Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Entré och yttre miljö

Visar 1 till 20 av 65

 • Postlåda Stil 90

  Postlåda Stil 90

  Stilren och modern postlåda i skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden. Låsbart lock finns som extra tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Entrétak Lightline sluttande

  Entrétak Lightline sluttande

  Entrétak med rostfria stålgalgar av klart akrylglas. Kan även beställas i frostad vit, frostad blå samt frostad grön.
  Mer info
  3 Varianter
 • Anslagslist

  Anslagslist

  Anslagslisten är ett modernt alternativ till den traditionella anslagstavlan då nålar, tejp och magneter är ett minne blott. Profillist av naturanodiserad aluminiumprofil. Dolt skruvmontage och klämhjulsfunktion.
  Mer info
  3 Varianter
 • Sopnedkastlucka 387

  Sopnedkastlucka 387

  Av aluminum. För montering i rör. Flänsdiameter 296 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Postlåda Berglund 930

  Postlåda Berglund 930

  En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Låsbar. Tillverkad i galvaniserat stål. Låsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fastighetsbox Svenskboxen

  Fastighetsbox Svenskboxen

  Godkända av SP, P-certifikat 476901, 476902, 476903, 476904, 476905. Inkast och uttag på fronten. Plåtsidor och fack är tillverkade i pulverlackerad plåt med förstärkningsplåtar på insidan för ökad vridstyvhet och säkerhet. Boxarna har flexibla borttagbara hyllplan vilket ger möjligheten att göra om facken till dubbel eller trippel storlek. Dörramen i kraftig dubbelplåt ger en ökad stabilitet, säkerhet och inbrottsskydd. Varje fack har en öppning på endast 10 mm för ökad säkerhet. Lås till facken är av märke DinBox med tre nycklar till varje fack. Nycklar i tjocklek 2,3 mm för ökad kvalitet jämfört med branschstandard på 2,1 mm. Låset kan enkelt bytas ut till elektronisk lås alternativt annan cylinder där det är möjligt att ha samma nyckel till lägenhet och postbox. Boxens namnskyltar kan bytas ut till digitala LCD-namnskyltar. Håltagning i huvuddörren är oval med bredd 18 mm x höjd 22 mm dvs branschstandard. Utöver lagerhållen standardfärg silvergrå (RAL 7001) finns även möjlighet att beställa boxarna i valfri RAL-kulör.

  Det inbyggda utdragsbordet ingår uppfyller standardmått och viktbelastning om minst 25 kg. Avlastningsyta är ett krav då det finns fler än 6 lägenheter i trapphuset. Avlastningshylla ingår vid vid 7 fack eller fler. Endast fastighetsägare och behörig postoperatör kommer åt sorteringsbordet. Då box ska placeras utomhus skall den kompletteras med ett tak. Centrallåscylinder ingår. Liggande, stående eller kompakt modell, även i träutförande. Modell Svenskboxen som är standardmodell i lager har högsta inbrottssäkerhetsklass (klass 2), Trämodellen Elegant som också lagerförs har näst högst inbrottssäkerhetsklass (klass 1). Postboxarna är även: ljuddämpade, användarvänliga och uppfyller kraven på tillgänglighet för funktionshindrade från Byggklokt, sidohängda luckor för ökat ljusinsläpp samt användarvänlighet, sluttande hyllplan så att posten ligger kvar i bakkant samt märkning endast på hyllplanet för minskad uppmärkningskostnad .
  Mer info
  14 Varianter
 • Postlåda Berglund 910

  Postlåda Berglund 910

  En postlåda i sakndinavisk form och funktion, för hanterimng av den gliga posten. Tillverkad i galvaniserat stål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Postlåda Stil 98 låsbar

  Postlåda Stil 98 låsbar

  Sveriges mest sålda postlåda nu i låsbart utförande. Högsta plåtkvalitet. Lådan har ett enhandsinkast som underlättar utdelning av den dagliga posten.10-års garanti mot genomrostning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Postlåda Berglund 444

  Postlåda Berglund 444

  En robust postlåda i mjuk stilren design. Kan användas både olåst och låst. Inkastluckan är utformad så att intrång försvåras. Låsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Portkodstavla SafeSnap

  Portkodstavla SafeSnap

  Portkodstavla SafeSnap är en säker och funktionell snäppram perfekt som portkodstavla. Tillverkas av undershållsfria aluminumprofiler för inom och utomhusbruk. Öppnas med hjälp av öppningsverktyget (tillbehör). Pappret hålls enkelt på plats med de fyra öppningsbara ramprofilerna och skyddas av en 0,5mm frontplast.
  Mer info
  3 Varianter
 • Anslagstavla TT

  Anslagstavla TT

  Ram av naturanodiserad aluminiumprofil. Inredning med självhäftande folie. Med respektive utan skyddsglas (av 2 mm polykarbonat). Levereras med skruv och plugg för montering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fastighetsregister Porttavla

  Fastighetsregister Porttavla

  Stomme av naturanodiserad aluminiumprofil, frontglas av 2 mm polykarbonatglas. Spårprofiler för 12/13mm samt 18/19mm textband.
  Anslagsdelen i självhäftande folie. Låsning med säkerhetsskruv. Porttavla typ A, B, C, D och E levereras utan säkerhetsverktyg. (Säkerhetsverktyg art nr 257558)
  Mer info
  10 Varianter
 • Postlåda Berglund 250

  Postlåda Berglund 250

  En robust weekdnpostlåda i mjuk och stilren design för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt fuktskyddat lås.
  Mer info
  1 Variant
 • Fastighetsregister G2 Natur

  Fastighetsregister G2 Natur

  Gångjärn. Anslag magnet. Cylinderlås. 3mm härdat glas.(A-modell enbart registerdel – ej anslag)
  Mer info
  12 Varianter
 • Postlåda Stil 88

  Postlåda Stil 88

  Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.
  Mer info
  4 Varianter
 • Fastighetsregister Papyrus

  Fastighetsregister Papyrus

  Papyrus är en ny informationstavla/namntavla som bygger på en inredning med A4 ark. Ramen är tillverkad i aluminum med en anslagsyta av lackerad stålplåt med magnetfunktion. Tavlorna finns i två storlekar med 5 stycken olika utföranden. Rubriken är standard. Tavlan är sidohängd med stabila gångjärn.
  Mer info
  5 Varianter
 • Anslagstavla Basic Natur

  Anslagstavla Basic Natur

  Anslagstavla med synliga skruvhål. Anslagsyta i 2mm naturkork limmad på porös board. 18mm ramprofil.
  Mer info
  4 Varianter
 • Postlåda Stil 200

  Postlåda Stil 200

  Rymlig och låsbar weekendpostlåda med skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Låsbart lock till Stil 90

  Låsbart lock till Stil 90

  Låsbart lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Entrétak Lightline välvt

  Entrétak Lightline välvt

  Entrétak med rostfria stålgalgar av klart akrylglas. Kan även beställas i frostad vit, frostad blå samt frostad grön.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.