Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Bad, dusch och WC

Visar 1 till 20 av 374

 • Badrumsskåp Skåform 2 Basic

  Badrumsskåp Skåform 2 Basic

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat med skjutbara speglar. En dämpning på baksidan av de skjutbara speglarna möjliggör en smidig daglig användning. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. I denna modell är nedre delen av skåpet en öppen yta som sträcker sig över hela skåpets bredd. Basic = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Duschsarg STABIL vinkel

  Duschsarg STABIL vinkel

  Komplett duschlösning uppnås tillsammans med STABIL duschsarg på golvet,
  en aluminiumprofil med silicon-list som tätar effektivt mot golvet i duschen utan montering. Finns i vit, eller silvergrå natur. Siliconlisten kan lätt bytas ut för ökad livslängd på sargen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Badrumsskåp Skåform 6 Mirro/Cristallo

  Badrumsskåp Skåform 6 Mirro/Cristallo

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat. Ett tåligt badrumsskåp. Högtryckslaminatets robusta egenskaper och de rostfria detaljerna håller skåpet i toppskick under mycket lång tid. Ytan avvisar fläckar effektivt, är tåligt mot repor och lätt att rengöra. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. Mirro = svart framkant. Cristallo = helvitt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Toalettpappershållare A3410 Basic

  Toalettpappershållare A3410 Basic

  Toalettpappershållare inkl skruv och plugg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Badrumsskåp Kungsör Ekonom

  Badrumsskåp Kungsör Ekonom

  Det idealiska alternativet för bostäder med trånga utrymmen. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt med dubbla sidoväggar som lackerats vit med miljövänlig pulverlack. Ställbar dörr med svängel, två flyttbara hyllor och vändbart för höger- alternativt vänsterhängning. Ekonom kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer och underhylla.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Kungsör Elegant

  Badrumsskåp Kungsör Elegant

  Ett nytt praktiskt och prisvärt badrumsskåp för alla miljöer där den högre höjden och större djupet skapar volym och en bra funktion för såväl långa som korta personer. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. Sidohängda spegeldörrar med spegelglas på både in- och utsida för bästa spegelfunktion. Smart konstrukttion underlättar monteringen. Elegant kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Nova

  Badrumsskåp Nova

  Badrumsskåp i vitlackerad stålplåt med utdragbar svängbar spegeldörr. Kan öppnas åt både höger eller vänster.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Skåform 10 Basic

  Badrumsskåp Skåform 10 Basic

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat med skjutbara speglar. En dämpning på baksidan av de skjutbara speglarna möjliggör en smidig daglig användning. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. I denna modell är nedre delen av skåpet en öppen yta som sträcker sig över hela skåpets bredd. Basic = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Skåform 20 Lamin

  Badrumsskåp Skåform 20 Lamin

  Ett Svensktillverkat universalskåp som med sin praktiska stilrena design lätt smälter in i badrumsmiljön. Två flyttbara hyllplan bakom dörren i tåligt högtryckslaminat kompletteras med ett något smalare öppet hyllplan. Laminatdörren är fäst med självstängande gångjärn och spänd med en dold stoppskruv, extra förstärkt med dubbelhäftande tejp. Lamin = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Skåform 1 Basic

  Badrumsskåp Skåform 1 Basic

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat med skjutbara speglar. Front med helglas. En dämpning på baksidan av de skjutbara speglarna möjliggör en smidig daglig användning. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. Basic = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp i plåt med svängbar spegel

  Badrumsskåp i plåt med svängbar spegel

  Badrumsskåp i vitlackerad plåt med svängbar spegel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Gemini

  Badrumsskåp Gemini

  Badrumsskåp i vitlackerad stålplåt med skjutbara speglar och två hyllplan. Handtag med monteringsskruv ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Kungsör Dominant

  Badrumsskåp Kungsör Dominant

  Ett badrumsskåp med väl genomtänkta detaljlösningar för bästa funktion. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. Sidohängda spegeldörrar med spegelglas på både in- och utsida för bästa spegelfunktion. Två flyttbara hyllor för ökad flexibilitet och den unika vinkelhyllan som skapar perfekt förvaring för mindre detaljer samtidigt som den möjliggör förvaring av höga sprayflaskor. Smart konstruktion underlättar monteringen. Dominant kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Kungsör Classic

  Badrumsskåp Kungsör Classic

  En klassiker som konstruerats för maximal funktion i de mindre badrummen. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt med dubbla sidoväggar som lackeras vit med miljövänlig pulverlack. Ställbar dörr med svängel, två flyttbara hyllor och vändbart för höger- alternativt vänsterhängning. Classic kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer och underhylla.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Kungsör Fokus

  Badrumsskåp Kungsör Fokus

  Ett klassiskt badrumsskåp med skjutdörrar av spegelglas som med fördel kombineras med en underhylla. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. En flyttbar hylla. Fokus kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer.
  Mer info
  3 Varianter
 • Belysning Kungsör

  Belysning Kungsör

  Elförzinkad stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack. Kan fås med eluttag 230V, med eller utan inbyggd jordfelsbrytare (gäller ej IP44-klassad belysning). Eluttaget sitter på höger undersida och kan enkelt flyttas till vänster sida av behörig elinstallatör. Som tillval kan belysningar med lysrör utrustas med HF-don. Kapslingsklass IP23 respektive IP44.
  Mer info
  24 Varianter
 • Spegel

  Spegel

  Speglar av 4 mm resp 6mm silverbelagt glas, kvalitet AA. Slipade, gradade, blanka kanter. Baksidan är belagd med säkerhetsfolie.
  Mer info
  15 Varianter
 • Draperiskenor a-collection 1

  Draperiskenor a-collection 1

  a-collection draperiskena med takfäste är tillverkad av aluminiumprofil och är avsedd för duschutrymmen, badkar, avskiljning av rum mm. Systemet är enkelt och hållbart. Flera olika modeller täcker de flesta behov. Standardlängd på takpendel är 750 mm, denna är dock möjlig att kapa.(OBS! Takpendel ingår ej i rak skena 1800mm) Inkluderar glid & krok. Tillbehör finns för utbyggnad till anpassade specialmått, även 1 meters takpendel. Skenan kan också måttbeställas mot tillägg.Art nr 394676 lämpar sig väl för projekt då den leveraras i ett helt stycke. Smidigt montage.
  Mer info
  10 Varianter
 • Badrumsskåp Kungsör Favorit

  Badrumsskåp Kungsör Favorit

  Ett klassiskt badrumsskåp med skjutdörrar av spegelglas som med fördel kan kombineras med en underhylla. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. Två flyttbara hyllor. Favorit kan kompletteras med belysningsarmatur.
  Mer info
  3 Varianter
 • Badrumsskåp Skåform 6 Safe/Aqua

  Badrumsskåp Skåform 6 Safe/Aqua

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat. Ett skåp för tuffa badrumsmiljöer med ny smakfull design. För att få extra hållbarhet på spegeldörrarna är gångjärnen monterade med genomgående skruvar i speglarna. Speglarna döljer övre och undre kanter medan ytterkanterna ger skåpet en stilfull inramning. Safe = svart framkant. Aqua = helvitt.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.