Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Armeringsprodukter

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 20 av 20

 • Skyddplugg till armeringsskarv
  Skyddplugg till armeringsskarv
  Skyddsplugg till armeringsskarv.
  Mer info
  4 Varianter
 • Förtagningslåda
  Förtagningslåda
  Förtagningsprofil för att på ett enkelt sätt sammanfoga två stycken betongkonstruktioner. Längd 1,25 m respektive 2,4 m. Andra längder går att specialbeställas mot förfrågan.
  Mer info
  31 Varianter
 • Armeringsskarv ingjutningsdel
  Armeringsskarv ingjutningsdel
  För att skarva armering genom gjutfogar. Används tillsammans med armeringsskarv hane TSE i motsvarande dimension.
  Mer info
  4 Varianter
 • Armeringsskarv anslutningsdel
  Armeringsskarv anslutningsdel
  För att skarva armering genom gjutfogar. Används tillsammans med armeringsskarv hona PSA i motsvarande dimension.
  Mer info
  5 Varianter
 • Armeringskoppling Alligator
  Armeringskoppling Alligator
  Skarvhylsa för armering. Idealisk vid skarvning av befintliga betongkonstruktioner. Hylsan fästes till armeringen med bultar som går av vid rätt inspänningsmoment. Typgodkännande SC1097-17 finns för dimensionerna Ø10- Ø40mm. Andra varianter går att beställa, se produktblad för ytterligare information.
  Mer info
  6 Varianter
 • Förtagningslåda RSH Aktiv
  Förtagningslåda RSH Aktiv
  Förtagningslåda för sammanfogning av betongkonstruktioner. Recostal förtagningsprofiler uppfyller de högsta kraven gällande förtagning/tvärkraft i enlighet med Eurocode 2-direktiven. Tillverkade i galvaniserat stål. Förtagningslåda RSH Activ är försedd med bentonitlera både på in- och utsidan av lådan. Används vid gjutfogar med krav på vattentäthet. Mycket enkelt att montera.
  Mer info
  5 Varianter
 • Förtagningslåda RSV
  Förtagningslåda RSV
  Förtagningslåda för sammanfogning av betongkonstruktioner. Recostal förtagningsprofiler uppfyller de högsta kraven gällande förtagning/tvärkraft i enlighet med Eurocode 2-direktiven. Tillverkade i galvaniserat stål. Typ RSV har förtagningar på tvären och går att använda vid cirkulära konstruktioner. Mycket enkelt att montera.
  Mer info
  2 Varianter
 • Förtagningslåda Plexus
  Förtagningslåda Plexus
  Förtagningsprofil för att på ett enkelt sätt sammanfoga två stycken betongkonstruktioner. Längd 1,25 m respektive 2,4 m. Speciallådor kan tillverkas mot förfrågan.
  Mer info
  30 Varianter
 • Förtagningslåda Pyraplex
  Förtagningslåda Pyraplex
  Typprovad förtagningsprofil sammanfogar enkelt två stycken betongkonstruktioner i samband med gjutning. Pyraplex förtagningslåda är tillverkade i galvaniserat stål. Lådans utformning med pyramider gör att den tar upp både horisontella och vertikala tvärkrafter. Standardlängd 1,25 m.
  Mer info
  28 Varianter
 • Gängad spikkrage GSK
  Gängad spikkrage GSK
  Gängad spikkrage i plast som spikas i formen.
  Mer info
  7 Varianter
 • Dymlingshylsa
  Dymlingshylsa
  Dymlingshylsa att användas tillsammans med dymling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Wirebox
  Wirebox
  Wirebox är en låda med wireögla som används för att ansluta prefabväggar till varandra eller med en pelare. Standardlängder på Wirebox är 60, 80, 100 och 120 mm. Val av längd beror på fogdjupet. Vid montage av betongelementen tas skyddstejp bort och wirelänkarna ansluts emot varandra i fogen. Man trär i ett armeringsjärn i öglorna och gjuter ihop.
  Mer info
  4 Varianter
 • Dymlingar
  Dymlingar
  Galvade dymlingar för att överföra tvärkrafter. Längd 500 mm är i sin helhet varmförzinkade, längd 600 mm är varmförzinkade med kallförzinkade ändar. Går även att få i svart, rostfritt, sandat och epoxibelagt stål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Combar
  Combar
  Schöck ComBAR® är tillverkat av glasfiberförstärkt polymerplast. ComBAR® kan användas som substitut för vanlig armering p.g.a. sina speciella egenskaper: kemiskt beständig, korrosionsbeständig, ej strömledande, låg termisk konduktivitet. Schöck ComBAR® Termoankare används i prefabricerade sandwich-väggar istället för traditionella stegar. Den har exceptionellt bra värmeisoleringsförmåga och mycket goda lastbärande egenskaper.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvärkraftsdorn ESD
  Tvärkraftsdorn ESD
  Tvärkraftsdorn för att överföra tvärkraften i rörelsefogar vid betongkonstruktioner. Rostfritt eller varmförzinkat utförande.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvärkraftsdorn SLD
  Tvärkraftsdorn SLD
  Tvärkraftsdorn för att överföra tvärkraften i rörelsefogar vid betongkonstruktioner. Brandskyddsmanschetter finns som tillval för de olika typerna av tvärkraftsdorn. Rostfritt utförande.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvärkraftsdorn SLD Q
  Tvärkraftsdorn SLD Q
  Tvärkraftsdorn för att överföra tvärkraften i rörelsefogar vid betongkonstruktioner. SLD Q dornen klarar av två rörelseriktningar i fogen. Brandskyddsmanschetter finns som tillval för de olika typerna av tvärkraftsdorn. Rostfritt utförande.
  Mer info
  1 Variant
 • Plasthylsa typ K
  Plasthylsa typ K
  Hylsa tillhörande tvärkraftsdorn ESD.
  Mer info
  1 Variant
 • Rostfri hylsa typ SQ
  Rostfri hylsa typ SQ
  Hylsa tillhörande tvärkraftsdorn ESD-S för att överföra tvärkraften i rörelsefogar vid betongkonstruktioner. SLD Q hylsorna möjliggör två rörelseriktningar i fogen. Rostfritt utförande.
  Mer info
  1 Variant
 • Skjuvarmering BOLE
  Skjuvarmering BOLE
  Skjuvarmering BOLE med dimensioner ø10-25 mm. Finns i höjder 130-400 mm. Går att få med 2-6 armeringsjärn per enhet för täckskikt 20-50 mm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.