Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

40 Reläer

Jobbar du med elservice och automation inom fastighet eller verkstad? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt produkter för dig. Oavsett om du jobbar med kommersiella fastigheter eller privatbostad har vi sortimentet. Inom automation från enskilda komponenter till hela lösningar. Här finner du kontraktorer, tryckknappar, givare och säkerhetsbrytare och tillbehör för enkel installation. Smarta produkter inom automation från flertalet stora leverantörer. Här hittar du tryckknappar för nödstop, svarmptryckare och nyckelströmställare för alla typer av miljöer. Utforska vårt breda utbud av automationsprodukter, vred och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 203

 • Sockel till Industrirelä IRC sockel 2-poligt
  Sockel till Industrirelä IRC sockel 2-poligt
  8-polig sockel till C12-relä (för bygling S12BB)
  Mer info
  2 Varianter
 • Sockel till Industrirelä IRC för sockel 1-poligt
  Sockel till Industrirelä IRC för sockel 1-poligt
  För C10 interfacerelä. Enkelledare: 4mm2 , 2x2,25 mm2. Flerledare: 22-14 AWG. Isolation ansl: 2500V. Moment, anslutning: 1,2Nm. Nominell last: 10A / 250V. Skruvstorlek: M3, Pozzi.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industrirelä IRC C10 1-pol
  Industrirelä IRC C10 1-pol
  Sortimentet består av två typer 1-poliga reläer: Utgångsrelä med 1-poligt växlande kontakt, 10A(AC1) och Ingångsrelä med 1-poligt växlande tvillingkontakt, 1mA till 6A. Reläet har en färgkodad testknapp som både är låsbar och återfjädrande. Funktionsindikering med både flagga- och LED som standard. Spolspänningen är märkt på reläfronten. Märkskylt för individuell märkning finns på relä och sockel. Reläet har robusta anslutningsstift (4,75mm).
  Sockeln har I/O konfiguration med anslutningen och utgången på var sin sida. Sockeln är anpassad för brytbarbygel (S10BB) som gör det möjligt att blockmontera flera socklar, och underlättar därmed kabeldragningen. Socklarna har rejäla anslutningar och anslutningsskruvar. Bygel Som håller fast reläet i sockeln är standard.
  Allt detta gör IRC till ett av de flexiblaste interfacerelä systemen på marknaden.
  Mer info
  15 Varianter
 • Industrirelä IRC C12 2-pol
  Industrirelä IRC C12 2-pol
  2-poligt växlande kontakter, 5A (AC1). Reläet har en färgkodad testknapp som både är låsbar och återfjädrande. Funktionsindikering med både flagga- och LED som standard. Spolspänningen är märkt på reläfronten. Märkskylt för individuell märkning finns på relä och sockel. Reläet har robusta anslutningsstift (2,5mm).
  Sockeln har I/O konfiguration med anslutningen och utgången på var sin sida. Sockeln är anpassad för brytbarbygel (S12BB) som gör det möjligt att blockmontera flera socklar, och underlättar därmed kabeldragningen. Socklarna har rejäla anslutningar och anslutningsskruvar. Bygel Som håller fast reläet i sockeln är standard. Allt detta gör IRC till ett av de flexiblaste interfacerelä systemen på marknaden.
  Mer info
  12 Varianter
 • Sockel 11-polig S3B
  Sockel 11-polig S3B
  Kan kodas så att endast relä med rätt manöverspänning eller funktion kan pluggas-in Testuttag och fasthållnings-clip finns på sockeln. Kod-ring beställs separat, 40 163 93
  Mer info
  1 Variant
 • Tidrelä 7 funktioner a-collection
  Tidrelä 7 funktioner a-collection
  Funktion Op, tillslagsfördröjt: Tidräkningen startar då kontakten på aktiv. ingången sluts. Efter inställd tid slår reläet till oavsett om kontakten på aktiv. ingången är sluten eller bruten. Om kontakten sluts på nytt efter det att tidräkningen avslutats slår reläet från och tidräkningen startar på nytt.
  Funktion In, fördröjd urkoppling: Tidräkningen startar och reläet slår till då kontakt på aktiv. gången sluts. Efter inställd tid slår reläet från oavsett om kontakten på aktiv. ingången är sluten eller bruten. Om kontakten sluts på nytt efter det att tidräkningen avslutats slår reläet till och tidräkningen startar om igen.
  Funktion Dr, frånslagsfördröjt: Reläet slår till då kontakt på aktiveringsingången sluts. När kontakten bryts startar tidräkningen. Efter inställd tid slår reläet från. Om kontakten på aktiv ingången sluts under det att tidräkning pågår, återställs tidräkningen medan reläet alltjämt är tillslaget.
  Blinkfunktion - Funktion R: (ON tid först), (Funktion Rb, OFF tid först). När manöverspänningen ansluts börjar tidräkningen, när tiden löpt ut drar reläet. När tiden för draget relä löpt ut faller reläet. Detta förlopp pågår så länge manöverspänningen är ansluten. Tiden för paus och gångtid är lika. Alla relevanta data samt kopplingsschema är tydligt uppmärkta på sidan av reläerna.
  Indikering: 2 st LED. Grön lyser då manöverspänningen är ansluten. Gul lyser då reläet är tillslaget och blinkar under tidräkningen
  Mer info
  1 Variant
 • Tidrelä Chronos 2 typ M 17,5 mm
  Tidrelä Chronos 2 typ M 17,5 mm
  Tidrelä för normal låda. CE märkt samt EMC godkänd
  Mer info
  8 Varianter
 • Industrirelä 11-pin C3-A30 standard
  Industrirelä 11-pin C3-A30 standard
  Ny generation C3-A30,11-pins standardrelä med mekanisk och LED-indikering samt testknapp (standardspolvärden). Temperaturområde -20 till +60°C
  Mer info
  21 Varianter
 • Universalrelä MK-S
  Universalrelä MK-S
  Reläer med samma uppskattade testknapp och design som Omron reläfamiljerna G2R-S och MY-S. För 11-polig sockel med 3 vxl kontakter. Brytström upp till 10 A. Låsbar testknapp. Omgivningstemperatur från -40 °C upp till 60 °C.
  Mer info
  3 Varianter
 • Industrirelä typ 60
  Industrirelä typ 60
  11-stifts plug-in utförande med 3 växlande kontakter. Reläerna har lysdiod (LED) och/eller mekanisk indikering. De är även försedda med tryckknapp för manuell manövrering och kan låsas i tilläge med hjälp av en bygel. Färgkodade manöverspolar, orange för växelspänning och blå för likspänning. Socklarna monteras på 35 mm symetrisk DIN-skena eller med två st skruvar (M3) på montageplåt. Reläerna är CE-godkända.
  Mer info
  14 Varianter
 • Sockel och tillbehör G2RS 2- poligt
  Sockel och tillbehör G2RS 2- poligt
  För DIN-skena.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hjälprelä/utgångsrelä Kompakt typ 40
  Hjälprelä/utgångsrelä Kompakt typ 40
  5 och 8 stifts plug-in utförande för montage i sockel eller på kretskort. 1 st växling med 10 A kontakt (5 stift) eller 16 A kraftkontakt (8 stift). 2 st växlingar 5 A (8 stift). Reläer med växelspänningsspole har gula kåpor och likspänningsspole har ljusblå kåpor. Isolationsspänning spole-kontaktgrupp 4000 V AC.
  Hög packningstäthet då sockelns bredd är 15.5 mm.
  Låg manövereffekt (AC 1.3 VA, DC 0.65 W)= liten uppvärmning.
  Sockeln monters på 35 mm symmetrisk DIN-skena eller med 1 st skruv (M3) på montageplåt. Reläerna är SEMKO-godkända.
  Mekanisk livslängd: 10x106AC, 20x106DC
  Spänningsområde: 0,8-1,1 x märkspänningen AC. 0,73-1,5 X märkspänning DC.
  Omgivningstemperatur: -40°C till +70°C
  Mer info
  20 Varianter
 • Industrirelä serie G2RS 2- poligt
  Industrirelä serie G2RS 2- poligt
  Sortimentet består av 2-poligt växlande reläer med robusta anslutningsstift (2,5mm). Som standard utrustade med både mekanisk- och färgkodad LED statusindikering (AC-spole röd, DC-spole grön), märkskylt för individuell märkning samt har tydlig spolmärkning i fronten. G2RS finns även med färgkodad testknapp som är både återfjädrande och låsbar och med guldpläterade kontakt för aggressiv miljö och små belastningar. Utförande med skyddsdiod över spolen för 24VDC typer (-SND..). G2RS monteras i socklar med skruvanslutning eller tidsbesparande fjäderklämma. Med den kombinerade lås- och utkastaren sitter reläet säkert monterat samtidigt som det är enkelt att demontera. För att underlätta blockmontering finns isolerad överkopplingsskena för upp till 16 reläer.
  Mer info
  16 Varianter
 • Miniatyrrelä C7 QRCplus
  Miniatyrrelä C7 QRCplus
  Ett verkligt kompakt relä för montage i sockel. Med beröringsskyddad testknapp som är återfjädrande vid nedtryckning och kvarstående i utdraget läge. Som tillbehör finns testknappar med enbart återfjädrande funktion eller blindplugg (om testfunktion ej önskas). Testknappen är färgkodad, röd för växelström och blå för likström, samt att de vanligaste spänningarna 230VAC, 24VAC och 24VDC har egna färgnyanser. Spolens matningsspänning är tydligt utmärkt på reläfronten och på spolen. CE-märkt. Typerna C7A... och C9A.. har mekanisk indikering för aktiverade kontakter. Typerna C7A..X.. och C9A..X.. har mekanisk indikering för aktiverade kontakter och LED-indikering för aktiverad reläspole.
  Levereras utan sockel.
  Mer info
  16 Varianter
 • Sockel till Miniatyrrelä, 8– resp 14–poliga
  Sockel till Miniatyrrelä, 8– resp 14–poliga
  8-polig sockel för C7-reläer. Fasthållnings-clip finns på sockeln.
  14-polig sockel för C9-reläer. Fasthållnings-clip finns på sockeln.
  Mer info
  3 Varianter
 • Miniatyrrelä C7 och C9 QRCplus med släckdiod
  Miniatyrrelä C7 och C9 QRCplus med släckdiod
  Med mekanisk och LED-indikering samt släckdiod (standardspolvärden)
  Mer info
  5 Varianter
 • Industrirelä serie G2RS 1- poligt
  Industrirelä serie G2RS 1- poligt
  Sortimentet består av 1-poligt växlande reläer med robusta anslutningsstift (4,75mm). Som standard utrustade med både mekanisk- och färgkodad LED statusindikering (AC-spole röd, DC-spole grön), märkskylt för individuell märkning samt har tydlig spolmärkning i fronten. G2RS finns även med färgkodad testknapp som är både återfjädrande och låsbar och med guldpläterade kontakt för aggressiv miljö och små belastningar. Utförande med skyddsdiod över spolen för 24VDC typer (-SND..). G2RS monteras i socklar med skruvanslutning eller fjäderklämma. Med den kombinerade lås- och utkastaren sitter reläet säkert monterat samtidigt som det är enkelt att demontera. För att underlätta blockmontering finns isolerad överkopplingsskena för upp till 16 reläer. Guld: AgSn + 3mAu.
  Mer info
  18 Varianter
 • Sockel och tillbehör G2RS 1-poligt
  Sockel och tillbehör G2RS 1-poligt
  till Industrirelä serie G2RS 1- poligt
  Mer info
  3 Varianter
 • Miniatyrrelä C9 QRCplus
  Miniatyrrelä C9 QRCplus
  Ett verkligt kompakt relä för montage i sockel. Med beröringsskyddad testknapp som är återfjädrande vid nedtryckning och kvarstående i utdraget läge. Som tillbehör finns testknappar med enbart återfjädrande funktion eller blindplugg (om testfunktion ej önskas). Testknappen är färgkodad, röd för växelström och blå för likström, samt att de vanligaste spänningarna 230VAC, 24VAC och 24VDC har egna färgnyanser. Spolens matningsspänning är tydligt utmärkt på reläfronten och på spolen. CE-märkt. Typerna C7A... och C9A.. har mekanisk indikering för aktiverade kontakter. Typerna C7A..X.. och C9A..X.. har mekanisk indikering för aktiverade kontakter och LED-indikering för aktiverad reläspole.
  Levereras utan sockel.
  Mer info
  16 Varianter
 • Sockel till Universalrelä MKS
  Sockel till Universalrelä MKS
  Sockel till universalrelä MKS, logisk anslutning, dubbla A2-anslutningar.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.