Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Formolja och tillbehör

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 20 av 26

 • Formsläppmedel Decobio 320
  Formsläppmedel Decobio 320
  Pieri® Decobio 320 är en vegetabilisk vidareutveckling av Grace klassiska vegetabiliska formolja. 320 har vidareutvecklats och förbättrats till att både klara dagens miljökrav och användning vintertid. Decobio 320 har samma goda funktionsegenskaper som tidigare Decobio S-32/S-34 för både sommar och vinter. Produktbas rapsolja. Lämnar inga rester eller fläckar på betongytan efter avformning. Lämplig i miljöer med frekventa gjutningar. Motståndskraft mot regn, och kan därför användas vid plastgjutningar. Används på alla formmaterial. Sprutas i tunt skikt. Låg viskositet. Ger fläck- och porfria gjutresultat. Ej känslig för betongtillsatsmedel. Decobio 320 är BASTA registrerad.
  Mer info
  3 Varianter
 • Dammbindare Duro-Nox LSC
  Dammbindare Duro-Nox LSC
  Vattenbaserad dammbindningsmedel med litiumsilikat som ger snabb reaktion. Ger ytan glans utan polering på hårdglättade golv. Härdar och förseglar betonggolv. 50% hårdare slityta och upp till 90% försegling av porer. Kan användas som membranhärdare. Använt på nylagd betong ger membranhärdning, dammbindning och försegling i en enda behandling. Appliceras på befintlig betong eller på nygjuten betong direkt efter glättning. Rekommenderad för lager, industri, verkstad, parkeringar m.m. Kan användas på färgad betong. "Green engineering" märke för miljövänlig produkt. Färdigblandat: 25 liter/dunk. Åtgång: ca 10 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Membranhärdare Bro-Cure, vattenbaserad
  Membranhärdare Bro-Cure, vattenbaserad
  Vattenbaserad membranhärdare (curing) som förhindrar för snabb uttorkning av betongen. Svagt rosafärgad som försvinner efterhand, innehåller ej vax.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenbaserad härdningsförbättrare
  Vattenbaserad härdningsförbättrare
  PIERI® Curing TP 2002 skyddar betongytan mot för tidig avdunstning av blandningsvattnet under härdning av betongen. Den snabba separationen av emulsionen vid kontakt med betongen säkerställer bildandet av en film på betongytan som inte släpper igenom vattenånga. Hydreringen av cementen påverkas inte.
  Mer info
  1 Variant
 • Vegetabilisk formolja Decobio 330
  Vegetabilisk formolja Decobio 330
  Decobio 330 är ett helvegetabiliskt släppmedel, ersätter tidigare formolja VG-33. Produkten bildar en färglös eller grå oljefilm på gjutformsytorna. Kan appliceras på alla typer av gjutformar, metall, plastad plywood eller syntetiskt material. Åtgång ca 40 m²/liter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Retarder Form Pieri DRC 6
  Retarder Form Pieri DRC 6
  Pieri DRC 6 appliceras på gjutformen innan gjutning med pensel eller roller. Används främst för vertikala arbetsfogar vid större konstruktioner för maximal vidhäftning. Åtgång ca 8-12 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Formsläppmedel Decobio 410
  Formsläppmedel Decobio 410
  Pieri® Decobio 410 släppmedel är en kombination av vegetabiliska och syntetiska ingredienser. Produkten är utvecklad speciellt för att ge enastående avformning och förbättra arbetsmiljön på byggarbetsplatser och i prefab anläggningar. Det är en flamsäker, oklassad produkt som garanterar utmärkta arbetsmiljöförhållanden och en fläckfri betongyta. Produkten är registrerad i BASTA.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ytretarder Pieri DPL RB
  Ytretarder Pieri DPL RB
  Pieri DPL RB 2002 för nygjuten betong. Skapar grov betongyta som gör att pågjutning får bra vidhäftning. Spraya produkten på färsk betong. Används främst för horisontella arbetsfogar. Åtgång ca 4 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Formvax Cire LM-33
  Formvax Cire LM-33
  Formvax Cire LM-33 används vid komplicerade gjutningar för att erhålla maximalt formsläpp. Appliceras med pensel.
  Mer info
  1 Variant
 • Formsläppmedel LM100
  Formsläppmedel LM100
  Lätt bärnstensfärgad med svag lukt. Produktbas alifatnafta. Används på de flesta formtyper. Begränsar uppkomst av blåsor och dammbildning. Bildar en jämn och obruten filmbildning på hela formytan. Har rostskyddstillsatser. Användning på alla byggplatser oavsett utetemperatur samt vid prefabgjutning upp till 80°C värme. Appliceras med spruta, svamp eller roller. Brandfarlig, klass 3.
  Mer info
  1 Variant
 • Formolja Aquarol SX-41
  Formolja Aquarol SX-41
  Vattenbaserad formolja. Används främst inom prefabindustrin. Åtgång ca 1 liter/40 m².
  Mer info
  1 Variant
 • Formvax Cire C-32
  Formvax Cire C-32
  Flytande släppvax för grå eller vita betongelement. Används när en jämn, homogen och porfri yta eftersträvas. Appliceras med spruta eller roller. Åtgång ca 1 liter/30 m².
  Mer info
  1 Variant
 • Dammbindare EFC 800
  Dammbindare EFC 800
  En vattenbaserad betonglasyr för gamla och nya betongytor, golv såväl som väggar inomhus. Produkten fungerar både som dammbindare och membranhärdare. EFC 800® tränger ner i den råa betongytan och härdar toppskiktet till en homogen, halvblank yta som inte gulnar då den är transparent och diffusionsöppen. Betongytan blir slitstark, lättstädad och släpper inte ifrån sig något damm. Använd på nygjutna betonggolv för att motverka alltför snabb härdning med krympsprickor och uttorkning som följd.

  Teknisk data:
  Åtgång: 10 m²/liter
  Lägsta brukstemp: +5°C
  pH: 9
  Mer info
  2 Varianter
 • Spruta för curing, ryggburen
  Spruta för curing, ryggburen
  Praktisk ryggburen spruta för curing försedd med ergonomiskt handtag för pumpning. Utrustad med axel- & midjeband för optimal viktfördelning. Fyllningskapacitet 18 liter, nettovikt 5 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumspruta
  Skumspruta
  Skumspruta med ett speciellt munstycke som gör Blast-off lösningen till skum.
  Mer info
  2 Varianter
 • Formoljespruta HauCon
  Formoljespruta HauCon
  Formoljespruta HauCon har en spiralslang på 2,5 m samt manometer, säkerhetsventil och vadderad bärsele för att kunna bäras på ryggen på ett bekvämt sätt. Sprutan rymmer 10 liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Transportvagn till formoljespruta
  Transportvagn till formoljespruta
  Transportvagn som enkelt monteras direkt på formoljespruta HauCon.
  Mer info
  1 Variant
 • Tryckluftsventil
  Tryckluftsventil
  Tryckluftsventil till formoljespruta.
  Mer info
  1 Variant
 • Munstycken till formoljespruta
  Munstycken till formoljespruta
  Munstycke med rund stråle för formolja och munstycke med bred stråle för curing.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sprutrör standard inkl. munstycke
  Sprutrör standard inkl. munstycke
  Sprutrör standard inkl. munstycke.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.