Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Mattor, galler, ramar, golvlister

Visar 1 till 20 av 58

 • Skrapmatta Finnturf

  Skrapmatta Finnturf

  Finnturf är en robust entrématta som ser till att grovsmutsen hamnar på utsidan av entrén. Mattan är tillverkad av styva UV-beständiga, slitstarka och miljövänliga polyethylenborst som tål kyla utan att brytas av. Baksidan är anti-glidbehandlad. Finnturf finns både som rullvara och i avpassade storlekar. Rullvaran är glasfiberarmerad för extra lång livslängd. Mattan är godkänd enligt svenska miljökrav. Som tillbehör finns ramplister för att minska snubbelrisk och ger en stadig kant för ökad livslängd på friliggande mattor.
  Mer info
  6 Varianter
 • Klämskydd för innerdörr 195 cm

  Klämskydd för innerdörr 195 cm

  Klämskydd innerdörr skyddar på dörrens båda sidor. Skyddet består av två profiler, en bred för öppnignssidan, samt en saml för stängningssidan.Enkelt och snabbt montage: Profilernas ena kant är självhäftande och fästs enkelt mot dörrblad eller karmssidostycke, beroende på om dörren är höger- eller vänsterhängd. Den andra kanten snäpps fast i en självhäftamde skena. Skenorna och skyddsprofilerna har tejp med mycket god vidhäftning, men på material där tejpen ändå kan ha vidhätningsprobelm kan skenor/profil också skruvas fast i förborrade hål.
  Mer info
  1 Variant
 • Torkmatta Kåbex Senior

  Torkmatta Kåbex Senior

  Helgjuten vågräfflad naturgummimatta. Andra mått kan beställas. A = bredd/räffellängd, B = gånglängd.
  Mer info
  9 Varianter
 • Torkmatta Topeka

  Torkmatta Topeka

  Topeka är en effektiv absorptionsmatta med mycket god uppsugningsförmåga som lämpar sig för entré/hall eller som gångmatta i korridorer i både privat och offentlig miljö. Mattan är lätt att rengöra med dammsugning eller avspolning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Stövelborste

  Stövelborste

  Borst av blå polypropylen. Med hjälp av skrapgallret i bottenplattan går det lätt att skrapa av is, lera etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Specialgaller Kåbex

  Specialgaller Kåbex

  Damklacksäkert varmförzinkat skrapgaller. Fribärande upp till 800 mm i B-måttet. Max tillverkningsmått 1480 x 1000 mm, AxB.
  Mer info
  8 Varianter
 • Gummitröskel

  Gummitröskel

  Tröskel i gummi, 95 mm bred med 75 mm luftkudde. För bl.a. sjukhus- och andra offentliga miljöer. Limmas mot underlag. Hel frp 20 m.
  Mer info
  1 Variant
 • Skrapmatta Colombo

  Skrapmatta Colombo

  Robust skrapmatta i naturgummi som effektivt sveper bort smuts och väta med tätt formade mjuka piggar. Smuts och vatten samlas i mattan som enkelt kan skakas av. Colombo är tillverkad i naturgummi och kanterna är fasade för att minska snubbelrisken.
  Mer info
  3 Varianter
 • Klämskydd ytterdörr

  Klämskydd ytterdörr

  Klämskydd av PVC-belagd väv för enkelt kardborremontage på ytterdörr. Montering sker med hjälp av medföljande kardborretejp som fästs på dörrbladet repektive karmens sidostycke. Tejpen har mycket god vidhäftning och stark kardborre som är svår för barn att ta bort.
  Mer info
  1 Variant
 • Skrap- och torkmatta Madison

  Skrap- och torkmatta Madison

  Madison är en slitstark kombinationsmatta som med sitt kraftiga djuppressade diagonalmönster effektivt skrapar av smuts och slask. Textilfibrerna består av UV-resistent polyester som har god absortionsförmåga. Den tunga gummibaksidan gör att mattan ligger stabilt på golvet utan att flyttas omkring och mattan passar utmärkt i högtrafikerade entréer. Baksidan är gjord av gummi från återvunna bildäck. Madison är gjord av 98% återanvänt material.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ringgummimatta std

  Ringgummimatta std

  Ringgummimatta std är en slitstark robust matta med goda skrapegenskaper för entréer med hög trafik. Ringgummimattan är kopplingsbar och byggs lätt ihop till önskad storlek. Baksidan är försedd med nabbar som håller mattan på plats och låter vätan passera och ger en effektiv avrinning. Tillverkad i naturgummi, vilket ger en mycket hög slitstyrka. Koppling användes till att koppla ihop två eller flera mattor. Åtgång: en koppling per sida.
  Mer info
  3 Varianter
 • Torkmatta Atlanta

  Torkmatta Atlanta

  Professioniell maskintvättbar torkmatta med slitstarka nylonfibrer av kraftig nitrilgummi. Atlanta lämpar sig bra inomhus i entréer med hög trafik. Mattans undersida är försedd med nabbar som ger ett bra grepp mot underlaget och undviker halkrisk. Atlanta är en utmärkt matta som suger upp väta och smuts på ett effektivt sätt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hörnskydd Rostfritt

  Hörnskydd Rostfritt

  Självhäftande hörnskydd av polerat rostfritt stål. Fungerar som skydd samt dekor för ytterhörn i framförallt offentliga miljöer, såsom hotellkorridorer, sjukhus och skolor. Häftämnet är mycket flexibelt och har hög fästförmåga på de allra flesta underlag.
  Mer info
  3 Varianter
 • Torkmatta Kåbe Original

  Torkmatta Kåbe Original

  Rullbar skrapmatta med stomme av betongresistent lättmetall i naturfärg och utbytbara lameller av svart specialgummi. Gummilister och aluminiumstänger är sammanfogade med specialnitar. Mattan hålls ihop av ∅ 2,3 mm stålwire.10 -års garanti.

  Kan måttbeställas!
  Mer info
  10 Varianter
 • Ringgummimatta FAS

  Ringgummimatta FAS

  Ringgummimatta FAS kan placeras direkt på golvet eller marken. Den fasade kanten minskar snubbelrisken. Tillverkad i naturgummi, vilket ger en mycket hög slitstyrka. Ringgummimatta FAS är en lättare och tunnare matta för entréer och industrigolv.
  Mer info
  1 Variant
 • Skarvlist av strängpressad aluminium, självhäftande

  Skarvlist av strängpressad aluminium, självhäftande

  Skarvlist av strängpressad aluminium. Självhäftande. I silver,guld och ekfolierad aluminium samt rostfritt.
  Mer info
  10 Varianter
 • Fotskrapa Kåbex

  Fotskrapa Kåbex

  3 Varianter
 • Ramplist rostfri

  Ramplist rostfri

  Ramplist för finnturfmatta. Rostfritt utförande. Finns för både framkant/nivå samt bakkant/avslut.
  Mer info
  2 Varianter
 • Släplist för tröskel

  Släplist för tröskel

  Släplist av gummi med hård platta som kan skruvas eller spikas på dörrbladets undersida. Kan kombineras med gummiströskel om vanlig tröskel saknas.
  Mer info
  1 Variant
 • Tröskel 100 mm

  Tröskel 100 mm

  Strängpressad aluminium. Guld, silver och platina. Används i dörröppningar där dörren eller befintlig tröskel har tagits bort. Trösklar av metall kan även i viss mån användas som ramper. Levereras oborrade och monteras snyggast och enklast med monteringslim av typen MS-polymer.
  Mer info
  6 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.