  Extruderad slät prismatisk opal kupa, i akrylplast.
  Anslutning:
  Ledningsinföring i gavlarna samt två införingar mot tak på armaturens baksida.
  Montering:
  I tak, på vägg eller på lina.
  Medföljande packning skall monteras vid nyckelhål för att erhålla kapslingsklass IP44.
  Mer info
  22 Varianter
 • Industriarmatur IP 44 Humid LED, Nokalux
  Industriarmatur IP 44 Humid LED, Nokalux
  D-märkt kapslad allround LED-armatur IP 44. Slimmad stomme av vitlackerad aluzink med gavlar av slagtålig plast. Kupa av opal linjeprismatisk akryl. Flexibelt montage dikt tak, på väggkonsol, armaturskena eller lina. Anslutning via gavel eller ovansida. Som standard överkopplingsbar 5-polig plint. LED-modulerna har ljusfärg 830 alternativt 840 med en livslängd på 50 000 h L70 samt MacAdam 3 SDCM. Finns även med sensorutförande. Dimbara armaturer kan styras med tryckknapp eller Dali.
  Mer info
  10 Varianter
 • Interiörarmatur Wave LED, SG-Armaturen
  Interiörarmatur Wave LED, SG-Armaturen
  Wave LED är en energieffektiv IP44-klassad armatur för användning i korridorer, arkivrum, lagerlokaler och liknande utrymmen. Armaturhölje av aluminium och kupa av akryl (polykarbonat finns som tillval). Snabb montering och överkoppling gör Wave till det självklara valet i nya byggnader och vid byte av gamla armaturer. Wave finns i olika längder, med olika ljusflöden och med eller utan sensorstyrning.
  Mer info
  10 Varianter
 • Industriarmatur IP44, Westal
  Industriarmatur IP44, Westal
  Industriarmatur tillverkad i stål med en opal kupa. Bestyckad med en dimbar LED-enhet. Dimbar med både fram/bakkantsdimmer. Montage dikt tak. Levereras med 1st kopplingsplint 5x2,5mm2 centrerad i armaturen. Enkel att öppna, installera och underhålla. Armaturen är anpassad för inom- och utomhusbruk. Finns med HF-sensor med dagsljusprioritering, som on/off. Kommer i två olika storlekar för att passa i flera miljöer så som kök, korridorer m.m.
  RA = Fullspektrum
  Mer info
  40 Varianter
 • Industriarmatur LiteLine, Hide-a-Lite
  Industriarmatur LiteLine, Hide-a-Lite
  IP44-armatur med höga ljusflöden och mycket god effektivitet, upp till 136lm/W utan opalfilm. Stomme av vitlackerad stålplåt med fällbara gavlar i plast och prismatisk kåpa av akryl med opalfilm för jämn ljusfördelning. Liteline finns i två längder 600 mm och 1200 mm och två ljusfärger, som On/Off, DALI/Push eller Sensor. 5-polig snabbplint för vidarekoppling, en genomföring i varje gavel samt två i mitten, varav en centrerad. 1200 mm versionen kan enkelt justeras till ett högre ljusflöde. ÖK= har snabbplint vid varje gavel.
  Mer info
  18 Varianter
 • Industriarmatur Naiad LED G3 HO, Exaktor
  Industriarmatur Naiad LED G3 HO, Exaktor
  Naiad G3 LED HO är en lågbyggd, allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Armaturen är lämplig för många olika typer av miljöer till exempel industri och parkeringshus. Armaturen kan med fördel användas i miljöer med temperatur -20° – +35°
  HO är avsedd för montage dikt tak. Armaturen skapar en bra allmänbelysning genom en opal kupa med kontrollerad bländning.
  HO Dali – Kan kopplas som Dali eller alternativt som impulsstyrning/Switch.
  HO RS – är utrustad med en rörelsesensor som påvisar närvaro i sin närhet men även på andra sidan glasrutor och tunna väggar. Kan vara känslig för vibrationer av hissar, ventilation och dylikt. Mikrovågssensorer kan användas i utrymmen med temperatur från -20 till +70 grader. Armaturer med RS tänder upp när man kommer in i rummet (inom förinställd räckviddskänslighet) och släcker när man inte är där. Lämpar sig bäst för takhöjd upp till 4 m.
  HO RS DIM – Versioner med RS DIM ökar från min (10 %) ljus till max fullt ljus, (korridorfunktion). Vilket medför att det alltid finns ett trygghetsskapande ljus på 10 % och en direkt övergång till max ljus.
  Master/Slav: Naiad RS kan kopplas samman i grupper. En armatur med sensor kan kopplas till en annan med sensor så att dessa båda följer varandra. De kan även kopplas till en slavarmatur utan sensor. Slavarmaturen måste tillhöra samma fas och gruppsäkring som masterarmaturen.
  Armaturer per armaturgrupp: Naiad LED 53 watt = max 7 st (max 400 watt totalt).
  Armaturstomme:
  Stomme och monteringsplåt av zinkbelagd plåt med vit pulverlackering. Gavlar av vit ASA-plast.
  Bländskydd:
  Extruderad slät prismatisk opal kupa, i akrylplast.
  Anslutning:
  Ledningsinföring i gavlarna samt två införingar mot tak på armaturens baksida.
  Montering:
  I tak, på vägg eller på lina.
  Medföljande packning skall monteras vid nyckelhål för att erhålla kapslingsklass IP44.
  Mer info
  16 Varianter
 • Industriarmatur Humid LED, Nokalux
  Industriarmatur Humid LED, Nokalux
  D-märkt kapslad allroundarmatur IP 44. Slimmad stomme av galvaniserat stål, vitlackerat RAL 9016. Gavlar av slagtålig plast. Kupa av opal linjeprismatisk akryl. Flexibelt montage dikt tak, på väggkonsol, armaturskena eller lina. Anslutning via gavel eller ovansida. Som standard överkopplingsbar 5-polig plint. Sensor tänder och släcker vid rörelse.
  Sensor tänder och släcker vid rörelse. Sensor TDC tänder vid rörelse för att sedan gå ner till 10%, släcker vid frånvaro efter 30 min. Finns i ett flertal utförande beträffande styrning, montage och anslutning.
  Mer info
  26 Varianter
 • Industriarmatur Nembus, Exaktor
  Industriarmatur Nembus, Exaktor
  Nembus har jämn luminans på kupans yta och minimala skuggningar från kablage då dessa förläggs dolt. Kupan är tillverkad i högkvalitativ PMMA med hög ljustransmission och mycket bra diffusering. Stomme i vitlackerad zinkbelagd stålplåt.
  Gavlar av vit ASA-plast. Monteras dikt tak i nyckelhål, varav 1 ett vridet 90 grader för att möjliggöra korrigering vid montage i linje. Gummibrickor skall monteras mellan tak och stomme för korrekt installation och erhållande av kapslingsklass.
  Mer info
  26 Varianter
 • Industriarmatur Prisma IP44, Thorn
  Industriarmatur Prisma IP44, Thorn
  LED armatur med böjd prismatisk kupa för montering på vägg/tak eller upphängning.
  Mer info
  26 Varianter
 • Industriarmatur IP44 24LED, Exaktor
  Industriarmatur IP44 24LED, Exaktor
  24LED är en kapslad allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. 24LED är avsedd för montage dikt tak. Armaturen skapar en bra allmänbelysning genom en opal kupa med kontrollerad bländning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur Naiad, Eaxktor
  Industriarmatur Naiad, Eaxktor
  Naiad G3 är en lågbyggd allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Armaturen är lämplig för många olika typer av miljöer till exempel industri, lager och parkeringshus.Naiad G3 skapar en bra allmänbelysning genom en opal kupa med kontrollerad bländning. Montage dikt tak, på armaturskena, på horisontell wire/lina alternativt på vägg. Vid montage med medföljande packningar erhålls kapslingsklass IP44, vid montage på vägg eller utan packningar erhålls kapslingsklass IP40.
  BTDA möjliggör trådlös styrning och gruppering av armaturer med hjälp av Bluetooth och en app för android eller iOS. Armaturerna kommunicerar med varandra genom ett mesh-nätverk som vidarebefordrar information via de andra armaturerna. Detta ger stabil signalstyrka och passar även bra i svåra miljöer för radiosignaler, exempelvis vid byggmaterial av tegel och betong. Variant ÖK har överkoppling.
  Mer info
  8 Varianter
 • Industriarmatur Linear Surface Emergency, Ledvance
  Industriarmatur Linear Surface Emergency, Ledvance
  LEDVANCE LINEAR SURFACE IP44 är en kapslad allroundarmatur lämplig för många olika typer av miljöer som f. ex. industrier, storkök, garage eller parkeringshus. För montering i dikt tak eller pendlad montering tillsammans med pendelkitet som finns som tillbehör. Tillgänglig i längderna 1200 och 1500 mm med 3000 K eller 4000 K. Finns som tänd/släck eller med nödljusfunktion. Genomkoppling möjlig. Robust armaturhus i stål, kupa och ändlock i UV-beständig polykarbonat.
  Mer info
  4 Varianter
 • Industriarmatur LED Monix Slim IP44, Ensto
  Industriarmatur LED Monix Slim IP44, Ensto
  Monix Slim från är en IP44-klassad våtrumsarmatur med plastkupa för LED- och T5-ljuskällor. Monix Slim är en mångsidig, låg armatur för allmänbelysning i såväl industri- och affärslokaler som bostäder.
  Mer info
  17 Varianter
 • Tillbehör till industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  Tillbehör till industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  Linfäste av galvaniserad stålplåt för montage av Liteline-armaturer på lina, 2st.
  Väggfäste 90° och 45° av förzinkad stålplåt för montage av Litline-armaturer på vägg med nedåtriktad ljusbild, 2st
  Mer info
  3 Varianter
 • Industriarmatur LED Monix IP44, Ensto
  Industriarmatur LED Monix IP44, Ensto
  IP44-klassad våtrumsarmatur med plastkupa för LED- och T5-ljuskällor. Monix Slim är en mångsidig, låg armatur för allmänbelysning i såväl industri- och affärslokaler som bostäder.
  Mer info
  11 Varianter
 • Industriarmatur Naiad LED G3 PIR, Exaktor
  Industriarmatur Naiad LED G3 PIR, Exaktor
  Naiad G3 LED PIR är en lågbyggd, allroundarmatur bestyckad med LED-ljuskälla. Armaturen är lämplig för många olika typer av miljöer till exempel industri och parkeringshus.
  Armaturen kan med fördel användas i miljöer med temperatur -20° – +35°
  Naiad G3 LED PIR är avsedd för montage dikt tak. Armaturen skapar en bra allmänbelysning genom en opal kupa med kontrollerad bländning.
  Naiad G3 LED PIR reagerar på både rörelse och värme samt sparar energi genom att armaturen känner av om det redan är tillräckligt med ljus.
  Lämpar sig bäst för takhöjd upp till 4 m.
  Armaturstomme:
  Stomme och monteringsplåt av zinkbelagd plåt med vit pulverlackering. Gavlar av vit ASA-plast.
  Bländskydd:
  Extruderad slät prismatisk opal kupa, i akrylplast.
  Anslutning:
  Ledningsinföring i gavlarna samt två införingar mot tak på armaturens baksida.
  Montering:
  I tak, på vägg eller på lina.
  Medföljande packning skall monteras vid nyckelhål för att erhålla kapslingsklass IP42.
  Mer info
  3 Varianter
 • Industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  Industriarmatur Liteline, Hide-a-Lite
  IP44-armatur med högt ljusflöde och mycket god effektivitet. Fällbara gavlar och prismatisk kupa med opalfilm för jämn ljusfördelning. Finns i två ljusfärger, som On/Off med eller utan nödljusdrift, DALI/Push med corridorFUNCTION samt närvarosensor med eller utan korridorfunktion och trådlös kommunikation. 5-polig snabbplint för vidarekoppling, en genomföring i varje gavel samt två i mitten, varav en centrerad. ÖK har snabbplint vid varje gavel. Kan justeras till ett högre ljusflöde.
  Mer info
  6 Varianter
 • Kupa NAIAD LED IP 44, Exaktor
  Kupa NAIAD LED IP 44, Exaktor
  Kupor till Naiad LED
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.