Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Entré och yttre miljö

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 20 av 67

 • Postlåda Stil 90
  Postlåda Stil 90
  Stilren och modern postlåda i skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden. Låsbart lock finns som extra tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Anslagslist
  Anslagslist
  Anslagslisten är ett modernt alternativ till den traditionella anslagstavlan då nålar, tejp och magneter är ett minne blott. Profillist av naturanodiserad aluminiumprofil. Dolt skruvmontage och klämhjulsfunktion.
  Mer info
  3 Varianter
 • Postlåda Berglund 930
  Postlåda Berglund 930
  En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Låsbar. Tillverkad i galvaniserat stål. Låsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Portkodstavla SafeSnap
  Portkodstavla SafeSnap
  Portkodstavla SafeSnap är en säker och funktionell snäppram perfekt som portkodstavla. Tillverkas av undershållsfria aluminumprofiler för inom och utomhusbruk. Öppnas med hjälp av öppningsverktyget (tillbehör). Pappret hålls enkelt på plats med de fyra öppningsbara ramprofilerna och skyddas av en 0,5mm frontplast.
  Mer info
  3 Varianter
 • Postlåda Stil 98 låsbar
  Postlåda Stil 98 låsbar
  Sveriges mest sålda postlåda nu i låsbart utförande. Högsta plåtkvalitet. Lådan har ett enhandsinkast som underlättar utdelning av den dagliga posten.10-års garanti mot genomrostning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Postlåda Berglund 910
  Postlåda Berglund 910
  En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Tillverkad i galvaniserat stål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Postlåda Berglund 444
  Postlåda Berglund 444
  En robust postlåda i mjuk stilren design. Kan användas både olåst och låst. Inkastluckan är utformad så att intrång försvåras. Låsbar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Sopnedkastlucka 387
  Sopnedkastlucka 387
  Av aluminum. För montering i rör. Flänsdiameter 296 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Entrétak Lightline sluttande
  Entrétak Lightline sluttande
  Entrétak med rostfria stålgalgar av klart akrylglas. Kan även beställas i frostad vit, frostad blå samt frostad grön.
  Mer info
  3 Varianter
 • Anslagstavla Basic Natur
  Anslagstavla Basic Natur
  Anslagstavla med synliga skruvhål. Anslagsyta i 2mm naturkork limmad på porös board. 18mm ramprofil.
  Mer info
  4 Varianter
 • Postlåda Berglund 999
  Postlåda Berglund 999
  En robust veckopostlåda i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fastighetsregister Papyrus
  Fastighetsregister Papyrus
  Papyrus är en ny informationstavla/namntavla som bygger på en inredning med A4 ark. Ramen är tillverkad i aluminum med en anslagsyta av lackerad stålplåt med magnetfunktion. Tavlorna finns i två storlekar med 5 stycken olika utföranden. Rubriken är standard. Tavlan är sidohängd med stabila gångjärn.
  Mer info
  6 Varianter
 • Postlåda Stil 88
  Postlåda Stil 88
  Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.
  Mer info
  4 Varianter
 • Anslagstavla TT
  Anslagstavla TT
  Ram av naturanodiserad aluminiumprofil. Inredning med självhäftande folie. Med respektive utan skyddsglas (av 2 mm polykarbonat). Levereras med skruv och plugg för montering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Postlåda Stil 200
  Postlåda Stil 200
  Rymlig och låsbar weekendpostlåda med skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fastighetsbox Svenskboxen
  Fastighetsbox Svenskboxen
  Godkända av SP, P-certifikat 476901, 476902, 476903, 476904, 476905. Inkast och uttag på fronten. Plåtsidor och fack är tillverkade i pulverlackerad plåt med förstärkningsplåtar på insidan för ökad vridstyvhet och säkerhet. Boxarna har flexibla borttagbara hyllplan vilket ger möjligheten att göra om facken till dubbel eller trippel storlek. Dörramen i kraftig dubbelplåt ger en ökad stabilitet, säkerhet och inbrottsskydd. Varje fack har en öppning på endast 10 mm för ökad säkerhet. Lås till facken är av märke DinBox med tre nycklar till varje fack. Nycklar i tjocklek 2,3 mm för ökad kvalitet jämfört med branschstandard på 2,1 mm. Låset kan enkelt bytas ut till elektronisk lås alternativt annan cylinder där det är möjligt att ha samma nyckel till lägenhet och postbox. Boxens namnskyltar kan bytas ut till digitala LCD-namnskyltar. Håltagning i huvuddörren är oval med bredd 18 mm x höjd 22 mm dvs branschstandard. Utöver lagerhållen standardfärg silvergrå (RAL 7001) finns även möjlighet att beställa boxarna i valfri RAL-kulör.

  Det inbyggda utdragsbordet ingår uppfyller standardmått och viktbelastning om minst 25 kg. Avlastningsyta är ett krav då det finns fler än 6 lägenheter i trapphuset. Avlastningshylla ingår vid vid 7 fack eller fler. Endast fastighetsägare och behörig postoperatör kommer åt sorteringsbordet. Då box ska placeras utomhus skall den kompletteras med ett tak. Centrallåscylinder ingår. Liggande, stående eller kompakt modell, även i träutförande. Modell Svenskboxen som är standardmodell i lager har högsta inbrottssäkerhetsklass (klass 2), Trämodellen Elegant som också lagerförs har näst högst inbrottssäkerhetsklass (klass 1). Postboxarna är även: ljuddämpade, användarvänliga och uppfyller kraven på tillgänglighet för funktionshindrade från Byggklokt, sidohängda luckor för ökat ljusinsläpp samt användarvänlighet, sluttande hyllplan så att posten ligger kvar i bakkant samt märkning endast på hyllplanet för minskad uppmärkningskostnad .
  Mer info
  14 Varianter
 • Fastighetsregister Informationstavla TT
  Fastighetsregister Informationstavla TT
  Inrett med profiler där textband skjuts in i spåren. Gavel, gångjärnsledad. Inredning i naturanodiserad aluminium (finns även i andra kulörer). Självhäftande anslagsdel. Skyddsglas av 4 mm härdat glas. Låsning med tryckcylinderlås. Levereras med fästmaterial och nyckel. Finns även enklare typ av namntavla i motsvarande storlekar med skruvlåsning. Se fastighetsregister porttavla.
  Mer info
  12 Varianter
 • Postlådestolpe Berglund
  Postlådestolpe Berglund
  Uppsättningsstolpe för postlådor, galvaniserad. Universal.
  Mer info
  1 Variant
 • Låsbart lock till Stil 90
  Låsbart lock till Stil 90
  Låsbart lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Postlåda Stil 95
  Postlåda Stil 95
  Postlåda med skandinavisk form och funktion. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.
  Mer info
  5 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.