Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Avjämningsmassa

Visar 1 till 9 av 9

 • Avjämningsmassa Bas Grov Snabb

  Avjämningsmassa Bas Grov Snabb

  Cementbaserad självtorkande och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk på betongunderlag. Kan appliceras i tjocka skikt. Används vid uppfyllnad och fallbyggnad och lämplig som underlag till flytande trägolv, tätskikt, sten och klinker. Vattenskadestabil och klarar golvvärme. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten beläggningsbar med Finja Tätsystem 2-5 dygn efter avjämning, beroende på skikttjocklek.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvbruk 460 Slipsats Snabb

  Golvbruk 460 Slipsats Snabb

  Snabbhärdande cementbruk av enkomponentstyp baserad på specialcement, sand,kompletterande bindemedel samt tillsatsmedel. Avsedd som underlag för klinker, sten och flytande trägolv. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar 1 dygn efter applicering.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 260 Fiber Snabb

  Avjämningsmassa 260 Fiber Snabb

  Cementbaserad och fiberförstärkt avjämningsmassa som är dammreducerande, pumpbar och självtorkande. Fiberförstärkningen minskar risk för krympsprickor. Vattenskadestabil och uppfyller HusAmas krav på avjämningsmassa. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar upp till tj.lek 30 mm efter 1 dygn och upptill tj. lek 50 mm efter 3 dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 520 Industri

  Avjämningsmassa 520 Industri

  Pumpbar avjämningsmassa avsedd som ytskikt för Inudstrigolv inomhus. Materialet uppnår hög ythållfasthet redan efter ett till tre dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 280 Grov Snabb

  Avjämningsmassa 280 Grov Snabb

  Cementbaserad, dammreducerad, fiberförstärkt, självtorkande och pumpbar avjämningsmassa för underlag av betong, lättbetong, sten och keramik, trä (armerad) och golvgipsskivor.
  För fallbyggnad och fribärande konstruktioner. Lämplig som underlag för limmade mattor, klinker eller flytande trägolv. För inomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvavjämningsmassa 200 Grov

  Golvavjämningsmassa 200 Grov

  Cementbaserad normaltorkande och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och flytande trägolv. Uppfyller HusAMAs krav på avjämningsmassor. På uttorkat, ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1-5 veckor (1 cm/vecka).
  Mer info
  1 Variant
 • Avjämningsmassa 240 Fin Snabb

  Avjämningsmassa 240 Fin Snabb

  Cementbaserad självuttorkande och pumpbar avjämningsmassa för Inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och trägolv. Uppfyller HusAmas krav på avjämningsmassor. På uttorkat ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1 dygn.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvbruk 480 Slipsats Fin Snabb

  Golvbruk 480 Slipsats Fin Snabb

  Cementbaserat golvbruk för betong, lättbetong, sten och keramik. För fallbyggnad och uppbyggnad.
  Lämplig som underlag för klinker eller flytande trägolv. För inomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvavjämning 220 Fin

  Golvavjämning 220 Fin

  Cementbaserad normaltorkande och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk. Vattenskadestabil och avsedd som underlag för limmade mattor, klinker och flytande trägolv. Uppfyller HusAMAs krav på avjämningsmassor. På uttorkat ej tätt underlag är produkten mattläggningsbar efter 1-5 veckor (3 cm/vecka).
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.