Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Isolering, Papp och Vindskydd

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta det mesta för byggisolering av olika slag. Oavsett i vilka miljöer du jobbar vill vi vara en del av din lösning. Lägger du tak har vi takpapp, ytpapp, underlagspapp. Du kan hitta takboard som är fukt- och vattenavvisande. Att skydda huset med byggisolering, papp och vindskydd skapar en trygg miljö att bo i. Det är ett viktigt jobb som ska utföras. Ska huset säkras mot radon har vi radonmembran med tätskiktssytem som hindrar uppträngande radongas. Här finner du olika produkter inom byggisolering som är miljöbedömd enligt byggvarubedömningen, miljöregistrerad BASTA med flera. Utforska vårt utbud av byggisolering här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 104

 • Skyddspapp
  Skyddspapp
  Skyddspapp, plastbelagd och obelagd. För betonggolv används plastbelagd, för trä- och linoliumgolv användes obelagd. 75 m².
  Mer info
  3 Varianter
 • Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex är speciellt anpassad för skarvar och genomförningar i polyeten-/byggfolie (luft och ångspärr), vindkydd, alla typer av väderboarder, men den fäster också på PP-, PA-folie, trä, glas, kraftpapper, metall mm. Åldringsbeständig samt fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd. Godkänd av Sitac och P-märkt. godkänd. Underlag skall vara torrt, rent och fettfritt. UV beständig 6 månader samt åldringsbeständig: Minst 50 år.
  Mer info
  3 Varianter
 • Byggfolie åldringsbeständig
  Byggfolie åldringsbeständig
  Luft- och ångspärr av polyeten för montage på väggar, i innertak och golv. Uppfyller bl a. krav i BVL och BBR. Godkänd av SITAC och P-märkt. Art nr 298574 Premium är ergonomisk genom låg vikt, lätt att montera samt har en energieffektiv produktion.
  Mer info
  10 Varianter
 • Dammskydd för dörr
  Dammskydd för dörr
  Dammskyddande plastdörr i återanvändbar polyten. Utrustad med dubbelsidigt blixtlås. Passar upp till 1 m breda dörröppningar och kan vikas ihop för enkel förvaring. Skyddar mot smuts och lukt vid slipning, putsning, målning eller annan inomhusrenovering.
  Mer info
  1 Variant
 • Rörmanschetter invändiga
  Rörmanschetter invändiga
  DAFA:s universella rörkrage 260/345/520 kan användas i alla bebyggelser för lufttätning vid genomföringar/samlingar. Kragen monteras lätt, snabbt och säkert direkt på ångspärren.

  Material
  Produkten är tillverkad av en svart, mjuk och flexibel EPDM-duk med starkt vidhäftande akryllim. Limmet har specialutvecklats för tätning och laminering av PE- och PP-ångspärrar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Golvskyddsfilt
  Golvskyddsfilt
  Golvskyddsfilt för skydd av alla typer av golv. Filten består av textilier på ovansidan och en friktionsbeghandlad folie på undersidan.Är tålig mot slotage och kan användas flera gånger.
  Mer info
  1 Variant
 • Trapp- och golvskydd T-protect
  Trapp- och golvskydd T-protect
  Trapp-och golvskydd är en slitstark självhäftande
  skyddsduk för hårda ytor såsom golv, trappor, bänkskivor m m.
  Produkten är tät mot vätskor.
  Trapp- och golvskydd har en antislipbehandlad sida vilket gör
  att det inte behövs någon tejpning.
  Duken fäster även mot sitt eget material vilket är bra då man
  behöver täcka stora ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Luftspaltskiva
  Luftspaltskiva
  För montage mellan takstolar direkt mot isolering i tak samt distanser mot det vattenavledande undertaket. Säkerställer ventialtionen från takfoten via spalt till nocken eller vindsutrymme.
  Mer info
  1 Variant
 • Isolering Flexibatts för träregel
  Isolering Flexibatts för träregel
  FlexiBatts är en fjädrande isoleringsskiva. Den kan beroende på tjockleken fjädra upp till 40 mm på ena långsidan. Isolering av vindbjälklag, ytterväggar, mellanväggar, bjälklag och lägenhetsskiljande vägg och bjälklag. Används som värmeisolering i alla typer av byggnader. Tillverkad av fukt- och vattenavvisande Roxull stenull. Densitet: ca 30 kg/m³.
  Mer info
  20 Varianter
 • Fönsterdrev 3C A-collection
  Fönsterdrev 3C A-collection
  CC-Fönsterdrev består av finporig skumplast som pressats samman till en tjocklek av 2 mm. Remsan klipps av i lagom längd och träs in i spalten mellan karm och sidostycke. På 1-3 timmar expanderar remsan till sin fulla tjocklek på 30 mm.
  CC-Fönsterdrev är helt miljöanpassat och innehåller inte isocyanater, ej heller bromerande flamskyddsmedel vilket innebär att montören inte behöver använda skyddskläder eller göra kontinuerliga läkarundersökningar. Andra fördelar är att remsan förblir elastisk och fönstret kan därmed efterjusteras utan problem. Totalt sett får man en betydande tidsvinst jämfört med konventionella drev. Drevet är UV beständigt.
  Mer info
  8 Varianter
 • Vindskydd svart
  Vindskydd svart
  Vindskydd svart är alkaliebeständig med en diffusionsöppen polytenbarriär skyddad av en fiberduk av polypropen (nonwoven). Kemikaliefri miljöanpassat vindskydd som ersätter förhydringspapp AC350.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindskydd T-Vind Bas och Standard
  Vindskydd T-Vind Bas och Standard
  Vindskydd är ett modernt vindskyddssystem som utgör det yttre klimatskärmen på utsidan av isoleringen i ytterväggskonstruktioner. Vindskydden är alkali- och åldringsbeständiga med en diffussionsöppen polyeten-barriär skyddad av en eller alternativt två fiberdukar av polypropen (nonwowen). Den speciella polyeten-barriären i T-Vind Standard borgar för mycket goda diffussionsöppna egenskaper som låter fukt och ånga vandra ut från konstruktionen. P-märkt och åldersbeständighet minst 50 år. Bas har vattentäthet klass W1 och standard vattentäthet klass W2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningstejp
  Tätningstejp
  Aluminiumbelagd självklistrande elastomerasfalt för all slags tätning; skorstensfot och andra genomföringar, olika takmaterialfogar och -detaljer, takrännor och stuprör, takkupoler och -luckor, hörn och vinklar i våtrum etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsplast Isocover
  Skyddsplast Isocover
  Isocover är en lättviktig och stötabsorberande skyddsplast med
  kanalstruktur som skyddar utsatta ytor vid byggnation och renovering.
  Den låga vikten kombinerat med enkel montering minimerar risken för
  onödiga skador och främjar arbetsmiljön då den är både lätt att bära och
  applicera. Bra alternativ till skyddspapp och tunga masonitskivor. Med
  Isocover får du ett effektivt skydd från golv till tak och allt däremellan.
  Dessutom kan materialet både återanvändas och återvinnas. Vikt 400gr/kvm2
  Mer info
  1 Variant
 • Isolera själv Vindsull
  Isolera själv Vindsull
  Finfördelad stenull för utläggning på vindsbjälklag. Manuellt utlagt: 0,44 m³/säck.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvpapp grålump L400
  Golvpapp grålump L400
  Golvpapp L400 är en obehandlad naturfiberprodukt som fungerar som underlagstäckning/ skiljeskikt i golvkonstruktioner. Används främst under olika varianter av trägolv där underlaget är torrt eller fuktsäkrat.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindskydd T-Vind Super
  Vindskydd T-Vind Super
  Fiberduk av polypropen med laminering av polyeten. Monteras under ytskiktet på vägg, med avsedd funktion att skydda isolermaterialet mot luftrörelser och fukt. Vindskyddet är åldringsbeständigt med en diffusionsöppen polytenbarriär skyddad av två fiberdukar av polypropen (nonwoven) laminerade en på vardera sidan. Med T-vind super har man ett utökat väderskydd av högsta klass (W1). Materialet står emot dålig väderlek som tryckande regn under exponeringen. Godkänd enligt Sitac och P-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Syll och ljudtätlist, LVD
  Syll och ljudtätlist, LVD
  Används som isolerande skikt mellan grund och syll.
  Mer info
  4 Varianter
 • Grundisoleringspapp
  Grundisoleringspapp
  Avsedd att användas som syllisolering/fuktskydd mellan syll och grund. Rekommenderad kvalitét enligt Hus-AMA.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tätningstejp Dafa
  Tätningstejp Dafa
  DAFA-tätningstejp är en starkt vidhäftande tejp för skarvning av ångspärrfolier. DAFA-ångspärrstejp för skarvar inomhus mellan alla PP-/PE-membrantyper samt plywood, spånplattor, hyvlat trä och metall. Den blå ångspärrtejpen i DAFA AirStop System används till längs- och tvärgående skarvar i ångspärrfolier. Tejpen fäster på material som PP-/PE-membran, plywood, hyvlat trä, spånskivor och metall. Tejpens starka vidhäftning ökar med tiden och den är beständig mot fukt och andra klimatproblem. Den gröna ångspärrtejpen ingår också i DAFA AirStop System. Tejpen används för förseglingar vid utdrag, rör- och kabelgenomföringar, luftkanaler och hörn. Den gröna ångspärrtejpen är mycket flexibel och sträckbar och anpassar sig därför efter byggnadsdelarnas rörelser. OBS! DAFA-ångspärrtejp är en kraftigt vidhäftande tejp som endast bör användas vid permanent påföring, eftersom tejpen inte kan avlägsnas från underlaget igen.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.