Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ankar- och montageskenor

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt sortiment inom betong. För dig som jobbar inom byggentreprenad inom betongkomplement har vi brett sortiment. Här finner du armeringsprodukter, ingjutningsdetaljer och andra produkter inom betong. Söker du fästprodukter och montagedetaljer hittar du även detta. Flertalet produkter inom betongkomplement finns i vårt sortiment. Med våra tekniska säljare och specialistkunskap tillsammans med en smidig e-handel vill vi finnas för dig. Utforska vårt breda utbud av produkter inom betongkomplement här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 8 av 8

 • Hakskruv tandad
  Hakskruv tandad
  Hakskruv HTB är en M-gängad skruv med T-skalle som passar till tandad ankarskena HMPR-S. Hakskruven kan hakas i utmed hela skenan och fästs genom att vridas om 90 grader innan åtdragning av muttern. Tandningen gör att denna typ är anpassad för längsgående belastningar.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hakskruv
  Hakskruv
  Hakskruv HTB är en M-gängad skruv med T-skalle som passar till ankarskena HMPR. Hakskruven kan hakas i utmed hela skenan och fästs genom att vridas om 90 grader innan åtdragning av muttern.
  Mer info
  11 Varianter
 • Ankarskena varmvalsad
  Ankarskena varmvalsad
  Ankarskena HMPR är en kallvalsad ankarskena denna lämpar sig för statisk belastning. Sortimentet täcker belastningar, mellan 7,22 kN och 50,56 kN. Skenorna finns i rostfritt stål 1.4301 (A2), rostfritt syrafast stål 1.4401 (A4) och varmförzinkat stål 1.0038 och 1.0976 (S235JR och S355MC). Ankarskenor med förankringsdubb, gjuts in och används med hjälp av tillbehör som infästningssystem till diverse installationer. Ankarskenan är försedd med en temporär fyllning som avlägsnas efter gjutning. Anslutningar till ankarskenorna görs med motsvarande hakbultar (hakskruvar/T-bultar) och muttrar. Andra längder kan beställas efter förfrågan.
  Mer info
  4 Varianter
 • Ankarskena tandad
  Ankarskena tandad
  Ankarskena HMPR-S är en kallvalsad tandad ankarskena som kan användas för längsgående belastningar. Skenorna finns i rostfritt stål 1.4301 (A2), rostfritt syrafast stål 1.4401 (A4) och varmförzinkat stål 1.0038 (S235JR).
  Ankarskenor med örankringsdubb, gjuts in och används med hjälp av tillbehör som infästningssystem till diverse installationer. Ankarskenan är försedd med en temporär fyllning som avlägsnas efter gjutning. Anslutningar till ankarskenorna görs med motsvarande hakbultar (hakskruvar/T-bultar) och muttrar. Andra längder kan beställas efter förfrågan.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ankarskena tegel, för ingjutning
  Ankarskena tegel, för ingjutning
  Ankarskena tegel MAS-25/15 är en kallvalsad ingjutningsskena som tillsammans med artikel Tegelankare används som infästning för skalmursvägg, exempelvis en tegelvägg. Skenan är förzinkad som standard men kan även tillverkas i rostfritt syrafast (A4). Skenan har samma prestanda som 28/15.
  Andra längder kan beställas efter förfrågan..
  Mer info
  1 Variant
 • Ankarskena kallvalsad, för ingjutning
  Ankarskena kallvalsad, för ingjutning
  Ankarskena HMPR är en kallvalsad ankarskena denna lämpar sig för statisk belastning. Sortimentet täcker belastningar, mellan 7,22 kN och 50,56 kN. Skenorna finns i rostfritt stål 1.4301 (A2), rostfritt syrafast stål 1.4401 (A4) och varmförzinkat stål 1.0038 och 1.0976 (S235JR och S355MC).
  Ankarskenor med påsvetsade förankringar för ingjutning i betong är ett fästsystem som möjliggör praktiska fixeringar i väggar, plattor, balkar och som överför lasterna till byggnadens struktur.
  Ankarskenan är försedd med fyllning för att undvika att betong vid gjutning går in i sken-slitsen. Fyllningen tas enkelt ut efter att betongen har härdat. Anslutningar till ankarskenorna görs med motsvarande hakbultar (hakskruvar/T-bultar) och muttrar.
  Andra längder kan beställas efter förfrågan.
  Mer info
  14 Varianter
 • Tegelankare
  Tegelankare
  Tegelankare MAS används i kombination med ankarskena som infästning för skalmursvägg. Tegelankaret sätts in var som helst längs skenan och pressas in i fogbruket enligt rekommenderade avstånd.
  Mer info
  5 Varianter
 • Ankarskena trapetz, för ingjutning
  Ankarskena trapetz, för ingjutning
  HTPR Trapetsskena för infästning av profilerad plåt på armerade betongbalkar finns i 3 och 6 mm tjocklek och 60/22 sektioner. Infästning görs med självborrande skruv dimensioner tex 4,5x24 och 6,3x22. Trapetsskenan möjliggör snabb och ekonomisk installation, man slipper borra och sätta expander vilket är mycket mer tidskrävande.
  Skenan finns i två standardtyper i 3 meter längd med skumfyllning. Tillgängliga material är rostfritt 1.4301 (A2) och rostfritt syrafast 1.4401 (A4) och varmförzinkat stål.
  Andra längder kan beställas efter förfrågan.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.