Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Isolering, Papp och Vindskydd

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta det mesta för byggisolering av olika slag. Oavsett i vilka miljöer du jobbar vill vi vara en del av din lösning. Lägger du tak har vi takpapp, ytpapp, underlagspapp. Du kan hitta takboard som är fukt- och vattenavvisande. Att skydda huset med byggisolering, papp och vindskydd skapar en trygg miljö att bo i. Det är ett viktigt jobb som ska utföras. Ska huset säkras mot radon har vi radonmembran med tätskiktssytem som hindrar uppträngande radongas. Här finner du olika produkter inom byggisolering som är miljöbedömd enligt byggvarubedömningen, miljöregistrerad BASTA med flera. Utforska vårt utbud av byggisolering här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 37

 • Golvskyddspapp
  Golvskyddspapp
  Skydd mot stänk och nedsmutsning vid målning m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex är speciellt anpassad för skarvar och genomförningar i polyeten-/byggfolie (luft och ångspärr), vindkydd, alla typer av väderboarder, men den fäster också på PP-, PA-folie, trä, glas, kraftpapper, metall mm. Åldringsbeständig samt fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd. Godkänd av Sitac och P-märkt. godkänd. Underlag skall vara torrt, rent och fettfritt. UV beständig 6 månader samt åldringsbeständig: Minst 50 år.
  Mer info
  3 Varianter
 • Golvskyddsfilt
  Golvskyddsfilt
  Golvskyddsfilt för skydd av alla typer av golv. Filten består av textilier på ovansidan och en friktionsbeghandlad folie på undersidan.Är tålig mot slotage och kan användas flera gånger.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytpapp
  Ytpapp
  Katepal ytpapp består av en stomme med polyester, som ger goda styrkeegenskaper. Asfalten innehåller SBS-elastomer, vilket gör att pappen är smidig och flexibel även vid låg temperatur. För renovering och nybyggnation, en eller tvålagstäckningar. Försedd med självklistrande skarvkant (ej Super Pintari) som underlättar montering. Katepal SEP 5500 R används som enskiktstäckning vid renovering eller ytpapp i flerskiktstäckning. Beroende på underlagstyp och tak lutning används som underlagspapp YEP, YAP. Katepals SEP 5500 R är godkänd och P-märkt enskiktstäckning, taktäckning klass T.
  Mer info
  5 Varianter
 • Byggfolie åldringsbeständig
  Byggfolie åldringsbeständig
  Luft- och ångspärr av polyeten för montage på väggar, i innertak och golv. Uppfyller bl a. krav i BVL och BBR. Godkänd av SITAC och P-märkt. Monteras på vägg, innertak och golv. Ergonomisk genom låg vikt, lätt att montera samt har en energieffektiv produktion.
  Mer info
  8 Varianter
 • Golvpapp grålump L400
  Golvpapp grålump L400
  Golvpapp L400 är en obehandlad naturfiberprodukt som fungerar som underlagstäckning/ skiljeskikt i golvkonstruktioner. Används främst under olika varianter av trägolv där underlaget är torrt eller fuktsäkrat.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp
  Tätningstejp
  Aluminiumbelagd självklistrande elastomerasfalt för all slags tätning; skorstensfot och andra genomföringar, olika takmaterialfogar och -detaljer, takrännor och stuprör, takkupoler och -luckor, hörn och vinklar i våtrum etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Underlagstäckning
  Underlagstäckning
  T-tak YAP-EVO är avsedd som underlagstäckning på träunderlag, för ytskikt av överläggsplattor (betong eller tegel), överläggsskivor, plan plåt, takpapp eller formskuren papp (shingel). Kan användas på taklutningar ner till 6º där det täckande ytskiktet så tillåter. Är uppbyggd av en polyesterstomme belagd med elastomerasfalt (SBS). Polypropen belagd på båda sidor. En kant är försedd med självklistrande bitumenklister och belagd med skyddsfolie. Godkänd enligt Rise och P-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Takstos Aluminiumfolie utvändig
  Takstos Aluminiumfolie utvändig
  Takstos aluminumfolie kan användas för både invändigt och utvändigt bruk.Självklistrande undersida. Krage av aluminumfolie används utvändiga takytor som nonwoven eller bitumen samt på grundkonstruktioner som förbehandlats med primer alternativt fuktskyddats med polymer. Alternativt kan alustosarna även användas på samma platser som kraftstosarna.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fönsterdrev T-drev
  Fönsterdrev T-drev
  Expanderande drevband av PUR (polyuretan) för fogning och tätning vid nyinstallation av fönster oxch dörrar, försedd med ångspärr. Helt luft och ångtät.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vindavledare
  Vindavledare
  Vindavledare av well. Att montera mellan takstolarna för säkring av ventilationen mellan takfoten och vindsutrymmet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvfoam Premium MFR
  Golvfoam Premium MFR
  Klickgolvsfoam med fuktskydd är en kombinerad stegljudsdämpning och fuktskydd (ångspärr) för flytande laminat- eller parkettgolv.
  Mer info
  1 Variant
 • Takstos
  Takstos
  Takstos utvändigt i takkonstruktion för underlagstäckning och underlagspapp. (Obs! ej för invändigt bruk). Applicering sker med takpappklister.
  Mer info
  6 Varianter
 • Luftspaltskiva
  Luftspaltskiva
  För montage mellan takstolar direkt mot isolering i tak samt distanser mot det vattenavledande undertaket. Säkerställer ventialtionen från takfoten via spalt till nocken eller vindsutrymme.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ångbroms
  Ångbroms
  Ångbroms används primärt som klimatskärm på insidan i ytterväggskonstruktion. Avsedd att användas för att begränsa transport av vattenånga i isolerade konstruktioner. Ångbromsen består av en fiberduk av polypropen (nonwowen) belagd med en diffussionsöppen polyten-barriär. Ångbromsen innehåller inga ämnen upptagna kemikalieinspektionens PRIO-guide eller begränsningsdatabas. Produkten är återvinningsbar eller förbränningsbar med koldioxid och vatten som restprodukter.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindskydd T-Vind Bas och Standard
  Vindskydd T-Vind Bas och Standard
  Vindskydd är ett modernt vindskyddssystem som utgör det yttre klimatskärmen på utsidan av isoleringen i ytterväggskonstruktioner. Vindskydden är alkali- och åldringsbeständiga med en diffussionsöppen polyeten-barriär skyddad av en eller alternativt två fiberdukar av polypropen (nonwowen). Den speciella polyeten-barriären i T-Vind Standard borgar för mycket goda diffussionsöppna egenskaper som låter fukt och ånga vandra ut från konstruktionen. P-märkt och åldersbeständighet minst 50 år. Bas har vattentäthet klass W1 och standard vattentäthet klass W2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grundisoleringsfoam
  Grundisoleringsfoam
  Syllisolering åldringsbeständig i minst 50 år. Syllisolering mot grund för yttervägg. Ger ett isolerande skikt mellan grund och syll, där kapillärbrytande fuktskydd och lufttäthet vill uppnås. Luft och ångtät. P-märkt. EP värde 125.
  Mer info
  10 Varianter
 • Fönsterdrev fogband
  Fönsterdrev fogband
  Expanderande drevband av PUR (polyuretan) för fogning och eftertätning av fönster och dörrar.
  Mer info
  1 Variant
 • Syll och ljudtätlist, LVD
  Syll och ljudtätlist, LVD
  Syllist LVD används som isolerande skikt mellan grund och syll.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vindskydd svart
  Vindskydd svart
  Vindskydd svart är alkaliebeständig med en diffusionsöppen polytenbarriär skyddad av en fiberduk av polypropen (nonwoven). Kemikaliefri miljöanpassat vindskydd som ersätter förhydringspapp AC350.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.