Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avjämningsmassa

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 8 av 8

 • Golvbruk 480 Slipsats Fin Snabb
  Golvbruk 480 Slipsats Fin Snabb
  Cementbaserat golvbruk för betong, lättbetong, sten och keramik. För fallbyggnad och uppbyggnad.
  Lämplig som underlag för klinker eller flytande trägolv. För inomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 260 Fiber Snabb
  Avjämningsmassa 260 Fiber Snabb
  Cementbaserad och fiberförstärkt avjämningsmassa som är dammreducerande, pumpbar och självtorkande. Fiberförstärkningen minskar risk för krympsprickor. Vattenskadestabil och uppfyller HusAmas krav på avjämningsmassa. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar upp till tj.lek 30 mm efter 1 dygn och upptill tj. lek 50 mm efter 3 dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 280 Grov Snabb
  Avjämningsmassa 280 Grov Snabb
  Cementbaserad, dammreducerad, fiberförstärkt, självtorkande och pumpbar avjämningsmassa för underlag av betong, lättbetong, sten och keramik, trä (armerad) och golvgipsskivor.
  För fallbyggnad och fribärande konstruktioner. Lämplig som underlag för limmade mattor, klinker eller flytande trägolv. För inomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvbruk 460 Slipsats Snabb
  Golvbruk 460 Slipsats Snabb
  Snabbhärdande cementbruk av enkomponentstyp baserad på specialcement, sand,kompletterande bindemedel samt tillsatsmedel. Avsedd som underlag för klinker, sten och flytande trägolv. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar 1 dygn efter applicering.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 520 Industri
  Avjämningsmassa 520 Industri
  Pumpbar avjämningsmassa avsedd som ytskikt för Inudstrigolv inomhus. Materialet uppnår hög ythållfasthet redan efter ett till tre dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvavjämning 220 Fin
  Golvavjämning 220 Fin
  Cementbaserad normaltorkande och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och flytande trägolv. Uppfyller HusAMAs krav på avjämningsmassor. På uttorkat ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1-5 veckor (3 cm/vecka).
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 240 Fin Snabb
  Avjämningsmassa 240 Fin Snabb
  Cementbaserad självuttorkande och pumpbar avjämningsmassa för Inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och trägolv. Uppfyller HusAmas krav på avjämningsmassor. På uttorkat ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1 dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvavjämningsmassa 200 Grov
  Golvavjämningsmassa 200 Grov
  Cementbaserad normaltorkande och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och flytande trägolv. Uppfyller HusAMAs krav på avjämningsmassor. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1-5 veckor (1 cm/vecka).
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.