Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Formolja och tillbehör

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt sortiment inom betong. För dig som jobbar inom byggentreprenad inom betongkomplement har vi brett sortiment. Här finner du armeringsprodukter, ingjutningsdetaljer och andra produkter inom betong. Söker du fästprodukter och montagedetaljer hittar du även detta. Flertalet produkter inom betongkomplement finns i vårt sortiment. Med våra tekniska säljare och specialistkunskap tillsammans med en smidig e-handel vill vi finnas för dig. Utforska vårt breda utbud av produkter inom betongkomplement här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 30

 • Dammbindare EFC 800
  Dammbindare EFC 800
  En vattenbaserad dammbindare för gamla och nya betongytor, golv såväl som väggar inomhus. EFC 800® tränger ner i den råa betongytan och härdar toppskiktet till en homogen, halvblank yta som inte gulnar då den är transparent och diffusionsöppen. Betongytan blir slitstark, lättstädad och släpper inte ifrån sig något damm. EFC 800® är extremt lättarbetad och kan utföras med vanliga handredskap (mjuk borste). För behandling av större ytor är en lågtrycksspruta att föredra. För bästa resultat, applicera två gånger.

  Uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 16000-10:2006 för användning inomhus.
  EFC 800® är testad enligt SS EN 1504-2, tabell 5

  Vid applikation bör inte temperaturen understiga 5°C.

  Åtgång: ca 10 m²/liter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Formolja Pieri® Decobio 320
  Formolja Pieri® Decobio 320
  Pieri Decobio 320 är en vidareutveckling av Pieri’s klassiska vegetabiliska formolja Decobio S32/S34. Decobio 320 är utvecklad till att klara dagens miljökrav och användning året runt både på byggplats och inom prefab.

  Formoljan lämnar inga rester eller fläckar på betongytan efter avformning. Lämplig i miljöer med frekventa gjutningar. Motståndskraft mot regn, och kan därför användas vid platsgjutningar. Används på alla formmaterial och kan användas vid temperaturer ned till -15°C. Sprutas i tunt skikt. Låg viskositet. Ej känslig för betongtillsatsmedel. Pieri Decoibo 320 är biologiskt nedbrytbar.

  Åtgång: 30-50 m2 / liter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skumspruta
  Skumspruta
  Skumspruta med ett speciellt munstycke som gör avsedd lösning till skum.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spruta för curing, ryggburen
  Spruta för curing, ryggburen
  Praktisk ryggburen spruta för curing försedd med ergonomiskt handtag för pumpning. Utrustad med axel- & midjeband för optimal viktfördelning. Fyllningskapacitet 18 liter, nettovikt 5 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Dammbindare Pieri® Protec Mineral
  Dammbindare Pieri® Protec Mineral
  Pieri Protec Mineral används som dammbindare och att förstärka betongytor, för att förbättra betonggolvens kvalitet och hållbarhet. Produkten sprayas enkelt på golvet, men kan även appliceras med borste eller roller. Dammbindare Pieri Protec Mineral ersätter Duro-Nox 550622.

  Protec Mineral är osynlig efter torkning. Detta innebär alltså att det inte föreligger någon risk för vita missfärgningar vilket ofta är ett problem med liknande produkter. Pieri Protec Mineral kan även läggas på i flera lager och då ge en ökad glans i betongytan. Kan appliceras både inom- och utomhus, vid temperatur över 5°C, på nytillverkade eller gamla betongytor.

  Åtgång: ca 5-7 m2 / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Fossilfri formolja Fomo 100
  Fossilfri formolja Fomo 100
  FOMO 100 är en fossilfri formolja som utvecklats för att möta framtidens krav på miljö samt ett fossilfritt Sverige. Produkten är biologisk nedbrytbar och bryts snabbt ned i miljön. Med FOMO 100 får du en produkt med god släppförmåga, helt tillverkad av förnybara råvaror. Produkten är luktfri och ger en snygg finish utan missfärgning. Fungerar på gjutformar av trä, plast, plywood och metall, både vid vertikal och horisontell gjutning. Produkten kan användas om form och lufttemperatur överskrider -12°C.


  Åtgång: 30 - 40 m2 / liter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fossilfri formolja Fomo 200
  Fossilfri formolja Fomo 200
  FOMO 200 motsvarar FOMO 100 men med en lägre viskositet. FOMO 200 är en fossilfri formolja som utvecklats för att möta framtidens krav på miljö samt ett fossilfritt Sverige. Produkten är biologisk nedbrytbar och bryts snabbt ned i miljön. Med FOMO 200 får du en produkt med god släppförmåga, helt tillverkad av förnybara råvaror. Produkten är luktfri och ger en snygg finish utan missfärgning. Fungerar på gjutformar av trä, plast, plywood och metall, både vid vertikal och horisontell gjutning. Produkten kan användas om form och lufttemperatur överskrider -9°C.

  Åtgång: 30-50 m2 / liter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Membranhärdare Bro-Cure, vattenbaserad
  Membranhärdare Bro-Cure, vattenbaserad
  Vattenbaserad membranhärdare (curing) som förhindrar för snabb uttorkning av betongen. Svagt rosafärgad som försvinner efterhand, innehåller ej vax.

  Åtgång: Ca 15 m2 / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Membranhärdare Pieri® Curing TP 2002 - Vattenbaserad
  Membranhärdare Pieri® Curing TP 2002 - Vattenbaserad
  Pieri Curing TP 2002 skyddar effektivt betongytan mot förtidig avdunstning under härdning av betong. Vid kontakt med färsk betong kommer produktens vita emulsion snabbt fördelas på yta och bilda en genomskinlig tålig film som håller kvar vattnet i betongen och möjliggör en god och fullständig härdning av betongen.

  Pieri Curing TP 2002 är NF-godkänd membranhärdare med mer än 92% vattenkvarhållande effekt enligt NF P18-371.

  Pieir Curing TP 2002 sprayas på nygjuten, matt och fuktig betong så snart ytan är färdig. Produkten bryts ned av vädrets makter efter några veckor eller genom mekanisk nötning. Rengör utrustningen med vatten innan produkten härdar.

  Åtgång: ca 4-7 m2 / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • CHRYSO®Cure HPE
  CHRYSO®Cure HPE
  CHRYSO®Cure HPE, en vattenbaserad membranhärdare, som säkerställer gjutningen. Den slutliga kvaliteten på betongen beror på till stor del av hur bra skyddet är under härdningstiden. Med CHRYSO®Cure HPE så skyddas betongen första kritiska tid, från vattnets avdunstning, med hela 98%. Genom att reducera vattnets avdunstning redan från början minskas risken för sprickor avsevärt, cementen ges möjlighet att hydratisera fullständigt och korrekt vilket gör att betongen uppnår sin rätta funktion.

  Spraya:
  CHRYSO®Cure HPE sprayas
  lämpligast på direkt efter
  slodning för bästa effekt.
  Kan även läggas på direkt
  efter avslutad behandling.

  Behandla:
  CHRYSO®Cure HPE hjälper till
  att förbättra skurning och
  glättning genom dess kemiska
  uppbyggnad, vilket förbättrar
  slutresultatet.

  Använd:
  Efter avslutad behandling kan
  ytterligare ett lager
  CHRYSO®Cure HPE läggas på.
  Ni har ett golv som dessutom tål
  slitage bättre.
  CHRYSO®Cure HPE appliceras på både
  prefabiserade produkter som
  platsgjutna konstruktioner som bl.a.
  - Golv
  - Betongplattor
  - Flytspackel
  - Vägar
  - Prefabiserade betongprodukter
  - Efter avformning
  Mer info
  1 Variant
 • Formolja Pieri® LM100
  Formolja Pieri® LM100
  Pieri LM 100 är ett släppmedel baserat på återvunnen och regenererad mineralisk olja. Produkten är en allround produkt för de flesta gjutarbeten och ger en snygg och porfri betongyta. Produkten kan används inom- och utomhus, ned till -15°C.

  Kan med fördel användas på alla byggplatser året runt samt till prefabgjutning, även när formyta är uppvärmd upp till 60°C. Pieri LM 100 har en vätande förmåga vilken underlättar formfyllning och minskar vibrering för de flesta betonggjutningar.

  Åtgång: 30-50 m2 / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Helvegetabilisk formolja Pieri® Decobio 330
  Helvegetabilisk formolja Pieri® Decobio 330
  Pieri Decobio 330 är ett helvegetabiliskt släppmedel för prefab och byggplats. Används vid temperaturer över 5°C för de flesta gjutarbeten. Produkten bildar en färglös eller grå oljefilm på gjutformsytorna. Kan appliceras på alla typer av gjutformar, metall, plastad plywood eller syntetiskt trämaterial. Produkten är lätt biologiskt nedbrytbar.

  Åtgång: ca 40-50 m² / liter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenbaserad formolja Pieri® Aquarol SX-41
  Vattenbaserad formolja Pieri® Aquarol SX-41
  Pieri Aquarol SX-41 är en vattenbaserad formolja för användning huvudsakligen till horisontella ytor inom prefabindustrin.

  Vid sprayapplicering bildas vita oljedroppar som torkar snabbt till en stabil genomskinlig oljefilm, Aquarol SX-41 ger en mycket hög ytfinish med jämn färgton och porfri yta. Kan användas på de flesta typer av stål-, trä- eller syntetiska formar.

  Spraya med ca 5-6 bars tryck.

  Yttäckning ca 40-60m2/ liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Formvax Pieri® Cire LM-33
  Formvax Pieri® Cire LM-33
  Pieri Cire LM-33 är ett fast mineraliskt släppvax som ger en hög ytfinish. Cire LM-33 används vid komplicerade gjutningar för att erhålla maximalt formsläpp vid svåra gjutformar som räfflor, ursparingar eller andra detaljer.

  Produkten kan användas både inom och utomhus året runt. Cire LM-33 bildar en tunn, hård vaxyta som är motståndskraftig mot regn och extrem nötning. Appliceras med pensel, roller eller trasa.

  Åtgång: ca 120m2 / kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytretarder Pieri® DPL RB2002
  Ytretarder Pieri® DPL RB2002
  Pieri DPL RB2002 är en gjutskarvsretarder för nygjuten betong. Skapar grov betongyta som gör att pågjutning får bra vidhäftning.

  Spraya produkten på färsk betong och spola av dagen efter med vatten. Används främst för horisontella arbetsfogar.

  Åtgång: ca 4 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Formolja Pieri® Decobio 410
  Formolja Pieri® Decobio 410
  Pieri Decobio 410 släppmedel består av en kombination av vegetabiliska och syntetiska ingredienser. Produkten är utvecklad speciellt för enkel avformning, snyggare ytor och förbättrad arbetsmiljö på byggarbetsplatser och i prefabanläggningar. Produkten kan användas inom- och utomhus, ned till -10°C.

  Produkten är partiellt biologiskt nedbrytbar.

  Åtgång: 40-50 m2 / liter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tryckluftsventil
  Tryckluftsventil
  Tryckluftsventil till formoljespruta.
  Mer info
  1 Variant
 • Spraybart formvax Pieri® Cire C-32
  Spraybart formvax Pieri® Cire C-32
  Pieri Cire C-32 är ett flytande spraybart släppvax för synliga grå, infärgade eller vita betongelement och anläggningsarbeten.

  Produkten används med fördel när stora krav ställs på en jämnfärgad, homogen och porfri betongyta. Efter att Cire C-32 fått torka och bildat hård film mot formytan ger bästa möjliga mycket goda gjutresultat. Appliceras med spruta eller roller, kan används utomhus året runt ned till -25°C och inom prefab.

  Åtgång: ca 30 m² / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Retarder Form Pieri® DRC 6/300
  Retarder Form Pieri® DRC 6/300
  Pieri DRC 6/300 är gjutskarvsretarder som appliceras på gjutform med pensel eller roller. Används främst för grova vertikala arbetsfogar vid större konstruktioner för maximal vidhäftning. Betongytan spolas av dagen efter gjutning.

  Pieri DRC 6/300 ingår i en serie av 10 olika ytretardrar för arkitektonisk frilagd sand/ballast från microstruktur till grov friläggning.

  Åtgång: ca 8-12 m² / liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprutrör standard inkl. munstycke
  Sprutrör standard inkl. munstycke
  Sprutrör standard inkl. munstycke.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.