Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fönsterdrev och CC tejp

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta det mesta för isolering inom bygg. Oavsett i vilka miljöer du jobbar vill vi vara en del av din lösning. Lägger du tak har vi takpapp, ytpapp, underlagspapp. Du kan hitta takboard som är fukt- och vattenavvisande. Att skydda huset med byggisolering, papp och vindskydd skapar en trygg miljö att bo i. Det är ett viktigt jobb som ska utföras. Ska huset säkras mot radon har vi radonmembran med tätskiktssytem som hindrar uppträngande radongas. Här finner du olika produkter inom byggisolering som är miljöbedömd enligt byggvarubedömningen, miljöregistrerad BASTA med flera. Utforska vårt utbud av isolering här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 7 av 7

Sortera

 • Fönsterdrev 3C, a-collection
  Fönsterdrev 3C, a-collection
  CC-Fönsterdrev består av finporig skumplast som pressats samman till en tjocklek av 2 mm. Remsan klipps av i lagom längd och träs in i spalten mellan karm och sidostycke. På 1-3 timmar expanderar remsan till sin fulla tjocklek på 30 mm.
  CC-Fönsterdrev är helt miljöanpassat och innehåller inte isocyanater, ej heller bromerande flamskyddsmedel vilket innebär att montören inte behöver använda skyddskläder eller göra kontinuerliga läkarundersökningar. Andra fördelar är att remsan förblir elastisk och fönstret kan därmed efterjusteras utan problem. Totalt sett får man en betydande tidsvinst jämfört med konventionella drev. Drevet är UV beständigt.
  Mer info
 • Fogband Trio TP650
  Fogband Trio TP650
  Allt i ett arbetsmoment! Illmod Trio är ett självhäftande och expanderande fönsterdrev/fogband. Med endast ett arbetsmoment och på några få minuter monteras bandet på fönsterkarmen, som ger en tätning både på ut- och insidan och även fönstrets mittsektion, därmed går montaget flera gånger snabbare än den appliceringsteknik som hittills använts. Illmod Trio är slagregnstät upp till 600 Pa.
  Mer info
 • Fönstervadd
  Fönstervadd
  Fönstervadd i påse. 4 meter/frp
  Mer info
 • Tejp CC
  Tejp CC
  CC-tejpen kan användas på all regelkonstruktion, utfackningsväggar, innerväggar, bjälklag, glessättning och takstolsättning
  Mer info
 • Fönsterdrev T-drev
  Fönsterdrev T-drev
  Expanderande drevband av PUR (polyuretan) för fogning och tätning vid nyinstallation av fönster oxch dörrar, försedd med ångspärr. Helt luft och ångtät.
  Mer info
 • Fogband Illmod TP600
  Fogband Illmod TP600
  Flexibelt förkomprimerat fogband med öppna celler baserat på polyuretanskum, impregnerat med flamsäker konstgjord harts. För effektiv tätning i byggnadsverk ovan mark t.ex. fasad-, fönster- och dörrfogar. Sedan 1965 bevisligen slagregnstät i byggnadsverk ovan mark. UV-beständig och diffusionsöppen. Enkel att installera då en sida är självhäftande
  Mer info
 • Fönsterdrev fogband
  Fönsterdrev fogband
  Expanderande drevband av PUR (polyuretan) för fogning och eftertätning av fönster och dörrar.
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.