Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Byggmaterial Övrigt

Jobbar du med olika byggprojekt? Med en bra stötta justerar du till exempel skivmaterialet du jobbar med. En extra hand som hjälper hålla materialet på plats. På Ahlsell hittar du en patenterad stötta i två längder. Stark och snabb med många olika användningsområden och som klarar belastning på 450 kg. Säker för både horisontal och vertikal justering. Utforska vårt utbud av fogband övrigt byggmaterial och materialstöttor här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 8 av 8

 • Bottningslister
  Bottningslister
  Runda, strängsprutade av polyetencellplast med helt slutna celler som ej absorberar vatten. Bottningslisterna har även en mycket hög värmeisoleringsförmåga.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skarvband butyl
  Skarvband butyl
  Flexibelt, självhäftande och elastiskt tätningsmembran av butylmassa. Skarvbandet är självhäftande på båda sidorna med en skyddsremsa som avlägsnas vid montering. Hög diffusionstäthet och åldringsbeständig minst 50 år. P-märkt.
  För isolering av fukt och vatten. Används bland annat till fuktisolering och diverse tätningar som skarvhjälpmedel för starka, täta och beständiga skarvar. Kan användas både mot trä- och stålreglar m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Skiv- och materialstötta CargoBar
  Skiv- och materialstötta CargoBar
  CargoBars patenterade materialstötta finns i två längder och är den nya generationens stöttor som är starkare och snabbare med mängder av användningsområden inom bygg och industrisidan. Klarar belastningar på 450kg infälld och är godkänd och testad för 150kg i utfällt läge. Patenterat handtag med snabbjusteringsknapp för både justering och låsning av glidstången. Extra tryck mot underlaget på maximalt 10cm justeras genom att handtaget vrids medsols. Fjäderbelastad nederdel för snabb fixering mot underlaget. Både övre och undre tryckplattan på 85x65 mm är ledade och försedda med gummerade plattor som även är försedda med fyra skruvhål om man vill fixera stöttan i underlaget. Kraftigt stålrör av hammarlackerad metall. Utmärkt för avväxling av reglar, fixera och justera alla typer av skivmaterial, reglar och dörrar både på horisontalt och vertikalt samt för snabb och säker fixering av gods i transportbilar.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fogband Dafa
  Fogband Dafa
  Expanderande fogband som används runt fönster och yttre tätning som fog i fasad.
  Mer info
  4 Varianter
 • Butylband fiber ME404
  Butylband fiber ME404
  En högkvalitativ platoelastisk butylgummimassa belag på en sida av non-woven väv. Tätar och förbinder olika material t.ex. i fönsterfogar, smygar och som sekundärtätning. Bandet är mycket formstabilt på längden och töjer sig inte. Tvärledes klarar bandet en rörelseupptagning på upp till 10%. Kan övermålas eller putsas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fogband TrioX TP653
  Fogband TrioX TP653
  Ett flexibelt förkomprimerat multifunktionsband för luft- och slagregnstätning av fogar runt fönster och dörrar, kombinerat med värmeisolerande egenskaper. Luft- och röktät tack vare användning av ny polymerfilmteknik invändigt. Ljudtätning med (10-20) EN ISO 717-1 i 20 mm fog 42 dB mer komprimerad upp till 50 dB. Kan monteras i alla väderlekar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Duo Membrane EW/F ME508
  Duo Membrane EW/F ME508
  Fukttåligt, icke-vävt kompositmembran med tvådelad skyddsremsa. Används för tätning av fönster/dörr - fogar och som sekundärtätning vid fönster- och dörrmontage. Kraftfull, tillförlitlig och flexibel självhäftande fästyta som fäster på i princip alla underlag (t.ex. murverk, betong, PVC, metall, trä och alla vanliga isoleringsmaterial (EPS, XPS, PUR-skum)) vilket gör appliceringen snabb och enkel.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fogband Dana BG1
  Fogband Dana BG1
  Förkomprimerat tätningsband som efter montering expanderar upp till fem gånger sin bredd. Ger en effektiv tätning och en permanent diffusionsöppen elastisk fog. Används till fogar kring dörrar och fönster, rörgenomföringar, mellan byggelement m.m. såväl ute som inne. Säkrar permanent väderbeständighet och täthet mot slagregn. Rekommenderas till väderutsatta fogar i höghus samt dilatationsfogar. Se produktens datablad för montering och prestanda.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.