Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Byggmaterial Övrigt

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 6 av 6

 • Skiv- och materialstötta CargoBar
  Skiv- och materialstötta CargoBar
  CargoBars patenterade materialstötta finns i två längder och är den nya generationens stöttor som är starkare och snabbare med mängder av användningsområden inom bygg och industrisidan. Klarar belastningar på 450kg infälld och är godkänd och testad för 150kg i utfällt läge. Patenterat handtag med snabbjusteringsknapp för både justering och låsning av glidstången. Extra tryck mot underlaget på maximalt 10cm justeras genom att handtaget vrids medsols. Fjäderbelastad nederdel för snabb fixering mot underlaget. Både övre och undre tryckplattan på 85x65 mm är ledade och försedda med gummerade plattor som även är försedda med fyra skruvhål om man vill fixera stöttan i underlaget. Kraftigt stålrör av hammarlackerad metall. Utmärkt för avväxling av reglar, fixera och justera alla typer av skivmaterial, reglar och dörrar både på horisontalt och vertikalt samt för snabb och säker fixering av gods i transportbilar.
  Mer info
  6 Varianter
 • Bottningslister
  Bottningslister
  Runda, strängsprutade av polyetencellplast med helt slutna celler som ej absorberar vatten. Bottningslisterna har även en mycket hög värmeisoleringsförmåga.
  Mer info
  13 Varianter
 • Fogband Hannoband BG1
  Fogband Hannoband BG1
  Elastiskt polyuretanskum med speciell impregnering. Innehåller inga freoner lösningsmedel eller halogenprodukter. Betonggrå. Expanderar till täthet. Slagregnstäthet enligt grupp C DIN 18055. Temperaturresistens upp till 100°C permanent. Brandklassning B1 mot DIN 4102. Registrerad i Basta.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fogband Dafa
  Fogband Dafa
  Expanderande fogband som används runt fönster och yttre tätning som fog i fasad.
  Mer info
  4 Varianter
 • Skarvband butyl
  Skarvband butyl
  Flexibelt, självhäftande och elastiskt tätningsmembran av butylmassa. Skarvbandet är självhäftande på båda sidorna med en skyddsremsa som avlägsnas vid montering. Hög diffusionstäthet och åldringsbeständig minst 50 år. P-märkt.
  För isolering av fukt och vatten. Används bland annat till fuktisolering och diverse tätningar som skarvhjälpmedel för starka, täta och beständiga skarvar. Kan användas både mot trä- och stålreglar m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Fogband Hannoband BG2
  Fogband Hannoband BG2
  Elastiskt polyurethanskum med specialimpregnering. Innehåller inga freoner, lösningsmedel eller Haolgenprodukter. Expanderar till täthet. Temp.beständighet 100º konstant. 10 års funktionsgaranti. Lätt att montera, diffusionöppen vilket ger träkarmar maximal livslängd. Används runt fönster, dörrar, fasadpartier mm. Kulör: betonggrå. Registrerad i Basta.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.