Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

El

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 10000

 • Laddbara batterier ECO, 4-pack
  Laddbara batterier ECO, 4-pack
  Världens första uppladdningsbara AA/AAA batteri tillverkat med 4% återvunna batterier, för mindre miljöpåverkan på vår planet.Fungerar upp till 4 gånger längre i digitalkameror jämfört med vanliga alkaliska Energizer-batterier. Upp till 5 års total användbar batterilivslängd vid typiska användningsmönster. Kan laddas upp till 1000 gånger. Går att förvara i upp till 12 månader med bibehållen batterieffekt. Världens främsta laddningsbara batterivarumärke enligt marknadsundersökningar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörlur Indy True trådlös In-Ear Svart, SKULLCANDY
  Hörlur Indy True trådlös In-Ear Svart, SKULLCANDY
  För den oberoende musikälskaren som alltid är på språng, levererar Indy en verklig trådlös upplevelse till en rimlig kostnad. Med upp till 16 timmars batterilivslängd, en vattentålig design och kapacitiv touchkontroll för musik och samtal, får du med dig din favoritmusik med mer frihet än någonsin.

  Indy True Wireless In-ear hörlur
  Bluetooth 5.0® Trådlös teknik
  Upp till 16 timmar batteridrift
  Mikrofon, samtal, spår och volymkontroll
  Kapacitiv touchkontroll
  Mer info
  1 Variant
 • Fläkt Intellivent ® SKY
  Fläkt Intellivent ® SKY
  Vit badrumsfläkt med fukt, ljus och luftkvalitetsensor. Självjusterande fuktstyrning. Lukt/luftkvalitetssensor, startar vid försämrad luft och går tills luftkvalitén är återställd.
  Timer, vädring, allpolig brytare, varvtalsreglering, konstantdrift. Inställning via panel eller App.
  Fabriksinställd med konstantdrift och fuktsensor aktiverad. För både vägg-och takmontage. Kapacitet 140 m3/h 57 Pa, Ljud 3m 19 dB(A), Effekt 2-5W, IP44, 110-240VAC 50-60Hz. Svensktillverkad, 5 års garanti
  Mer info
  1 Variant
 • Batterieladdare UNIVERSAL
  Batterieladdare UNIVERSAL
  Energizer Universal batteriladdare. Den laddar alla fem av de mest populära batteristorlekar - AA, AAA, C, D och 9V. Laddar max fyra batterier av samma typ eller en mix på fyra av dem fem olika typer, samtidigt. Lättläst när batterierna är fulladdade. Snabb och säker laddning från 3 till 5 timmar.
  Mer info
  1 Variant
 • Bordsenhet XS USB-A Unica
  Bordsenhet XS USB-A Unica
  Bordsenhet XS kraftuttag plus USB-A 3.1Amp. Monteras i diameter 60mm hål. Fästs med bifogad skruvring. Produktern levereras med 2 meter kabel och jordad stickkontakt. Kan kompletteras med ett transparent skyddslock och får då IP klass 42.
  Mer info
  2 Varianter
 • LEDspot D MR16, Philips
  LEDspot D MR16, Philips
  LEDspot ljuskälla för lågvolt, Sockel GU5,3,Ra 90, 40.000 timmar, EEL A.
  Mer info
  6 Varianter
 • Laddbara batterier
  Laddbara batterier
  Laddbart Batteri med unik sammansättning som ger hög prestanda och kan laddas 100-tals gånger. Extra bekvämlighet genom minimal självurladdning. Färdigladdade för att kunna användas direkt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bordsenhet S Unica
  Bordsenhet S Unica
  Bordsenhet S, kraft+ USB A+C Klädd med grått tyg. Kläms fast på bordet eller skivan
  Mer info
  2 Varianter
 • Skarvsladd, jordad, on/off, PowerExtension
  Skarvsladd, jordad, on/off, PowerExtension
  Innovativ skarvsladd med integrerad on/off switch i uttaget vilket innebär att du kan stänga av/sätta på strömmen genom att vrida kontakten som sätts i skarvuttaget. LED-indikator visar om strömmen är på eller av. Kabel H05VV-F 3G1,5 mm². För inomhusbruk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grenuttag, PowerCube Extended Remote, jordat, 4-vägs med fjärrkontroll och kabel 1,5 m
  Grenuttag, PowerCube Extended Remote, jordat, 4-vägs med fjärrkontroll och kabel 1,5 m
  Grenuttag som kan styras med fjärrkontroll. Slipp att krypa på golvet, bakom soffan för att stänga av strömmen till grenuttaget. Fjärrkontrollen kan placeras på vägg eller golv och med ett tryck på knappen stängs strömmen till grenuttaget av. Fjärrkontrollen genererar ström på mekanisk väg och kräver inget batteri. En avstängningsknapp finns även integrerad på grenuttaget. Grenuttagets smarta utformning gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra. PowerCube kan placeras där man önskar den med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen tex på vägg, skrivbordet eller på bordets undersida. Levereras med 1,5 m kabel med jordad stickpropp. Kabeln har flyttbar kabelklämma för upphängning av kabeln. Flera PowerCube kan kopplas samman så att man på ett snyggt och smidigt sätt kan få tillgång till fler uttag. 220-240V. 10A
  Mer info
  1 Variant
 • Bordslampa Smooz, LED, RGB, laddbar
  Bordslampa Smooz, LED, RGB, laddbar
  Bordslampa LED i spännande design, som kan användas såväl inomhus som utomhus. Välj själv vilken färg lampan ska ha, det finns 16 st valbara, med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Lampan kan ställas till fast sken, slumpvis färg med mjuk övergång, dimmer eller levande ljus-utseende. Bordslampan är vid leverans inställd på att starta på varmvitt ljus och ändras manuellt till annan färg eller läge. Laddas via medföljande USB-kabel. Driftstid upp till 8 timmar per uppladdning. Livslängd 10 000 brinntimmar. IP44.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laddare vägguttag 4 USB / HUB, Allocacoc
  Laddare vägguttag 4 USB / HUB, Allocacoc
  Allocacos powerUSB är en kombinerad laddare och hub. PowerUSB gör det möjligt att överföra data och ladda upp till 4 enheter på samma gång. För att strömförsörja hubben plugga in den i ett vägguttag/grenuttag eller använd en datorströmkabel genom att använda IEC-uttaget på hubbens baksida. Kabel medföljer för att strömförsörja hubben via datorns USB. Slipp trasslande sladd genom att linda upp den på hubbens gummiförsedda hörn. Stickproppen går att ta bort och passar med stickproppar som ingår i Allacocs reseadapter-kub. USB-protokoll USB 2.0.

  Ut: 4 st USB, 5 V, totalt 2,1 A.
  In: 100-240 V, 50/60 Hz, max 0,3 A; microUSB DC 5 V, max 1,5 A
  Mer info
  1 Variant
 • Skarvsladd, 230 V, jordad med smartlock
  Skarvsladd, 230 V, jordad med smartlock
  Skarvsladd i gummi som är försedd med greppvänlig stickpropp och skarvuttag med självstängande lock. Skarvuttag med smart låsningsfunktion av kabeln som förhindrar stickproppen från att åka ur. Kabel H07RN-F. Godkänd för utomhusbruk. IP44.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fjärrströmbrytare och energimätare med app, G-Homa
  Fjärrströmbrytare och energimätare med app, G-Homa
  G-Homa gör ditt hem smart och du styr dina vägguttag via wifi med en app i smartphone eller surfplatta. Med G-Homa kan du styra elektriska apparater såsom varmvattenberedare, element, pumpar, belysning etc vid vilken tid från vilken plats som helst. Via appen kan du följa energiförbrukningen samt sätta apparater på timer. Ställ in tid och om det ska upprepas. Det går även att gruppera vägguttag/apparater så att dessa kan sättas på/stängas av samtidigt alternativt sättas på timer. Inbyggd larmknapp med meddelande till förvald telefon/e-post i fjärrströmbrytaren ökar säkerheten i hemmet. App finns för såväl iOS som Android. 230 V, 16 A. Temperaturområde 0-+40 °C. Wi-Fi 802.11 b/g/n. Frekvens 2,4-2,5 Ghz. Upp till 15 fjärrströmbrytare per router. IP20.
  Mer info
  1 Variant
 • Trädgårdsbelysning, stairlight, LED, 1- pack för utbyggnad
  Trädgårdsbelysning, stairlight, LED, 1- pack för utbyggnad
  Liten, diskret och väl avbländad effektbelysning för infällnad. Passar utmärkt för installation i väggar, trappor m m både inomhus och utomhus. 1-pack för utbyggnad som är förkopplad med 1 m kabel med skruvkopplingar. Trädgårdslampan är utrustad med 0,4 W LED. Monteras med fjädrar som håller lampan på plats. Håltagning Ø 24 mm. IP65. Livslängd 50 000 brinntimmar. Ej kompatibel med Garden Lights-systemet.
  Mer info
  1 Variant
 • T-koppling till trädgårdsbelysning, 12 V
  T-koppling till trädgårdsbelysning, 12 V
  T-koppling till trädgårdsbelysning 12 V. Ej kompatibel med Garden Lights-systemet. IP65.
  Mer info
  1 Variant
 • PIR-sensor till larm, wifi, G-Homa
  PIR-sensor till larm, wifi, G-Homa
  Kompletterande PIR (rörelse)-sensor till G-Homas larmpaket. Larmpaketet kan kompletteras med upp till totalt 10 PIR-sensorer och brytare för dörr/fönster. Vinklingsbart fäste.
  Bevakningsvinkel för PIR-sensor 110°, räckvidd 8-10 m. PIR-sensorn drivs med 2 st 1,5 V AAA-batterier (medföljer ej). Wi-Fi 802.11 b/g/n, frekvens 433.92 MHz. Räckvidd 25 m i öppen yta. Levereras med tejp, skruv och plugg för montering av sensorn. IP20.
  Mer info
  1 Variant
 • Grenuttag, PowerCube Extended Remote, jordat, 4-vägs med kabel 1,5 m
  Grenuttag, PowerCube Extended Remote, jordat, 4-vägs med kabel 1,5 m
  Grenuttag med integrerad avstängningsknapp som även kan styras med fjärrkontroll (fjärrkontroll köps separat). Slipp att krypa på golvet, bakom soffan för att stänga av strömmen till grenuttaget. Grenuttagets smarta utformning gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra. PowerCube kan placeras där man önskar den med hjälp av den medföljande självhäftande dockningsstationen tex på vägg, skrivbordet eller på bordets undersida. Levereras med 1,5 m kabel med jordad stickpropp. Kabeln har flyttbar kabelklämma för upphängning av kabeln. Flera PowerCube kan kopplas samman så att man på ett snyggt och smidigt sätt kan få tillgång till fler uttag. 220-240V. 10A.
  Mer info
  1 Variant
 • Fjärrkontroll till grenuttag PowerCube Extended Remote
  Fjärrkontroll till grenuttag PowerCube Extended Remote
  Fjärrkontroll till grenuttag Power Cube Extended Remote. Slipp att krypa på golvet, bakom soffan för att stänga av strömmen till grenuttaget. Fjärrkontrollen kan placeras på vägg eller golv och med ett tryck på knappen stängs strömmen till grenuttaget av. Fjärrkontrollen genererar ström på mekanisk väg och kräver inget batteri. Räckvidd upp till 4 m vid fri sikt.
  Mer info
  1 Variant
 • Buntband svarta, a-collection
  Buntband svarta, a-collection
  Buntband för organisering av kablar, lätta infästningar och najning. Svarta band har viss UV-beständighet vilket gör att de klarar att exponeras för solljus under längre tid än naturella. Öppnad påse bör förbrukas snarast pga att uttorkning försämrar bandens elasticitet. Halogenfria, brännbarhetsklass UL94 V2.
  Mer info
  14 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.