Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

El

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 10000

 • LED Normallampor CorePro LEDbulb, Philips
  LED Normallampor CorePro LEDbulb, Philips
  CorePro LEDbulbs kan användas i befintliga armaturer med E27- eller B22-socklar och är avsedda som ersättning för traditionella glödlampor. De ger stora energibesparingar och minimerar underhållskostnaderna.
  Mer info
  23 Varianter
 • Trådlös högtalare Diggit för Trädgården, KITSOUNBD
  Trådlös högtalare Diggit för Trädgården, KITSOUNBD
  Trådlös högtalare Diggit för trädgården

  KitSound Diggit är den mångsidiga Bluetooth-högtalaren varje utomhusmänniska behöver. Med en naturlig träffektsfärg och upp till 8 timmars speltid är detta en utomhushögtalare som gör skillnad.

  Fäst den avtagbar plastpinne på din Diggit för att njuta av fristående musik i jord, i sand eller snö. Lyssna i trädgården, på stranden eller på en festival och när du har fått nog med att vara utomhus, tar du bara bort markfästet och fortsätter festen inomhus. Den har 2 x dubbelsidig 5 Watt-element för att leverera en omslutande 360 ​​° lyssningsupplevelse. Du kan även ansluta en annan Diggit trådlöst, och para dem för stereoljud. KS Diggit levereras med en IP55-klassificering, vilket innebär att den är motståndskraftig mot vattenstrålar från alla håll, och är damm och sandresistent.

  Kompatibel med de flesta trådlösa enheter
  Upp till 8 timmars speltid
  Omslutande 360 ° lyssningsupplevelse
  IP55 vatten och dammresistent
  10W kraft (2x5W)
  Anslutning: 3,5mm jack
  Mått( Diameter x Längd): 6 x 16 cm
  Trådlös teknik: Bluetooth
  Uppladdningsbar: Ja
  Mikrofon: Ja
  Vikt: 3kg

  I paketet:
  KS Diggit Outdoor Bluetooth-högtalare
  Avtagbart markfäste
  USB laddningskabel
  Aux-kabel och användarmanual
  Mer info
  1 Variant
 • Nookbox G2 startkit, Teletec
  Nookbox G2 startkit, Teletec
  NookBox Gateway G2 är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox G2 kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad. Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering.
  Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP. Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett och samma ställe. Via gränssnittet kan fjärråtkomst ske och service och hanetring kan utföras på ett enkelt sätt. Slutanvändaren ansluter enklast via NookBox appen eller via den slutkundsanpassade webbportalen. NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör.
  Via enkla gränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, styr belysning, kontrollera temperatur och luftkvalité är några av funktionerna som finns att tillgå.

  I paket ingår 1st Gateway G2, 1st Dörrkontakt, 1st IR Detektor, 1st knappsats.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelvinda, a-collection
  Kabelvinda, a-collection
  Kabelvinda för proffesionella användare med Anti-Twist – uttagsdelen står stilla när kabeln vevas in/ut – inget trassel. Superstabilt stativ i pulverlackerat stål med ergonomiskt handgrepp, godkänd för utomhusbruk. Gummikabel med kabelclips och proffsstickpropp. Bromsad trumma av slagtålig specialplast. Tre Schukouttag, 230V/16A, med självstängande lock. Belyst termosäkring.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Normallampor Dimtone MASTER LEDbulb, Philips
  LED Normallampor Dimtone MASTER LEDbulb, Philips
  MASTER LEDlamps DimTone är energieffektiva och hållbara LED-ljuskällor med ett varmt ljus som blir allt varmare vid dimring, precis som halogenlampor och vanliga glödlampor.
  Mer info
  7 Varianter
 • Switch 8-portar
  Switch 8-portar
  Liten och kompakt 8-Port 10/100Mb GREENnet Switch i plasthölje. Plug and play funktion för enkel driftsättning. Med Trendnet GREENnet-teknik minskar energiförbrukningen med upp till 40%. Switchen erbjuder hastigheter upp till 200 Mbps per port och total switchkapacitet på 1,6 Gbps. Quick Installation Guide och Trafo (5 V, 1 A) ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Switch 5x10/100 Mb
  Switch 5x10/100 Mb
  Liten och kompakt 5-Port 10/100Mb GREENnet Switch i plasthölje. Plug and play funktion för enkel driftsättning. Med Trendnet GREENnet-teknik minskar energiförbrukningen med upp till 40%. Switchen erbjuder hastigheter upp till 200 Mbps per port och total switchkapacitet på 1 Gbps. 3 års garanti. Quick Installation Guide och Trafo (5 V, 0,6 A) ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Tillbehör till LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  Tillbehör till LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  Tillbehör till LED-list SlimLine.
  Mer info
  5 Varianter
 • Grenuttag "Powerblock" Proffs
  Grenuttag "Powerblock" Proffs
  Ett högvärdigt 4-vägs grenuttag med slagtåligt hölje och krok för upphängning. Godkänt för utomhusbruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Wiser puckdimmer med Bluetooth
  Wiser puckdimmer med Bluetooth
  Exxact Wiser LED tryckdimmer med Bluetooth styrning. Ladda ner WISER Appen och få möjlighet att styra och skapa scenarier via mobil eller surfplatta. Manuella inställningar kan göras via appen, Timer funktioner, kopplingsur, mm
  Mer info
  1 Variant
 • LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  LED-list SlimLine, SG-Armaturen
  LEDlist med möjlighet för påkoppling av fler LEDlister (begränsas av storelek på driver). Låg bygghöjd endast 7mm. Tillverkad i aluminium och avskärmning i Polykarbonat. Levereras med fästdetaljer, ändstycke och rak skarv/tillkoppling.
  Mer info
  6 Varianter
 • Gateway Home Touch
  Gateway Home Touch
  Wiser Home Touch är en gateway för Wiser produkter. Wiser Home Touch är den centrala navet i Wiser-systemet. Det kopplar ihop dina Wiser-produkter med varandra så att du kan kontrollera dem var som helst ifrån med hjälp av Wiser-appen. Wiser Home Touch är dock mer än bara ett gränssnitt mellan enheterna. Tack vare pekskärmen i fullfärg kan den också användas som en styrenhet när du inte har din smartphone nära till hands. Home Touch har inbyggd temperatur och fuktighetsgivare.
  Mer info
  1 Variant
 • EnGenius, Trådlös Mesh-Router EMR3500, Televes
  EnGenius, Trådlös Mesh-Router EMR3500, Televes
  EMR3500 MESH är en högpresterande Wave 2 802.11ac mesh router och mesh-nod. Levererar ultra-snabb höghastighets WiFi för att täcka ett helt hem, utan avbrott. EMR3500 är ovanligt kraftfull och arbetar med den senaste Mesh-teknik en och kan därför med automatik alltid hitta det bästa och snabbaste vägen för signalen. En USB-port stöder bl.a. USB-delning och DLNA. Enheten stöder också EnGenius molntjänster. IEEE802.11a/b/g/n/ac. Installeras enkelt via App för Iphone och Android. Den installeras via QR-kod, bluetooth behövs inte. Det mest optimala Mesh-nätet byggs av 3 enheter. Utbyggbar upp till 8 enheter.
  Mer info
  1 Variant
 • Volymkåpa F 252-10 lägenhet, Franke
  Volymkåpa F 252-10 lägenhet, Franke
  Effektiv och praktisk med stor volymdel med rörlig skärm för maximalt osuppfång. För fastigheter med gemensam centralfläkt. Timerreglerat spjäll 5–60 min. Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Levereras med sladd och jordad stickpropp för anslutning till jordat vägguttag samt utluftdon. Avståndet mellan spis och kåpa måste vara minst 40 cm. Vid
  gasspis ökas avståndet till 65 cm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spisfläkt F210, Franke
  Spisfläkt F210, Franke
  Spisfläkt som placeras under eller infälld i skåpraden. Levereras med sladd och stickpropp för anslutning till jordat vägguttag samt anslutningsstos och automatspjäll. Filter och fläkthjul kan tas loss från spisfläkten vid rengöring. Fläkten kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Vid montering med anslutningsslang, måste slangen monteras sträckt närmast stosen. Montagehöjd: 450 mm vid elspis, 650 mm vid gasspis. Mekanisk brytare. Polyesterfilter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Parkarmatur Streetsaver Gen2 LED, Philips
  Parkarmatur Streetsaver Gen2 LED, Philips
  Streetsaver är en symetriskt rundstrålande armatur för stolptoppsmontage. Lämplig för öppna ytor eller då man önskar lysa upp även omgivningarna till cykel/gångvägar i parkmiljö.
  Ger energibesparingar på upp till 80% jämfört med kvicksilverarmaturer för stolptoppsmontage. Ger en mjukt vitt ljus och du kan välja mellan varm och neutral vit, med mycket bra färgåtergivning. StreetSaver har rundstrålande optik, 6m förinstallerad anslutningskabel, rek. montagehöjd 4-5m. Livslängd 50 000h Armaturen är tillverkad i aluminium och är lackerad i mörkgrå.
  Mer info
  2 Varianter
 • Centralfläkt Alliance Lägenhet F240-10, Franke
  Centralfläkt Alliance Lägenhet F240-10, Franke
  Fläkten kan placeras under eller infälld i skåpraden. Fläkten kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Spisfläkten levereras med sladd och jordad stickpropp för anslutning till jordat vägguttag. Filter och fläkthjul kan tas loss från spisfläkten vid rengöring. Avståndet mellan spis och fläkt måste vara minst 40 cm. Rekommenderad monteringshöjd 50 cm vid spis samt 65 cm vid gasspis. Timerreglerat, justerbart grundflödesspjäll. Mekanisk brytare. Filtertyp: Syntetiskt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hänvisningsarmatur SAC-U25 och SAC-U32, SAC Nordic
  Hänvisningsarmatur SAC-U25 och SAC-U32, SAC Nordic
  SAC-U25 / SAC-U32 är en hänvisningsarmatur med starka lysdioder och upp till 100.000 timmars brinntid. Låg energiförbrukning, låga underhållskostnader och lång livslängd kombinerat med ett självtestande system* och en modern och tillförlitlig teknik gör armaturen till ett val för enkelhet, säkerhet och framtid. Uppfyller kraven enligt EN 60598-2-22. Batteri: NiMH 4,8 V 0,8 Ah.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nödbelysningsarmatur aMergency Light LED, a-collection
  Nödbelysningsarmatur aMergency Light LED, a-collection
  Nödljusarmatur för ledljus och hänvisning i allmänna lokaler så som hotell, kontor, skolor, butiker etc. Flexibel enkelsidig armatur för inomhusbruk med hög kappslingsklass (IP65). Armaturen är omkopplingsbar för permanent- eller beredskapsdrift och utrustad med energisnål LED-ljuskälla, autotest och inbyggt NiMHbatteri.Piktogramset med 22 meters läsavstånd ingår. Monteras utanpåliggande på vägg eller tak med eller utan piktogramfolie.
  Mer info
  1 Variant
 • Lysrör MASTER TL-D Super 80 Standardpack
  Lysrör MASTER TL-D Super 80 Standardpack
  MASTER TL-D Super 80 ger mer lumen per watt och bättre färgåtergivning än TL-D-standardfärger.
  Den har dessutom ett lägre kvicksilverinnehåll.
  Lampan kan användas i befintliga TL-D-armaturer.
  Mer info
  22 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.