Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Inredningsbeslag

Visar 1 till 20 av 813

 • Duschsarg STABIL vinkel

  Duschsarg STABIL vinkel

  Komplett duschlösning uppnås tillsammans med STABIL duschsarg på golvet,
  en aluminiumprofil med silicon-list som tätar effektivt mot golvet i duschen utan montering. Finns i vit, eller silvergrå natur. Siliconlisten kan lätt bytas ut för ökad livslängd på sargen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hatthylla Essem Classic 301

  Hatthylla Essem Classic 301

  Konsol av förkromade 16x1,25 mm rör. Hyllplan i nät av 2,25 mm tråd i ram av 16 mm stålrör, pulverlackerat i vitt. Galgrör av 19 mm stenylrör, vit. Ankarkrok i vit nylon, 4 stycken/meter. Kan beställas i andra längder samt i svart färg. Levereras monterad. Förpackas 2 st i varje kartong (4 st i 400 mm). Kan fås enstycksförpackad mot tillägg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Startpaket Elfa Basic 74/45 - 74/55

  Startpaket Elfa Basic 74/45 - 74/55

  Flexibel och funktionell förvaring. 2 st, stativgavel 4 skenig. 1 st tvärstag, grundsats 45 alt 55. 1 st back 45/1 alt 55/1 och 3 st 45/2 alt 55/2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Skåform 2 Basic

  Badrumsskåp Skåform 2 Basic

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat med skjutbara speglar. En dämpning på baksidan av de skjutbara speglarna möjliggör en smidig daglig användning. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. I denna modell är nedre delen av skåpet en öppen yta som sträcker sig över hela skåpets bredd. Basic = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Torkställning Modell Reda

  Torkställning Modell Reda

  Torkställning för väggmontering avsedd för småtvätt i hemmet. Rymmer 7 meter tvätt. Uppfällbar, även vid hängd tvätt. Finns i två typer. Genom att utnyttja ett par extra konsoler kan torkställningen även användas på balkonger och dylikt. Ramen är tillverkad av 13 mm stålrör och stagen är av 5 mm ståltråd. Konsolerna är tillverkade av slagtålig polystyren. De är provbelastade med 30 kg. Två storlekar: Torkreda 1, 1000x530 mm. Torkreda 2, 570x700 mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Badrumsskåp Kungsör Elegant

  Badrumsskåp Kungsör Elegant

  Ett nytt praktiskt och prisvärt badrumsskåp för alla miljöer där den högre höjden och större djupet skapar volym och en bra funktion för såväl långa som korta personer. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. Sidohängda spegeldörrar med spegelglas på både in- och utsida för bästa spegelfunktion. Smart konstrukttion underlättar monteringen. Elegant kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Toalettpappershållare A3410 Basic

  Toalettpappershållare A3410 Basic

  Toalettpappershållare inkl skruv och plugg.
  Mer info
  4 Varianter
 • Badrumsskåp Skåform 10 Basic

  Badrumsskåp Skåform 10 Basic

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat med skjutbara speglar. En dämpning på baksidan av de skjutbara speglarna möjliggör en smidig daglig användning. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. I denna modell är nedre delen av skåpet en öppen yta som sträcker sig över hela skåpets bredd. Basic = svart framkant.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Kungsör Ekonom

  Badrumsskåp Kungsör Ekonom

  Det idealiska alternativet för bostäder med trånga utrymmen. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt med dubbla sidoväggar som lackerats vit med miljövänlig pulverlack. Ställbar dörr med svängel, två flyttbara hyllor och vändbart för höger- alternativt vänsterhängning. Ekonom kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer och underhylla.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Skåform 6 Mirro/Cristallo

  Badrumsskåp Skåform 6 Mirro/Cristallo

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat. Ett tåligt badrumsskåp. Högtryckslaminatets robusta egenskaper och de rostfria detaljerna håller skåpet i toppskick under mycket lång tid. Ytan avvisar fläckar effektivt, är tåligt mot repor och lätt att rengöra. Flexibelt och rymligt med flyttbara hyllplan och särskild plats för höga föremål. Mirro = svart framkant. Cristallo = helvitt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Nova

  Badrumsskåp Nova

  Badrumsskåp i vitlackerad stålplåt med utdragbar svängbar spegeldörr. Kan öppnas åt både höger eller vänster.
  Mer info
  1 Variant
 • Postlåda Stil 90

  Postlåda Stil 90

  Stilren och modern postlåda i skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden. Låsbart lock finns som extra tillbehör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hatthylla 7000

  Hatthylla 7000

  Hatthylla av stål. Hyllplan är vitlackerat, konsoler och galgstång förnicklade. Levereras monterad.
  Mer info
  3 Varianter
 • Trådback Elfa

  Trådback Elfa

  Vit tråd.
  Mer info
  9 Varianter
 • Badrumsskåp i plåt med svängbar spegel

  Badrumsskåp i plåt med svängbar spegel

  Badrumsskåp i vitlackerad plåt med svängbar spegel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Badrumsskåp Kungsör Dominant

  Badrumsskåp Kungsör Dominant

  Ett badrumsskåp med väl genomtänkta detaljlösningar för bästa funktion. Rostskyddad stomme av zinkbelagd stålplåt som lackerats vit med miljövänlig pulverlack vilket underlättar rengöring. Sidohängda spegeldörrar med spegelglas på både in- och utsida för bästa spegelfunktion. Två flyttbara hyllor för ökad flexibilitet och den unika vinkelhyllan som skapar perfekt förvaring för mindre detaljer samtidigt som den möjliggör förvaring av höga sprayflaskor. Smart konstruktion underlättar monteringen. Dominant kan kombineras med olika typer av belysningsarmaturer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Färgefterlysande utrymningsskyltar Supernova®

  Färgefterlysande utrymningsskyltar Supernova®

  Patenterad produkt. Lyser inte bara med sina symboler utan också med sin gröna yta. En säker skylt som ser likadan ut i dagsljus och mörker.
  Mer info
  16 Varianter
 • Badrumsskåp Gemini

  Badrumsskåp Gemini

  Badrumsskåp i vitlackerad stålplåt med skjutbara speglar och två hyllplan. Handtag med monteringsskruv ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Badrumsskåp Skåform 6 Safe/Aqua

  Badrumsskåp Skåform 6 Safe/Aqua

  Svensktillverkat badrumsskåp i kompakt högtryckslaminat. Ett skåp för tuffa badrumsmiljöer med ny smakfull design. För att få extra hållbarhet på spegeldörrarna är gångjärnen monterade med genomgående skruvar i speglarna. Speglarna döljer övre och undre kanter medan ytterkanterna ger skåpet en stilfull inramning. Safe = svart framkant. Aqua = helvitt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärbräda

  Skärbräda

  Skärbräda av 16mm bokfanerad spånskiva med kantlister i bok på tre sidor. Draglisten i massiv bok är förlängd med 17mm på varje sida så att skärbrädan förhindras att försvinna in i skåpet. (stommen)
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.