Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gipsskivor, minerit, våtrumsskivor

Visar 1 till 20 av 24

 • Gipskiva Norgips Normal
  Gipskiva Norgips Normal
  Norgips Normal kan användas till alla typer av invändiga tak- och väggbeklädnader.
  Levereras som standard med försänkt, kartongklädd långkant med kapad, rak kortkant.
  Mer info
  5 Varianter
 • Gipsskiva Ergolite GEE Lättvikt
  Gipsskiva Ergolite GEE Lättvikt
  Ergolite är en lätt gipsskiva som väger 25 procent mindre än en traditionell standardgipsskiva. Detta underlättar den maneulla hanteringen och den är dessutom lättare att skära och skruva i. Skivan tillverkas med en unik teknologi som gör den lika stark och stabil som standardgipsskivan.
  Skivan har kartongklädda försänkta långkanter och sågade , raka kortkanter. Långkanternas försänkning är avsedda för fogbehandling till slät yta.
  Skivan används i väggar och tak som rumsavskiljare och i brand- respektive ljudavskiljande konstruktioner.
  Mer info
  1 Variant
 • Gipsskiva Habito GHE 13
  Gipsskiva Habito GHE 13
  Gyproc Habito - gipsskivor med revolutionerande infästningsstyrka. Rekommenderad brukslast, med en vanlig träskruv, är 40 kg.
  Med Habito får du en mycket stark systemlösning till innerväggarna, som i många fall kan ersätta OSB och plywood, med hög brandsäkerhet och extra god ljudisolering som resultat.
  Skivan skärs till och monteras som vanliga gipsskivor.
  Mer info
  1 Variant
 • Våtrumsskiva Norgips Humidboard
  Våtrumsskiva Norgips Humidboard
  En fuktsäker och formstabil kompositgipsskiva för invändiga väggar i fuktkänsliga miljöer bestående av en impregnerad gipskärna med ett hydrofoberande (vattenavvisande) ytskikt på fram- och baksida. Ytskiktet är förbättrat avseende arbetsmiljö och hållbart byggande. Betydligt mindre mängd fibrer alstras vid hantering. Ingen mikrobiell påväxt kan påvisas vid provningar och skivan kan inte ruttna eller biologiskt brytas ned.
  Mer info
  1 Variant
 • Gipsskiva GN 13 Normal
  Gipsskiva GN 13 Normal
  Används invändigt i väggar och tak som rumsavskiljare och i brand- resp ljudavskiljande konstruktioner. Med Gyproc GN 13 Normal får du en invändig beklädnad av tak och väggar som ger en enklare hantering och montering. Levereras som standard med försänkt, kartongklädd långkant med kapad rak kortkant.
  Mer info
  5 Varianter
 • Brandskiva GFE 15 Protect®F
  Brandskiva GFE 15 Protect®F
  Används invändigt i väggar och tak som rumsavskiljare och i företrädesvis brandklassade konstruktioner. Gyproc Protect®F är en brandgipsskiva med avsevärt bättre brandskyddande egenskaper än en vanlig gipsskiva. Den ska i första hand användas i konstruktioner med höga krav på brandskyddande egenskaper. Den krymper mindre under en brand, vilket gör att den fortfarande sitter kvar i sin konstruktion även efter det att kristallvatten i gipskärnan är frångat. Gyproc protext F är tjockare än en normal gipsskiva och har därmed större förmåga att motstå brand.
  Mer info
  2 Varianter
 • Normalskiva Minerit
  Normalskiva Minerit
  Cementbunden byggskiva som är stark, fuktbeständig och mögelresistent. Den är brandsäker, har hård yta och ljudisolerande förmåga. Normalskivan används i rum där väggarna belastas extra hårt. Normalskivan har fasade långkanter som standard. Levereras med förborrade hål vid skivornas långkanter. Används i mellanväggar och invändig beklädnad där kraven är större än vanligt. Det kan handla om fut, brand, slag, slitage, rengörbarhet etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Gips GSE 6 ytskiva Ergo
  Gips GSE 6 ytskiva Ergo
  Används vid renovering av gamla ytor och vid böjda konstruktioner. Gyproc Ytskiva Ergo är i första hand avsedd att limmas, skruvas eller spikas upp på befintliga väggar och innertag, t ex. gamla putsade väggar och innertak. Den är smal och kan med fördel anslutas mot befintliga dörr- och fönsterfoder, golvsocklar och garneringar i form av stuckaturer. Ytskivan är mcyket lämplig att använda när man ska skapa böjda former på vägg- och takytor. Levereras som standard med försänkt, kartongklädd långkant och kapad rak kortkant.
  Mer info
  2 Varianter
 • Håltång Omni
  Håltång Omni
  Håltagningstång för el och vvs, Rördragning i strålprofiler.
  Mer info
  1 Variant
 • Gipsskiva GKP Kortplank
  Gipsskiva GKP Kortplank
  För inner- och undertaksbeklädnad. Kortplank har fasade kanter för takmontage utan skarvspackling. Levereras med alla kanter kapade och fasade.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brandskiva Norgips
  Brandskiva Norgips
  Norgips Brandskiva har speciellt goda brandskyddande egenskaper. Lämpar sig för brandbeklädnad av pelare, balkar, väggar och tak. Förstärkt gipskärna med bl.a. lera och vermikulit. Försänkt, kartongklädd långkant och kapad rak kortkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Våtrumsskiva Glasroc GHOE 13 Ergo
  Våtrumsskiva Glasroc GHOE 13 Ergo
  Gipsbaserad kompositskiva för våtrum, tjocklek 12,5 mm. Skivan har glasfibermattor inbäddade i ytorna och en kärna av impregnerad och glasfiberarmerad gips. Framsidan har en ljusblå yta som passar utmärkt som underlag till tätskiktssystem. Våtrumsskivan har försänkta långkanter och skurna, raka kortkanter.
  Skivan monteras i 1-3 lager på underlag av stål - eller träprofiler.
  Mer info
  3 Varianter
 • Våtrums Ivarit Unico
  Våtrums Ivarit Unico
  Nätarmerad fibercementskiva som är gjord av nätarmerad fibercement och är speciellt lämplig som underlag till kakel och klinker. Unik konstruktion med en lättviktskärna av expanderad lera, cement samt att armeringen består av glasfibernät som ligger ytligt på båda sidor om kärnan. Brandklass A, färg: cementgrå. Resistent mot röta/svamp och mögel. Angrips inte av mikoorgansimer, tillåter konstruktionen att andas.
  Mer info
  1 Variant
 • Gips GRE 13 Robust
  Gips GRE 13 Robust
  Avsedd att användas i ytrymmen där man på gruna av hårt slitage behöver en beklädnadsskiva med större slagtålighet och intryckningsmotstånd än vad som normalt krävs, t ex skolor och sjukhus. Gyproc GRE 13 mm Ergo är mycket användbar till förtillverkade vägg- och bjälklagselement då den på ett bra sätt klarar även hårda transportpåkänningar. Gyproc GRE 13 ergo bidrar till större styvhet i en gipsvägg och därmed kan vägghöjden ökas. Levereras som standard med försänkt, kartongklädd långkant med kapad, rad kortkant.
  Mer info
  2 Varianter
 • Glasroc GHUE 13 Hydro Vindskyddsskiva
  Glasroc GHUE 13 Hydro Vindskyddsskiva
  Gipsbaserad kompositskiva för användning som vindskyddsskiva. Skivorna har glasfibermattor inbäddade i ytorna och en kärna av impregnerad och glasfiberarmerad gips. Glasroc GHU Hydro Vindskyddsskiva har en vattenavvisande och UV-skyddande gulfärgad ytbeläggning på framsidan.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gipsskiva GU 9 utvändig
  Gipsskiva GU 9 utvändig
  Används utvändigt för ytterväggskonstruktioner med relgelstomme bakom fasadmaterial för stormstabilisering och vindskydd. Skivan är lufttät, fukt och vattenavvisande diffusionsöppen, stormstabiliserande och brandskyddande. Levereras som standard med kartongklädd långkant med kapad rak kortkant.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brandskiva Glasroc GFF FireCase
  Brandskiva Glasroc GFF FireCase
  Gipsskivor som skyddar bärande stålkonstruktioner mot brand i upp till 120 minuter.
  Skivorna kan i de flesta fall monteras utan användning av platskrävande hjälpprofiler.
  Skivan har slät yta och ger en snygg finish.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gipsskiva GUX Norgips Utvändig
  Gipsskiva GUX Norgips Utvändig
  Norgips Utvändig X-9 är en skiva med förbättrade fukt- och vattenavvisande egenskaper samt förbättrade täthets- och vindskyddsegenskaper. För utvändigt vindskydd och vindavstyvning.
  Impregnerad gipskärna för att få en lägre absorbtionsförmåga samt förstärkt med armeringsmaterial i skivor med längder över 3000 mm. Raka, kartongklädd långkanter och kapade, raka kortkanter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vindavledare Roxull
  Vindavledare Roxull
  Monteras mellan takstolarna, detta för att säkra ventilationen vid takfoten
  och vindsutrymmen på bästa sätt.
  Inklusive monteringsbricka.
  Mer info
  1 Variant
 • Gipsskiva GNE 13 Normal Ergo
  Gipsskiva GNE 13 Normal Ergo
  Används invändigt i väggar och tak som rumsavskiljare och i brand- resp ljudavskiljande konstruktioner. Med Gyproc GNE 13 Normal Ergo får du en invändig beklädnad av tak och väggar som ger en enklare hantering och montering.Levereras som standard med försänkt, kartongklädd långkant med kapad rak kortkant.
  Gyproc GNE 13 uppfyller de grundläggande ergonomiska kraven "Se, nå och orka"
  Mer info
  8 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.