Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mattor, galler, ramar, golvlister

Visar 1 till 20 av 60

 • Skrapmatta Finnturf
  Skrapmatta Finnturf
  Finnturf är en robust entrématta som ser till att grovsmutsen hamnar på utsidan av entrén. Mattan är tillverkad av styva UV-beständiga, slitstarka och miljövänliga polyethylenborst som tål kyla utan att brytas av. Baksidan är anti-glidbehandlad. Finnturf finns både som rullvara och i avpassade storlekar. Rullvaran är glasfiberarmerad för extra lång livslängd. Mattan är godkänd enligt svenska miljökrav. Som tillbehör finns ramplister för att minska snubbelrisk och ger en stadig kant för ökad livslängd på friliggande mattor.
  Mer info
  6 Varianter
 • Klämskydd för innerdörr 195 cm
  Klämskydd för innerdörr 195 cm
  Klämskydd innerdörr skyddar på dörrens båda sidor. Skyddet består av två profiler, en bred för öppnignssidan, samt en saml för stängningssidan.Enkelt och snabbt montage: Profilernas ena kant är självhäftande och fästs enkelt mot dörrblad eller karmssidostycke, beroende på om dörren är höger- eller vänsterhängd. Den andra kanten snäpps fast i en självhäftamde skena. Skenorna och skyddsprofilerna har tejp med mycket god vidhäftning, men på material där tejpen ändå kan ha vidhätningsprobelm kan skenor/profil också skruvas fast i förborrade hål.
  Mer info
  1 Variant
 • Torkmatta Kåbex Senior
  Torkmatta Kåbex Senior
  Helgjuten vågräfflad naturgummimatta. Andra mått kan beställas. A = bredd/räffellängd, B = gånglängd.
  Mer info
  9 Varianter
 • Gummitröskel
  Gummitröskel
  Tröskel i gummi, 95 mm bred med 75 mm luftkudde. För bl.a. sjukhus- och andra offentliga miljöer. Limmas mot underlag. Hel frp 20 m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torkmatta Topeka
  Torkmatta Topeka
  Topeka är en effektiv absorptionsmatta med mycket god uppsugningsförmåga som lämpar sig för entré/hall eller som gångmatta i korridorer i både privat och offentlig miljö. Mattan är lätt att rengöra med dammsugning eller avspolning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Stövelborste
  Stövelborste
  Borst av blå polypropylen. Med hjälp av skrapgallret i bottenplattan går det lätt att skrapa av is, lera etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Skrap- och torkmatta Madison
  Skrap- och torkmatta Madison
  Madison är en slitstark kombinationsmatta som med sitt kraftiga djuppressade diagonalmönster effektivt skrapar av smuts och slask. Textilfibrerna består av UV-resistent polyester som har god absortionsförmåga. Den tunga gummibaksidan gör att mattan ligger stabilt på golvet utan att flyttas omkring och mattan passar utmärkt i högtrafikerade entréer. Baksidan är gjord av gummi från återvunna bildäck. Madison är gjord av 98% återanvänt material.
  Mer info
  1 Variant
 • Klämskydd ytterdörr
  Klämskydd ytterdörr
  Klämskydd av PVC-belagd väv för enkelt kardborremontage på ytterdörr. Montering sker med hjälp av medföljande kardborretejp som fästs på dörrbladet repektive karmens sidostycke. Tejpen har mycket god vidhäftning och stark kardborre som är svår för barn att ta bort.
  Mer info
  1 Variant
 • Ringgummimatta std
  Ringgummimatta std
  Ringgummimatta std är en slitstark robust matta med goda skrapegenskaper för entréer med hög trafik. Ringgummimattan är kopplingsbar och byggs lätt ihop till önskad storlek. Baksidan är försedd med nabbar som håller mattan på plats och låter vätan passera och ger en effektiv avrinning. Tillverkad i naturgummi, vilket ger en mycket hög slitstyrka. Koppling användes till att koppla ihop två eller flera mattor. Åtgång: en koppling per sida.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fotskrapa
  Fotskrapa
  Fotskrapa av galvaniserat stål. Svetsad konstruktion.
  Mer info
  5 Varianter
 • Skrapmatta Colombo
  Skrapmatta Colombo
  Robust skrapmatta i naturgummi som effektivt sveper bort smuts och väta med tätt formade mjuka piggar. Smuts och vatten samlas i mattan som enkelt kan skakas av. Colombo är tillverkad i naturgummi och kanterna är fasade för att minska snubbelrisken.
  Mer info
  3 Varianter
 • Ringgummimatta FAS
  Ringgummimatta FAS
  Ringgummimatta FAS kan placeras direkt på golvet eller marken. Den fasade kanten minskar snubbelrisken. Tillverkad i naturgummi, vilket ger en mycket hög slitstyrka. Ringgummimatta FAS är en lättare och tunnare matta för entréer och industrigolv.
  Mer info
  1 Variant
 • Tröskel 120 mm
  Tröskel 120 mm
  Strängpressad aluminium. Guld, silver och platina. Används i dörröppningar där dörren eller befintlig tröskel har tagits bort. Trösklar av metall kan även i viss mån användas som ramper. Levereras oborrade och monteras snyggast och enklast med monteringslim av typen MS-polymer.
  Mer info
  6 Varianter
 • Torkmatta Kåbe Original
  Torkmatta Kåbe Original
  Rullbar skrapmatta med stomme av betongresistent lättmetall i naturfärg och utbytbara lameller av svart specialgummi. Gummilister och aluminiumstänger är sammanfogade med specialnitar. Mattan hålls ihop av ∅ 2,3 mm stålwire.10 -års garanti.

  Kan måttbeställas!
  Mer info
  10 Varianter
 • Torkmatta Atlanta
  Torkmatta Atlanta
  Professioniell maskintvättbar torkmatta med slitstarka nylonfibrer av kraftig nitrilgummi. Atlanta lämpar sig bra inomhus i entréer med hög trafik. Mattans undersida är försedd med nabbar som ger ett bra grepp mot underlaget och undviker halkrisk. Atlanta är en utmärkt matta som suger upp väta och smuts på ett effektivt sätt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hörnskydd Rostfritt
  Hörnskydd Rostfritt
  Självhäftande hörnskydd av polerat rostfritt stål. Fungerar som skydd samt dekor för ytterhörn i framförallt offentliga miljöer, såsom hotellkorridorer, sjukhus och skolor. Häftämnet är mycket flexibelt och har hög fästförmåga på de allra flesta underlag.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skrapmatta V-mat
  Skrapmatta V-mat
  V-mönstret rengör i alla riktningar och den öppna strukturen tar även grövre smuts. Formstabil även i längdled, vilket gör den lämpad för större ytor. Lätt att rengöra och rulla ihop, vilket underlättar rengöringen under mattan. Lätt att montera om för jämnare slitage, vilket ger ännu bättre livslängd. Kan även levereras färdigmonterad i önskad storlek. Hörnförbindning till Flexiram för 14 och 20 mm. Brandklassad i Bfl-s1.
  Mer info
  4 Varianter
 • Skarvlist 60 mm
  Skarvlist 60 mm
  Strängpressad aluminium. Täcker en ev. rörelse i golvmaterialet. Levereras borrade med färgmatchad specialskruv.
  Mer info
  1 Variant
 • Tröskel 100 mm
  Tröskel 100 mm
  Strängpressad aluminium. Guld, silver och platina. Används i dörröppningar där dörren eller befintlig tröskel har tagits bort. Trösklar av metall kan även i viss mån användas som ramper. Levereras oborrade och monteras snyggast och enklast med monteringslim av typen MS-polymer.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fotskrapa Kåbex
  Fotskrapa Kåbex
  Entrégaller av sträckmetall för den lite mindre entrén där man har krav på god skrapförmåga och stor genomsläpplighet.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.