Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Byggmaterial Övrigt

Visar 1 till 20 av 79

 • Byggfolie åldringsbeständig

  Byggfolie åldringsbeständig

  Luft- och ångspärr av polyeten för montage på väggar, i innertak och golv. Uppfyller bl a. krav i BVL och BBR. Godkänd av SITAC och P-märkt.
  Mer info
  9 Varianter
 • Dammskydd för dörr

  Dammskydd för dörr

  Dammskyddande plastdörr i återanvändbar polyten. Utrustad med dubbelsidigt blixtlås. Passar upp till 1 m breda dörröppningar och kan vikas ihop för enkel förvaring. Skyddar mot smuts och lukt vid slipning, putsning, målning eller annan inomhusrenovering.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddspapp

  Skyddspapp

  Skyddspapp, plastbelagd och obelagd. Rekommenderas över trä och linoliumgolv. För trägolv användes obelagd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Klickgolvsfoam

  Klickgolvsfoam

  Klickgolvsfoam med fuktskydd är en kombinerad stegljudsdämpning och fuktskydd (ångspärr) för flytande laminat- eller parkettgolv.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvskyddspapp

  Golvskyddspapp

  Skydd mot stänk och nedsmutsning vid målning m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp

  Tätningstejp

  Aluminiumbelagd självklistrande elastomerasfalt för all slags tätning; skorstensfot och andra genomföringar, olika takmaterialfogar och -detaljer, takrännor och stuprör, takkupoler och -luckor, hörn och vinklar i våtrum etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Vindskydd T-Vind Bas och Standard

  Vindskydd T-Vind Bas och Standard

  Vindskydd är ett modernt vindskyddssystem som utgör det yttre klimatskärmen på utsidan av isoleringen i ytterväggskonstruktioner. Vindskydden är alkali- och åldringsbeständiga med en diffussionsöppen polyeten-barriär skyddad av en eller alternativt två fiberdukar av polypropen (nonwowen). Den speciella polyeten-barriären i T-Vind Standard borgar för mycket goda diffussionsöppna egenskaper som låter fukt och ånga vandra ut från konstruktionen. P-märkt och åldersbeständighet minst 50 år.
  Mer info
  2 Varianter
 • Roxremsa Branddrev

  Roxremsa Branddrev

  Stenull.Tätning och isolering runt brandklassade dörrar, luckor och fönster.
  Mer info
  1 Variant
 • Isolering Flexibatts för träregel

  Isolering Flexibatts för träregel

  FlexiBatts är en fjädrande isoleringsskiva. Den kan beroende på tjockleken fjädra upp till 40 mm på ena långsidan. Isolering av vindbjälklag, ytterväggar, mellanväggar, bjälklag och lägenhetsskiljande vägg och bjälklag. Används som värmeisolering i alla typer av byggnader. Tillverkad av fukt- och vattenavvisande Roxull stenull. Densitet: ca 30 kg/m³.
  Mer info
  16 Varianter
 • Bottningslister

  Bottningslister

  Runda, strängsprutade av polyetencellplast med helt slutna celler som ej absorberar vatten. Bottningslisterna har även en mycket hög värmeisoleringsförmåga.
  Mer info
  13 Varianter
 • Glasremsa

  Glasremsa

  Glasull. Tätning och isolering runt dörrar och fönster samt som tätning mellan husblock och utfackningsvägg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvpapp grålump L400

  Golvpapp grålump L400

  Golvpapp L400 är en obehandlad naturfiberprodukt som fungerar som underlagstäckning/ skiljeskikt i golvkonstruktioner. Används främst under olika varianter av trägolv där underlaget är torrt eller fuktsäkrat.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytpapp

  Ytpapp

  Katepal ytpapp består av en stomme med polyester, som ger goda styrkeegenskaper. Asfalten innehåller SBS-elastomer, vilket gör att pappen är smidig och flexibel även vid låg temperatur. För renovering och nybyggnation, en eller tvålagstäckningar. Försedd med självklistrande skarvkant (ej Super Pintari) som underlättar montering. Katepal SEP 5500 R används som enskiktstäckning vid renovering eller ytpapp i flerskiktstäckning. Beroende på underlagstyp och tak lutning används som underlagspapp YEP, YAP. Katepals SEP 5500 R är godkänd och P-märkt enskiktstäckning, taktäckning klass T.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fönsterdrev Illmod TP600

  Fönsterdrev Illmod TP600

  Flexibelt förkomprimerat fogband med öppna celler baserat på polyuretanskum, impregnerat med flamsäker konstgjord harts.Färg antracit.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skiv- och materialstötta CargoBar

  Skiv- och materialstötta CargoBar

  CargoBars patenterade materialstötta finns i två längder och är den nya generationens stöttor som är starkare och snabbare med mängder av användningsområden inom bygg och industrisidan. Klarar belastningar på 450kg infälld och är godkänd och testad för 150kg i utfällt läge. Patenterat handtag med snabbjusteringsknapp för både justering och låsning av glidstången. Extra tryck mot underlaget på maximalt 10cm justeras genom att handtaget vrids medsols. Fjäderbelastad nederdel för snabb fixering mot underlaget. Både övre och undre tryckplattan på 85x65 mm är ledade och försedda med gummerade plattor som även är försedda med fyra skruvhål om man vill fixera stöttan i underlaget. Kraftigt stålrör av hammarlackerad metall. Utmärkt för avväxling av reglar, fixera och justera alla typer av skivmaterial, reglar och dörrar både på horisontalt och vertikalt samt för snabb och säker fixering av gods i transportbilar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fogband Hannoband BG1

  Fogband Hannoband BG1

  Elastiskt polyuretanskum med speciell impregnering. Innehåller inga freoner lösningsmedel eller halogenprodukter. Betonggrå. Expanderar till täthet. Slagregnstäthet enligt grupp C DIN 18055. Temperaturresistens upp till 100°C permanent. Brandklassning B1 mot DIN 4102. Registrerad i Basta.
  Mer info
  2 Varianter
 • Takstos trappstegsform

  Takstos trappstegsform

  Samtliga stosar är tillverkade av väderbeständig EPDM-gummi och försedda med en bred krage för att säkerställa god tätning vid klistring mot tätskikt. Klarar varierande taklutningar tack vare bälgen. Består av en trappstegsformad bälganslutning som dels gör monteringen lätt på lutande tak och dels medger en rörlig förbindning till byggkroppen. Slangklämma medföljer. Material: EPDM. Arbetstemperatur: -55° - + 100°C, kortvarigt upp till 120°C.
  Mer info
  3 Varianter
 • Takstos

  Takstos

  Takstos utvändigt i takkonstruktion för underlagstäckning och underlagspapp. (Obs! ej för invändigt bruk). Applicering sker med takpappklister.
  Mer info
  6 Varianter
 • Isolera själv Vindsull

  Isolera själv Vindsull

  Finfördelad stenull för utläggning på vindsbjälklag. Manuellt utlagt: 0,44 m³/säck.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvskyddsfilt

  Golvskyddsfilt

  Golvskyddsfilt för skydd av alla typer av golv. Filten består av textilier på ovansidan och en friktionsbeghandlad folie på undersidan.Är tålig mot slotage och kan användas flera gånger.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.