Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Utförsäljning

Utförsäljning av produkter och delar av byggsortimentet på ahlsell.se. Hitta delarna till ditt byggprojekt såsom pallbrickor, rörhylsa, mutter. Här säljer vi ut visst urval av det som vi har för mycket av i lager. I butik kan utbudet variera. Utförsäljning byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster.
Välj underkategori

Visar 1 till 10 av 10

 • Stegände
  Stegände
  Stegänden används som sammanhållare av betongskivor i sandwichelement och najas fast i förbindelsestegens ände. Tillverkad av rostfri tråd.
  Mer info
  1 Variant
 • Fästplåt FPL-13
  Fästplåt FPL-13
  Fästplåt FPL är ståldetaljer i standardutförande avsedd att gjutas in i betongkonstruktioner. Fästplåtarna överför de belastningar de utsätts för till omgivande betongkonstruktion via sina förankringar. FPL-plåtarna används i första hand vid koppling av väggelement där man behöver hög tvärkraft.
  Mer info
  1 Variant
 • Plastpropp PLP
  Plastpropp PLP
  Skyddsplugg i plast för invändigt gängade hylsor.
  Mer info
  1 Variant
 • Spion
  Spion
  Spion är en distansgivare för sprutbetong. Används för att man skall kunna se när man uppnått rätt betongtjocklek. Spionen monteras enkelt genom att tryckas fast på dränmattan (PE-skummet) i tunnlar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Piggelin dubbel
  Piggelin dubbel
  En mycket omtyckt underkantsdistans. Lätt att hantera, transportera och lagerhålla. Totalt osynlig i den färdiga betongkonstruktionen. Applicera ca 2 stycken Piggelin per m², lägg på armeringen, färdigt! Snabb och stabil distansering som spar pengar. Vid användning av matris, välj då med fördel Piggelin med rundad fot för att slippa genomslag i betongen.
  Mer info
  1 Variant
 • Foderrör AR oböjbar
  Foderrör AR oböjbar
  Foderrör avsedda att användas som ursparingar vid tillverkning av betongprodukter. Tillverkade av förzinkad plåt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Expanderspik 6x30 FZB
  Expanderspik 6x30 FZB
  Expanderspik för enkla och ekonomiska lätta montage. Den är avsedd för lätta infästningar i hårda material som betong och tegel. Expanderspiken är snabb och lätt att montera och kallas därför ibland också expresspik. Konstruerad för snabb och enkel genomföring genom materialet in i borrhålet. Expanderar över hela sin längd i borrhålet. Borra ett hål genom detaljen och slå i expanderspiken med en hammare. Expanderspiken är gjord helt i stål varför den är lämplig vid montage där ett bra brandmotstånd krävs.
  Mer info
  1 Variant
 • LMG rund M24x80 OBH
  LMG rund M24x80 OBH
  Hylsa med genomgående gänga avsedd att användas för bl.a. skarvning av gängade stänger och för tillverkning av ingjutningsgods till betongkonstruktioner.
  Mer info
  1 Variant
 • Markdistanskloss Markus 90/100
  Markdistanskloss Markus 90/100
  Markdistans avsedd för användning mot mjukt underlag, t.ex. isolering, sand, leca eller markduk. För järn med diameter upp till 16 mm. Den starka konstruktionen gör klossen till en mycket stadig och stabil markdistans. Beräknad åtgång 4-6 st per m² beroende på armeringsdimension och underlag.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.