Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

70 Interiörarmaturer

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 222

 • Bänkarmatur aMigo LED tube, a-collection
  Bänkarmatur aMigo LED tube, a-collection
  Användningsområde
  Över arbetsbänkar, i kök, tvättrum, pentry etc.
  Utförande
  Stomme av vit pulverlackad stålplåt. Gavlar i vit ASA-plast. 10/16A dubbelt jordat petsäkert uttag samt vippströmbrytare på armaturens undersida. Låg bygghöjd och enkelt montage. Levereras med förmonterat LED-lysrör 3000K med 35´000 timmar. Ljuskällan är utbytbar.
  Montage
  Monteras på undersida av skåp eller hylla. Vändbart lock för placering av uttagen valfritt till höger eller vänster.
  Anslutning
  Ledningsgenomföring genom 13 mm knockout i vardera gavlar samt långsidor. Anslutning via snabbkopplingsplint max 2,5 mm².
  Mer info
  2 Varianter
 • Underskåpsarmatur LED Nertus, Exaktor
  Underskåpsarmatur LED Nertus, Exaktor
  Funktionell och stilren underskåpsbelysning i LED. Finns i tre olika längder 600 mm, 900 mm och 1200 mm. Vippströmbrytare är standard på alla modeller.
  Armaturstomme: Armaturstomme och lock av vit, pulverlackerad stålplåt.
  Bländskydd: Opal PCskiva för avbländning.
  Montage: För montage under skåp, till exempel i kök.
  Anslutning: Ansluts i armaturens mitt genom införingshål 2xØ10 mm. Möjligt att ansluta i båda gavlarna genom blindpropp Ø10 mm. Möjlighet för genomgående kabel. 3polig snabbplint.
  Övrigt: Kapslingsklass: IP20 Försedd med vippströmbrytare.
  Mer info
  6 Varianter
 • Infälld interiörarmatur aLight Office LED, a-collection
  Infälld interiörarmatur aLight Office LED, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänbelysning i kontor och liknande miljöer med systemundertak alternativt i hårda tak med kit för utanpåliggande montage.
  Utförande:
  Infälld LED-armatur för innertak med drivdon.
  Vitlackerad ram i aluminium. Levereras med drivdon för styrning av/på eller dimbart don för styrning med Dali eller impulsbrytare.
  Finns i färgtemperatur 3000K samt 4000K. Mikroprismatisk skiva för att skapa behaglig ljusfördelning och minimera bländning. IP-klass 40.
  Montage:
  Passar i undertakets T-profil.
  Anslutning:
  Ej dimbara versioner (7013474 och 7013475) ansluts med förmonterat sladdställ 2,2 m.
  Dimbara versioner (7013476 och 7013477) ansluts med 230V i drivdonet. Vid styrning med impulsbrytare kan maximalt 30 armaturer anslutas per tryckknapp.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kontorsarmatur aLight Office LED Pro, a-collection
  Kontorsarmatur aLight Office LED Pro, a-collection
  Användningsområde
  a-Light Office Pro är en pendelarmatur med upp- och nedljus för kontorsmiljöer med bildskärmsarbete och höga krav på ljuskomfort. Armaturen har en modern och tidlös design med ett formspråk som gör att den passar in i de flesta offentliga miljöer.

  Utförande
  Stomme i pulverlackad stålplåt. Utmärkta ljusegenskaper med maximal ljusspridning på uppljuset samt microprisma på nedljuset för bra avbländning och god ljuskomfort. Ljusfördelning 70% upp- och 30% nedljus. Ljusreglering sker gemensamt för upp- och nedljus.

  aLight Office LED Pro levereras i grundutförande med steglös ljusreglering som styrs med en tryckknapp på armaturens ovansida.
  aLight Office LED Pro Sensor är utrustad med Helvar Active Ahead självlärande sensorsystem med bluetooth mesh-teknik.
  aLight Office LED Pro DALI är avsedd att användas med extern sensor eller annan DALI styrning.
  aLight Office LED Pro Bluetooth är avsedd för användning som slavarmatur till aLight Office LED Pro Sensor.

  Montage
  Upphänget är med medföljande friktionslås och wire med ett c/c på 600 mm för enklast möjliga montage.

  Anslutning
  Samtliga armaturer utom aLight Office LED Pro DALI levereras med 1,8 m sladd m stickpropp. DALI-versionen levereras med förmonterad 3 m femledare (KABELTYP)
  Mer info
  4 Varianter
 • Badrumsarmatur Mimas LED, med opal kupa, Exaktor
  Badrumsarmatur Mimas LED, med opal kupa, Exaktor
  Spegel/badrumsbelysning. Opal kupa. Stomme av vitlackad stålplåt. Gavlar av vit ASA-plast. Hög funktionalitet och tekniknivå. Ljusbilden är väl avvägd mellan indirekt och direkt ljus.

  Armaturen finns i fyra olika utföranden:
  Utan uttag.
  Med tillägg U = 230 V jordat uttag.
  Med tillägg NS = Närvarosensor.
  Med tillägg UNS = 230 V jordat uttag och närvarosensor.
  Mer info
  15 Varianter
 • Kontorsarmatur alight Office Pendel LED, a-collection
  Kontorsarmatur alight Office Pendel LED, a-collection
  Användningsområde:
  Pendlad armatur med upp- och nedljus för belysning av exempelvisskrivbord eller andra arbetsytor i kontorsmiljö.
  Utförande LED:
  Stomme av vitlackerad aluzink med gavlar i ASAplast. Silvergrått tvärlamellbländskydd med diffuserande skiva. Manuellt styrda armaturer har två dragsnören för separat tändning/dimring av upp- resp. nedljus. Dim/Sensor-armaturen har ett dragsnöre för reglering av både upp- och nedljus. Dim/Sensor armaturen är utrustad med Philips Actilume, närvaro- och dagsljussensor som tänder upp vid rörelse och aktivt reglerar ljuset beroende på dagsljusinsläpp.
  Montering:
  Pendlad i medföljande wire pendel med friktionslås, lämpligen i armaturskena eller innertaksprofil för att underlätta justering i efterhand. Infästning c-c 1200 mm.
  Anslutning:
  Monterat sladdställ med jordad stickpropp 2,2 m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bänkarmatur aMigo LED, a-collection
  Bänkarmatur aMigo LED, a-collection
  Stomme i pulverlackad stålplåt, 3x3W eller 3x4W LED spottar med eller utan uttag. Låg profil i smidig design med vippbrytare på armaturens undersida. Dubbelt jordat petsäkert uttag. Monteras på undersida av skåp eller hylla. aMigo LED har vändbart lock för placering av uttagen valfritt till höger eller vänstaer.
  Kommer med dubbelhäftande klisterlappar som håller armaturen på plats då den skall skruvas. Ledningsgenomföring genom 13mm knockout i vardera gavlar samt långsidor. Anslutning via snabbopplingsplint i mitten av armaturen, max 2.5 mm. Plint med överkoppling tas bort om man vill kunna dimra lamporna och samtidigt ha spänning till uttagen.
  7010964 utan uttag
  7010965 med uttag
  Mer info
  2 Varianter
 • Infälld interiörarmatur aLight Office LED Tec, a-collection
  Infälld interiörarmatur aLight Office LED Tec, a-collection
  Användningsområde:
  Allmänbelysning i kontor och liknande miljöer med systemundertak alternativt i hårda tak med kit för utanpåliggande montage.
  Utförande:
  Infälld LED-armatur för innertak med drivdon. Vitlackerad ram i aluminium. Med eller utan DALI. Färgtemperaturen är enkelt ändringsbar mellan 3000 Kelvin och 4000 Kelvin på båda modellerna med hjälp av en switch på baksidan av armaturen.
  Armaturen är förinställd på 3000K från fabrik. Mikroprismatisk skiva för att skapa behaglig ljusfördelning och minimera bländning.
  Färgtolerans: MacAdams 3.
  Montage:
  Passar i 600x600 undertakets T-profil alternativt i hårda tak med kit för utanpåliggande montage. Pendlings kit för nedpendling finns även.
  Anslutning:
  Ej dimbar version (7014879E) ansluts med förmonterat sladdställ 2,2 m. Dimbar version med DALI (7014878) ansluts med 230V i drivdonet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Interiörarmatur LED Anna, Thorn
  Interiörarmatur LED Anna, Thorn
  LED panel med verktygsfri och med enkel installation tack vare en extern kopplingsbox som möjliggör överkoppling (snabbkopplingsplint för upp till 2,5 mm² ledningar).Passar för infälld, pendlad och utanpåliggande montering.
  UGR 19
  Mer info
  2 Varianter
 • Tillbehör till LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  Tillbehör till LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  Tillbehör till LED-list SlimLine.
  Mer info
  5 Varianter
 • Infälld takarmatur Moln G2 LED, Exaktor
  Infälld takarmatur Moln G2 LED, Exaktor
  Infälld tunn ljuspanel lämplig som allmänbelysning. Moln G2 PRO har mikroprismatisk skiva. Moln G2 BAS har opal plastskiva. För undertak (600x600) med synlig bärprofil. Standardmodeller tänd/släck, levereras med friliggande dragavlastat driftdon och 3 m sladdställ med europakontakt. Variant med Dali levereras med friliggande dragavlastat DALI-driftdon och 3 m 5-ledarsladd. Anslutningsledningar i halogenfritt utförande. IP20/klarar IP40 underifrån. Kan pendlas med hjälp av wireupphäng eller monteras dikt tak med separat ram. (Tillbehör). Snabbkoppling mellan driftdon och LED-platta. Driftdon placerat externt för lägre temperatur.
  Mer info
  8 Varianter
 • Underskåpsarmatur LED Gema, Nordtronic
  Underskåpsarmatur LED Gema, Nordtronic
  Gema är ett underskåpsarmatur, som är liten och kompakt. Den är lämpligt till montering i bl.a. kök, badrum och andra ställen var det önskas en diskret armatur med extra god färgåtergivning. Gema levereras med 2 m kabel inkl. stickkontakt, och skarvdon för möjlighet att montera flera armaturer utan mellanrum. Armaturen har strömbrytare med två ljusnivåer (steg1 / steg2). Det kan som tillbehör levereras förlängningsledning på 10, 60 eller 100 cm. Möjlighet för fast installation. Enkel montering med 2 st. skruvar. Dimbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Underskåpsarmatur Led Function G2, Hide-a-Lite
  Underskåpsarmatur Led Function G2, Hide-a-Lite
  Komplett underskåpsarmatur med brytare och 230V-uttag, perfekt för till exempel kök. Comfortlinsen ger ett näst intill bländfritt ljus med mycket god färgåtergivning och högt ljusflöde. En energieffektiv ersättare för befintlig ljusramp eller i nyinstallation, med två, tre eller fyra ljusutsläpp. Vändbar front och nyckelhålsmontage för snabb och enkel installation, med möjlighet till kabelgenomföring på både kort- och långsida. Flera armaturer kan monteras utan mellanrum för en jämn ljusbild.
  Mer info
  5 Varianter
 • Bänkarmatur Keto Led, Airam
  Bänkarmatur Keto Led, Airam
  Belysningsarmaturen är utrustad med strömbrytare och jordade uttag. Kan monteras både höger- och vänsterställd. Stomme i vit polykarbonat med opal kupa. Ytmonteras. Inkoppling med hjälp av fjäderplintar. 3 x 2,5 mm2. Kedjekopplingsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Interörarmatur Kajsa, Exaktor
  Interörarmatur Kajsa, Exaktor
  Armaturen Kajsa ger ett behagligt ljus som lämpar sig perfekt som allmänljus. Armatur för montage dikt tak mot takdosa. Kajsa är lämplig i kök, förråd, entréer, offentliga miljöer, korridorer och övriga allmänna utrymme där det behövs en enkel och lätt belysningslösning i IP20. Kajsa DIM är dimbar med Phase cut dimmer 10-100%, både framkant/leading edge och bakkant/trailing edge.
  Mer info
  6 Varianter
 • Allroundarmatur Titan, Exaktor
  Allroundarmatur Titan, Exaktor
  Armatur i modern design anpassad för T5-lysrör. Titan lämpar sig som allmänljus i t.ex. kök mm. Fjäderbelastade gavlar möjliggör enkel montering av kupa samt byte av lysrör. Stomme av vit pulverlackad stålplåt. Gavlar av vit ASA plast. Opal kupa av UV-tålig akrylplast med hög ytfinish. Armaturen monteras dikt tak i takdosa eller med nyckelhål som uppfästning. E7024032 14W B har endast nyckelhål (4 st) som uppfästning.
  Levereras med lysrör, färg 830.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kontorsarmatur aLight Office LED Beam, a-collection
  Kontorsarmatur aLight Office LED Beam, a-collection
  Pendlad armatur med upp- och nedljus för belysning av exempelvis skrivbord eller andra arbetsytor i kontorsmiljö.

  Stomme och gavlar i plåt, lackerade i strukturvit kulör. Nedåt sitter en skiva i klar mikroprisma försedd med en opalfilm. På ovansidan sitter en opalskiva som även fungerar som dammberöringsskydd. Armaturen är försedd med DALI-driftdon med hybrid dimmerteknik. En impulsbrytare som reglerar både upp och nedljuset samtidigt. Dragsnöre för tändning, släckning och dimring.

  Lätt att pendla med medföljande wire och reutlinger-upphäng, lämpligen i armaturskena eller innertaksprofil för att underlätta justering i efterhand. Upphängningens cc på armaturen är 1174 m. Monterat sladdställ med 3 meter jordad stickpropp.
  Mer info
  1 Variant
 • Bänkarmatur Chef LED, SG-Armaturen
  Bänkarmatur Chef LED, SG-Armaturen
  Underskåpsarmatur bestyckad med LED i varmvitt ljus. Utanpåliggande med strömbrytare och överkopplingsbar med mjukledare för flera armaturer. Genomtänkt installation för smidig inkoppling och hantering. På baksidan sitter dubbelhäftande tejp, fäster armaturen mot ytan för att det skall bli enkelt vid installation. Efter inkoppling fästs kåpan med genomföringsskruvar.
  Dimbar med bakkantsstyrd dimmer. Levereras inklusive driver.
  DTW = DimToWarm
  Mer info
  8 Varianter
 • Badrumsarmatur Mimas med klar kupa, Exaktor
  Badrumsarmatur Mimas med klar kupa, Exaktor
  Mimas är en armaturserie anpassad för belysning i badrum och vid speglar. Mimas kännetecknas av en hög funktionalitet och tekniknivå. Ljusbilden är väl avvägd mellan indirekt och direkt ljus för att få maximalt utbyte av de moderna ljuskällorna typ T5. Finns som standard i 600 mm och 900 mm längd, med eller utan 230 V jordat uttag (U), med eller utan närvarosensor (NS). Varianter med närvarosensor tänder armaturen vid närvaro och släcker efter inställd tid. Mimas finns med klar eller opal kupa.
  Armatur: Stomme av vitlackad stålplåt. Gavlar av vit ASA-plast.
  Reflektor/Bländskydd: Kupa av linjeprismatisk klar alternativt opal akryl (PMMA).
  Anslutning: Införing mitt på armaturens baksida, alt. ovansida, 3- eller 4-polig snabbplint.
  Montage: På vägg.
  Övrigt: Armaturen finns i fyra olika utföranden: Utan uttag. Med tillägg U = 230 V jordat uttag.
  Med tillägg NS = Närvarosensor. Med tillägg U NS = 230 V jordat uttag och närvarosensor.
  Mer info
  8 Varianter
 • LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  LEDlist med möjlighet för påkoppling av fler LEDlister (begränsas av storelek på driver). Låg bygghöjd endast 7mm. Tillverkad i aluminium och avskärmning i Polykarbonat. Levereras med fästdetaljer, ändstycke och rak skarv/tillkoppling.
  Mer info
  6 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.